Coo|io 19-03-2007 08:14:59
w800 si w810 ...hmmm
telefoane brand-ed orange...etc is setate echilibrat.adik,sa ai cat de cat volum,claritate buna,sa nu fie hissing sound prea mare,si bineinteles in echilibru si cu bateria,"daca se modifica acoustics pt volum mai mare,atunci si bateria se va descarca putin mai repede".daca credeti ca resoftati telefonul"si scapati de brand-ul orange",automat telefonul isi va mari volumul,va inselati!!!
------------------------------------------------------
diferente mici, dar sesizabile
si faza cu garantia... oricand pot reveni la brandul orange si ei nu-si pot da seama..
------------------------------------------------------
chiar crezi?n-or fi ei prea inteligenti,dar calculatoarele,cu unele programe isi pot da seama

.oricum bv pt curaj..tuneaza-l total

la faza ca isi dau seama, sa stii ca nu isi dau seama

am un prieten care l-a debranduit si i se tot stingea din senin(ps: si inainte de debranduire). apoi a trecut din nou la softul orange ca sa-l duca la reparat. aia i-au zis ca avea probleme la baterie. nu facea contact klumea.
L-a primit peste 2 sapt reparat

. deci aici te inseli.
de cand am instalat alte drivere de camera, pozele ies net mai clare cu contrast mai bun, decat cele de pe orange(care ies putin incetosate(in comparatie cu driverul nou). diferente se vad. si in plus, acum pot seta manual orice la camera, distanta focala, timpul de expunere, luminozitate, ISO, etc...(folosind +/- de la zoom) ca la o camera digitala

ceea ce mie imi convine
ai fii uimit sa vezi ce poze face, chiar si pe timp de noapte
iar sunetul, isi modifica volumul, dar nu automat

sa stii ca cel cu drivere orange (intradevar se aude bass puternic) dar nu e asa bun pe cum zici. driverul audio pe care-l am acum, e mult mai bun decat cel orange, in sensul ca intradevar se aude mai tare(nu cu mult), mai clar si la volum maxim, dar si mai bine (parerea mea). si in timpul convorbirii se aude mai bine ca si driverul orange. sunt foarte multumit.
aici fiecare cu ce-i place..
in concluzie, nu imi pare rau ca l-am debranduit
teme flash(.swf), skin pentru radio si media player, fara ORANGE logo pe ecran, sunet mai bun in walkman

, poze mai clare

, camera silentioasa in modul Silent, T9 in romana inclus in noul firmware ..etc.
ps: am vazut ca si tu ai schimbat cate ceva la se-urile tale, si nu inteleg de ce esti asa negativist in legatura cu asta?

eu sunt foarte multumit de ce modificari am facut telefonului