Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
12 martie 2007, 02:10:37 • actualizat 12 martie 2007, 02:14:53 (1 ori)
cum subiectiva Claudiu? eu am zis pe care il prefer, nu care e mai dotat. gandestete ca eu care auzisem ca si-a luat o cunostinta n70 si urma ca eu sa il butonez, abia asteptam sa aud sunetu, sa vad ecranu ala cu mai multe culori :-) iar cand se vorbea peaici ca are mai multi rami, nu ma așteptam sa mearga mai lent ca 6630,hai ca la butoane daca aveam n-ul pt o luna ma obisnuiam dar asta e, prefer pe ala cu 6 in fata chiar daca e mai 'scary' cu forma lui. eventual il prefer in intervalul 1 oct-1 martie, adica atunci cand am si textile care sa-i mah mascheze forma și, de ce nu, sa ii sustina cu succes greutatea iar in restul intervalului, cu spv-ul in bermude sau buzunaru de la slip
Pai daca il butonai pe N70 asa cum l-ai butonat pe 6630 foarte probabil ziceai ca N70 e mai bun... Te-ai obisnuit cu 6630 si de aceea il preferi mai mult decat restul... N70 e mai bun deoarece are camera mai buna si mai multi RAMi, browser mai tare, filmeaza mai bine si e N Series, mai.
Nu stiu de ce ati alege voi 6630?! Eu as fi preferat un n70 kre mi se pare k e super din toate punctele de vedere !... Pe la voi kt costa un n70 la baieti?