Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
06 februarie 2007, 15:27:41 • actualizat 06 februarie 2007, 15:39:17 (1 ori)
E foarte bine ca au eliminat acele melodii. De ce au fost difuzate inainte de 1 octombrie Celelalte melodii cum au putut respecta regulamentul si Moga cu Ro-mania nu au putut
Nu conteaza ce face Romania la Helsinki , dar fiecare trrebuie sa respecte un regulament
Marius, crezi ca o sa ii bage din nou in finala dupa ce vad cei de la Eurovision Romania site-ul cu petitii ? Eu nu cred
Sunt doar niste nume... 2 baieti ar fi putut face asta cu PC-urile in cateva ore, Marius. "Dracula, my love" is out. Vodafone are dreptate. S-a terminat Eurovision Romania ??
Voi nu vreti sa avem un loc bun la Eurovision ? Nu a fost nicio melodie buna la alegerile astea, iar pe cele doua mai bune le-au exclus. Ce vreti sa trimitem in Suedia ?
O sa se reanalizeze situatia,au fost depuse plangeri,eu totusi cred ca simplu si andra vor ajunge in finala,o sa vedeti ca asa va fi apropo a aratat la observator despre acea petitie.