Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am apasat tastele, am apasat tasta (l) s-a deschis telefonul, a aparut Nokia, s-au aprins tastele, nu a aparut nimic special pe ecran. Cred ca formatarea nu e o solutie. O sa ii duc telefonul acasa si o sa ii zic sa il duca la service.
28 ianuarie 2007, 14:16:31 • actualizat 28 ianuarie 2007, 14:22:51 (1 ori)
Re allz...astazi mam inregistrat si eu aici...de curand am intrat in posesia unui nokia 3650...cam slabutz el asea dar merge...am card de 256...dar numi merg decat amr..wav...si midi...nu ma prea pricep io asea la telofoane dar sunt dornic de a invata...ink nam internetul pe tel...cablu de date se gaseste?...as dori si io putin help..
Poi doresc sa stiu cam cat e un cablu de date...un site sa iau un multiplayer(sa deschida mp3,avi,si tot felul de dintrastea),pt net(tot ce imi trebuie si bun si nou)...dak puteti sa ma ajutati si pe mn ...10x anticipat
am si eu o intrebare...am descà¤rcat unele aplicatii si-mi spunea 'Series60ProducTID'-ce e asta?...si incठceva...netfront nu pot descà¤rca de pe net cठe limita lui 3650(<350kb)...singura obtiune e sà¤-l dwn pe un alt tel si sa-l iau prin BT?
Iti apare asa pt.ca are versiunea symbian 6.1 . Nu ai ce sa ii faci. NetFront 3.1 multidownload(poti sa descarci cat e limita la orange) il gasesti pe aici pe forum, il bagi dupa alt telefon sau dupa pc , ca alta posibilitate nu ai.
1. Imi puteti da si mie setarile pentru wap la el? 2. Are MP3? 3. Cata memorie are? (fara card) 4. Cica este symbian. asa este? 5. Are java online? (poate sa mearga opera mini?), suporta .jad? 6. Merg multe fisiere java? (ma refer, ca este ca lg u8330, adica, din 200 de java, sa mearga doar 6-7? Sau merg mai multe) Ex. NFS Carbon Mobile merge?
si mai revin cu intrebari daca mia este cazul. Multumesc aniticipat.
In primul rând puteai cere informații pe topicul "Nokia 3650" dar mă rog... Are 4 mb fără card,mp3 citește doar cu program (se găsesc destule),are Symbian 6.1 ca N-Gage,la java stă cam prost pt că are 1.0 dar merge și opera mini. Mă rog,atâta timp cât poți folosi netfront sau Opera pt symbian nu văd la ce ți-ar folosi opera mini. Iar setările le are automate. Ce mai vrei să știi?
Cum a zis Raoul,are doar java midp 1.0 ceea ce inseamna ca majoritatea jocurilor java nu merg pe acest telefon.Opera Mini merge,dar doar aia lo-fi ce nu are download. Bine,exista jocuri symbian...