Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Eurovision
9 798 vizualizări
1 299 răspunsuri
Linkuri topic "Eurovision"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
30 mai 2010, 16:05:02
Satanisti... ar fi trebuit interzisi,sa nu li se dea dreptul sa participe!
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
30 mai 2010, 16:24:36 • actualizat 30 mai 2010, 16:27:52 (2 ori)
Raoul 30-05-2010 15:54:45
Sa fim seriosi cu Turcia... niste rockeri! Au cantat ei bine dar au fost si piese mai frumoase! Eu de ex. ascult cu mai mare placere piesa nemtoaicei decat a lor.Lordi au facut un show fantastic in 2006, uitati-va numai la coregrafie, la costume... Totul e superb. Iar Hard Rock Hallelujah e o piesa destul de buna, singura problema la Lordi e ca nu prea le-au "iesit" vocile pe live...
@Raoul, in primul rand Lordi nu e trupa satanista (asta ca sa iti imbogatesc rarefiata cultura generala de care dispui); in al doilea rand du-te scumpule in China, macar aia au ideologii apropiate de a ta. Decat sa ascult lalaierile lui Nicolae Puta si Penisa mai bine ascult Sofia Vicoveanca si Ileana Sararoiu (seriously).
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
30 mai 2010, 16:43:59
ov1d1u 30-05-2010 16:24:36
Lordi au facut un show fantastic in 2006, uitati-va numai la coregrafie, la costume...
Si Islanda a avut o piesa superba,deci tipa aia chiar are o voce live de invidiat,dar cum era sa-i dea ei premiul atata timp cat e o umflata... De-aia sunt putin scarbit de concurs! Dupa parerea mea ar trebui ca artistii sa stea inchisi undeva,sau sa poarte masti si haine la fel,sa se acorde premiu strict pt. calitatile vocale/muzicale etc.,si nu pt. cat de bine arata,ce show fac etc. Asa nu mai castigau in veci rockerii aia,cred ca-i luau si la bataie,nu vezi ce masti de draci aveau? Doamne fereste!ov1d1u 30-05-2010 16:24:36
Totul e superb. Iar Hard Rock Hallelujah e o piesa destul de buna, singura problema la Lordi e ca nu prea le-au "iesit" vocile pe live...ov1d1u 30-05-2010 16:24:36
mai bine ascult Sofia Vicoveanca si Ileana Sararoiu (seriously).MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
30 mai 2010, 16:58:07 • actualizat 30 mai 2010, 17:02:20 (1 ori)
Daca Eurovision-ul ar fi fost doar un concurs de muzica, acesta s-ar fi difuzat la radio. La Eurovision conteaza tot acest lant care alcatuieste un show muzical: muzica (in primul rand), coregrafie, costumatie, etc. De asta se pune mult accent din partea concurentilor pe elementele de decor si efecte speciale. Muzica nu inseamna doar lalaiala, muzica transmite un mesaj, o poveste, transmite sentimente 
Lordi au compensat prin costumatie, in primul rand. In primul rand, Lordi si-au creeat un mit in jurul lor, ei nu se afiseaza niciodata in public (ma rog, la TV/presa) fara costumele lor. Mai apoi, participarea unei trupe ce abordeaza metal-ul a fost ceva nou la Eurovision, si acest lucru a contat intr-o oarecare masura. Oricum, nu sunt eu in masura sa spun de ce au castigat ei acest concurs, oricum bietii Greci au avut multe de tras din cauza asta (fiind acuzati de satanism, etc.).
Am zis "seriously" pentru ca ascult si muzica populara (cand ma apuca). Si e cu mult deasupra muzicii lui Guta si compania, ale caror funduri de tigani le pupa trei sferturi din Romania
Lordi au compensat prin costumatie, in primul rand. In primul rand, Lordi si-au creeat un mit in jurul lor, ei nu se afiseaza niciodata in public (ma rog, la TV/presa) fara costumele lor. Mai apoi, participarea unei trupe ce abordeaza metal-ul a fost ceva nou la Eurovision, si acest lucru a contat intr-o oarecare masura. Oricum, nu sunt eu in masura sa spun de ce au castigat ei acest concurs, oricum bietii Greci au avut multe de tras din cauza asta (fiind acuzati de satanism, etc.).
Am zis "seriously" pentru ca ascult si muzica populara (cand ma apuca). Si e cu mult deasupra muzicii lui Guta si compania, ale caror funduri de tigani le pupa trei sferturi din Romania
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
30 mai 2010, 17:10:41 • actualizat 30 mai 2010, 17:11:54 (1 ori)
Si acum hai sa te intreb invers: daca eu nu am TV si ascult "cel mai mare hit" la radio si nu-i pot vedea pe solisti,inseamna ca trebuie sa suport sa ascult o mizerie de melodie? Fac pariu ca si tu si oricine are in PC (sau pe CD-uri,casete,DVD-uri etc.) in special format audio,in nici un caz nu cred ca cineva atunci cand vrea sa asculte o piesa sta cu ochii in monitor sa vada videoclipul,ce naiba! Sau hai sa pun problema si in alt mod: daca cineva are sa zicem o voce de aur,dar poate la chip e urat(a),sau poate a suportat anumite mutilari in viata (taieturi,arsuri etc.) de ce sa nu i se pot recunoaste calitatile pe care LE ARE? Evident,unul ars pe fata nu poate castiga un concurs de miss,insa de ce sa i se ia sansa de a castiga unul de muzica? Sau poate Doamne-fereste un om e in scaun cu rotile,dar la fel,are o voice uimitoare,de ce sa nu i se recunoasca asta? De ce sa castige tot o maimuta sau maimutoi care are bani,se aranjeaza cu tot felul de lucruri (de la haine pana la machiaj,fond de ten,vopsea etc.)? Totul e afacere,interese si cu asta basta! O lume de rahat!
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
30 mai 2010, 17:10:47 • actualizat 30 mai 2010, 17:12:51 (2 ori)
Nu poti sa compari Lordi cu maNga.
Lordi canta heavy metal, hard rock, spre deosebire de maNga care canta un fel de rock alternativ combinat cu rap. E diferenta ca de la cer la pamant.
Oricum, cei de la maNga nu meritau sa castige doar datorita show-ului ci si pentru ca au avut o piesa extraordinar de buna.
De cand am aflat care sunt piesele care participa la Eurovision, Turcia a fost preferata mea. Am pus-o pe telefon si am ascultat-o zilnic
. Super tare !
Inca ma mai oftic ca n-a castigat Turcia.
Cata nedreptate.
Lordi canta heavy metal, hard rock, spre deosebire de maNga care canta un fel de rock alternativ combinat cu rap. E diferenta ca de la cer la pamant.

Oricum, cei de la maNga nu meritau sa castige doar datorita show-ului ci si pentru ca au avut o piesa extraordinar de buna.

De cand am aflat care sunt piesele care participa la Eurovision, Turcia a fost preferata mea. Am pus-o pe telefon si am ascultat-o zilnic
. Super tare !Inca ma mai oftic ca n-a castigat Turcia.
Cata nedreptate.
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
30 mai 2010, 17:18:58 • actualizat 30 mai 2010, 17:24:31 (3 ori)
Mie mi-au placut mult ai nostrii , i-am vazut pe TVR HD si cu sunet stereo...sincer m-au emotionat foarte tare , Paula a avut una dintre zilele mai putin faste - comparativ in calificari a "sunat" mai bine , insa per toatal o fost pe merit lucru punctat cam de toata lumea - pacat ca suntem intr-o tara asa de saraa,si inca ceva mi-e tare necaz ca nu am facut captura la spectacol , se merita!
PS:Se stia ca Germany o sa ia trofeul de nuuult ... fiind unul dintre marii contributori , asa ca teoretic am fost pe locul 2.

(Sursa foto REUTERS)
PS:Se stia ca Germany o sa ia trofeul de nuuult ... fiind unul dintre marii contributori , asa ca teoretic am fost pe locul 2.

(Sursa foto REUTERS)
MW Addicted
892 mesaje
din 12/09/2007
30 mai 2010, 19:40:57
Cand va aud cu 'se stia cine castiga' ... Germania a mai castigat un Eurovision prin anii '82-85 ... in anii trecuti fiind chiar printre ultimele locuri (alaturi si de celelalte tari 'puternice') ..
Intodeauna oamenii scot astfel de comentarii ... DUPA concurs ... of of ...
Turcia nu avea cum sa castige cu melodia aia ... chiar nu constientizati asta ? ( nici macar acum DUPA ? ) .. e slaba piesa (inclusiv engleza in care e cantata , nu suna bine , abia se inteleg versurile ) in comparatie cu Satellite .
Intodeauna oamenii scot astfel de comentarii ... DUPA concurs ... of of ...
Turcia nu avea cum sa castige cu melodia aia ... chiar nu constientizati asta ? ( nici macar acum DUPA ? ) .. e slaba piesa (inclusiv engleza in care e cantata , nu suna bine , abia se inteleg versurile ) in comparatie cu Satellite .
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
30 mai 2010, 19:42:45 • actualizat 30 mai 2010, 19:43:02 (1 ori)
Cum nu avea cum sa castige cu acea piesa? 
A terminat pe LOCUL 2 !!
Avea sanse extrem de mari sa castige.

A terminat pe LOCUL 2 !!
Avea sanse extrem de mari sa castige.
MW Addicted
892 mesaje
din 12/09/2007
30 mai 2010, 19:46:58
Diferenta de puncte dintre piesa castigatoare si cea turceasca a fost mult prea mare ... got it now ?
Prezicatorilor .. !!
Prezicatorilor .. !!
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
31 mai 2010, 01:21:09
Critics of Eurovision say the event has disintegrated into a cultural Chernobyl, where gimmicks and sex appeal trump musical ability. There's some truth to that. This year's entry from Romania mixed pop and opera, and at times the female lead sounded like Mariah Carey on helium. It placed third. 
http://www.time.com/time/arts/article/0%2C8599%2C1992889%2C00.html#ixzz0pSD0y733

http://www.time.com/time/arts/article/0%2C8599%2C1992889%2C00.html#ixzz0pSD0y733
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
31 mai 2010, 02:02:54
Raoul 30-05-2010 16:43:59
ov1d1u 30-05-2010 16:24:36
Lordi au facut un show fantastic in 2006, uitati-va numai la coregrafie, la costume...
Si Islanda a avut o piesa superba,deci tipa aia chiar are o voce live de invidiat,dar cum era sa-i dea ei premiul atata timp cat e o umflata... De-aia sunt putin scarbit de concurs! Dupa parerea mea ar trebui ca artistii sa stea inchisi undeva,sau sa poarte masti si haine la fel,sa se acorde premiu strict pt. calitatile vocale/muzicale etc.,si nu pt. cat de bine arata,ce show fac etc. Asa nu mai castigau in veci rockerii aia,cred ca-i luau si la bataie,nu vezi ce masti de draci aveau? Doamne fereste!Acces restricționat
9 mesaje
din 02/03/2006
31 mai 2010, 18:41:51
Mi-a placut Lena, melodia a fost sa zic asa cam pentru toti! Eu nu vad cum as putea sa dansez pe `Playing on fire`
), sau cum sa aplaud dupa ce a fost cantata!
), sau cum sa aplaud dupa ce a fost cantata! MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Opera Minialliin 07-03-2010 19:54:16
In sfarsit, a dat dumnezeu o voce si o melodie cu, care ne putem mandri...mai jos de locul 3 nu putem cobora...strategie,managament bun...si, putem organiza eurovision in 2011... 
si va spun sincer ca nu sunt multumit de locul 3...
sse putea mai mult! MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
31 mai 2010, 18:54:44
Se putea Aline sar sa fim seriosi... s-au gandit si ei ca nu poate organiza Romania Eurovisionu,ce naiba! Unde s-ar fi tinut oare,pe un stadion?
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter