Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Eurovision
9 798 vizualizări
1 299 răspunsuri
Linkuri topic "Eurovision"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Sunt convins ca, cătălin josan, nu va retrage nici o melodie! Şi asta pentru ca aparțin unor compozitori diferiți. Şi sunt convins ca nici un compozitor nu ar dori sa renunțe la melodia lui.
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
18 februarie 2008, 12:14:57
Euro Vision Romania 2008
Adrian Enache - Te iubesc
Ana Mardare, Irvin Doomes - Heaven
Anca Parghel feat. Fly Project - Brasil
Catalin Josan - Run away
Catalin Josan - When We are Together
Daniela Nicol - Why
Imba - Yeke Yeke
Inesa - La storia della pioggia
Leo Iorga & Pacifica - Prea mici sunt cuvintele
Lucia Dumitrescu - Dragostea mea
Master Man (Suedia) - Dr Frankenstein
Maya (Slovenia) - Time to rise
Monique - Vant de vara
New Effect - Zamira (Original MIX)
Nico - Fight for Life
Nico si Vlad Mirita - Pe-o margine de lume
Nicola - Fairytale Story
Oscar, Lars, Alexander, Fredrik (Suedia) - Shine
Provincialii & Paula Seling - Seven days (Sapte zile)
Rednex feat. Ro-mania - RailRoad, RailRoad
Simona Nae - The key of life
Tabasco - Love is All I Need
VH2 - Follow me
Viper - Mas conmigo
Yanna - C'est la vie
Zero feat. Marius Moga - Come this way
Adrian Enache - Te iubesc
Ana Mardare, Irvin Doomes - Heaven
Anca Parghel feat. Fly Project - Brasil
Catalin Josan - Run away
Catalin Josan - When We are Together
Daniela Nicol - Why
Imba - Yeke Yeke
Inesa - La storia della pioggia
Leo Iorga & Pacifica - Prea mici sunt cuvintele
Lucia Dumitrescu - Dragostea mea
Master Man (Suedia) - Dr Frankenstein
Maya (Slovenia) - Time to rise
Monique - Vant de vara
New Effect - Zamira (Original MIX)
Nico - Fight for Life
Nico si Vlad Mirita - Pe-o margine de lume
Nicola - Fairytale Story
Oscar, Lars, Alexander, Fredrik (Suedia) - Shine
Provincialii & Paula Seling - Seven days (Sapte zile)
Rednex feat. Ro-mania - RailRoad, RailRoad
Simona Nae - The key of life
Tabasco - Love is All I Need
VH2 - Follow me
Viper - Mas conmigo
Yanna - C'est la vie
Zero feat. Marius Moga - Come this way
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Finaliști sunt, catalin josan, ( 2 melodii ) biondo, nicola, zero, vh2, provinciali feat paula seling, nico feat vlad mirita, simona nae feat dinu maxer, leo iorga feat pacifica, lageila, tabasco.
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
19 februarie 2008, 18:55:12
Am ascultat si eu toate melodiile care au intrat in finala si am ramas
, de la an la an scade rau din punct de vedere calitativ, d-aia nici nu m-am mai uitat...am ramas rau de tot ofticat de faza care s-a intamplat anul trecut cu Simplu si Andra.Parerea mea e ca cele mai slabe piese sunt: Nicola - Fairytale Story , VH2 - Follow me , Rednex feat. Ro-mania - RailRoad, RailRoad , Simona Nae - The key of life , Tabasco - Love is All I Need , Leo Iorga & Pacifica , Catalin Josan - Run away - Prea mici sunt cuvintele, in concluzie...cam toate
piesa shine sau come this way o sa fie castigatoarea, mai am timp sa ma hotarasc
...parca inclin catre shine, se vede ca suedezii astia stiu cei aia muzica tata... nu ca majoritatea ciumapalacilor de la noi care au niste piese de toata jena...numai cand aud cotabita sau nicola mi se face rau
...nu pot sa-mi dau seama cum au ajuns in finala
si piesa seven days e foarte tare dar mult mai tare era piesa time de anul trecut ( care trebuia sa castige in locul andrei dar au facut madarfacarsii blat si au iesit ciocoflondo si ne-am facut de rasul curcilor)
deci mie imi plac doar 3 piese: shine, come this way si seven days
, de la an la an scade rau din punct de vedere calitativ, d-aia nici nu m-am mai uitat...am ramas rau de tot ofticat de faza care s-a intamplat anul trecut cu Simplu si Andra.Parerea mea e ca cele mai slabe piese sunt: Nicola - Fairytale Story , VH2 - Follow me , Rednex feat. Ro-mania - RailRoad, RailRoad , Simona Nae - The key of life , Tabasco - Love is All I Need , Leo Iorga & Pacifica , Catalin Josan - Run away - Prea mici sunt cuvintele, in concluzie...cam toate
piesa shine sau come this way o sa fie castigatoarea, mai am timp sa ma hotarasc
...parca inclin catre shine, se vede ca suedezii astia stiu cei aia muzica tata... nu ca majoritatea ciumapalacilor de la noi care au niste piese de toata jena...numai cand aud cotabita sau nicola mi se face rau si piesa seven days e foarte tare dar mult mai tare era piesa time de anul trecut ( care trebuia sa castige in locul andrei dar au facut madarfacarsii blat si au iesit ciocoflondo si ne-am facut de rasul curcilor)
deci mie imi plac doar 3 piese: shine, come this way si seven days
MW Veteran
551 mesaje
din 30/12/2005
1 aprecieri
19 februarie 2008, 20:27:42 • actualizat 19 februarie 2008, 20:28:06 (1 ori)
AdysorTL 17-02-2008 15:35:20
Biondo-Shine-> are cineva melodia
si eu cred ca Biondo ori Nicola o sa mearga sa reprezinte Romania...Nu sunt hotarat...o sa vedem ce o iesi :-pMW Addicted
892 mesaje
din 12/09/2007
Symbian
Biondo e pe share.. #/file.php?id=106068
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Marius, și eu am fost dezamăgit de ce a pățit andra! Eu sunt convins ca andra ar fi castigat! Era o melodie despre dracula! Şi mitul dracula este la modă! + ca era un an favorabil din punct de vedere politic! Primul an în uniunea europeana! Anul asta am încredere în provinciali!
19 februarie 2008, 21:22:20
Eu zic ca melodia celor de la zero va casstiga
.E o trupa reusita care au reusit sa isi faca ,,publicitate" in emisiune lui maruta
.E o trupa reusita care au reusit sa isi faca ,,publicitate" in emisiune lui maruta
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Şi mie îmi place trupa zero! Dar nu va faceți speranțe! Daca au terminat pe 4 în semifinala, nu au cum sa termine pe 1 în finala!
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
19 februarie 2008, 22:53:43
mie imi place pesa cu seling
MW Veteran
551 mesaje
din 30/12/2005
1 aprecieri
20 februarie 2008, 09:57:36
piesa aceea care a participat anul trecut la eurovizion...se numea TIME...stie cineva cine o canta
pls
pls
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Piesă time, a fost cântata de ionuț ungureanu de la provinciali! Dar nu a castigat selecția natională!
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
20 februarie 2008, 13:53:27
M-am hotarat, piesa seven days o sa castige.
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Marius, avem aceiași opinie! Hai provinciali feat paula seling! Hai vrancea!
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
23 februarie 2008, 10:09:11
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter
Se "zvoneste" ca piesa lui Catalin Josan ar fi un plagiat...