Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Eu cred ca blade se referea la faptul ca multi spun adio cu parere de rau, ca si cand ar pleca intr-un loc fara posibilitati de comunicare! Sau poate am inteles eu gresit!
Vreau sa va multumesc tuturor,mai ales lui DSF care are acest site nemaipomenit,pt ajutorul acordat! Eu ma retrag definitiv de pe Mobilewave cat si de pe WAP! ADIO!!! Imi vine sa plang
mi se pare aiurea topicul asta,nu da nimeni o garantie ca nu va intra pe topicul asta,acest topic e buna daca vrei sa-ti schibi nickul,daca ai fost banat sa poti intra cu alt nick, si pana la urma credeti ca plange cineva de mila daca pleaca cineva de pe acest forum,eu cred ca nu,adica eu cred ca si pe la 80 ani voi intra pe acest forum ,asta nu inseamna ca voi posta in fiecare zi cum o fac acum,va fii doar un alt hobi si cred ca daca nu abuzezi de el ,nu dauneaza grav sanatati ,asa ca sa nu ziceti nu veti mai intra niciodata ,dar sper sa ajung la anii astia
de maine renunt la wap/net/telefon/televizor/radio....daca mai e ceva sa-mi amintiti intrunn pm.....ha,ha,ha! Moama ce topic nu-l gasii pana acum, da e buuun....daca te calugaresti?!!?!!