Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Oh my god, ia uitati ce-am gasit: http://www.flatscreens4free.com/default.aspx?r=378989 Am cautat pe google sa vad daca treaba asta nu e cumva vreo pacaleala si n-am gasit nimic ca sa cofirme acest lucru. Bine, 3 sa fii din US, UK sau Canada pentru a te putea inscrie. Voi ce credeti? E pe bune? Vreau sa fiu american daca faza e reala!
03 mai 2006, 03:03:08 • actualizat 03 mai 2006, 03:04:58 (1 ori)
Loool! Mai exista o companie care facea asemena chestii. Am citit un interviu dat celor doi CEO ai acestei companii (numita Prize Cube) datat din aprilie 2005 in care ziceau, in mare parte, ca toata treaba le merge bine. Acum iata ce scrie pe site-ul lor:
PrizeCube.com has unable to financially sustain itself.
eu n-am primit de pe gratuite.ro nici macar un mousepad,de care aveam mare nevoie e drept ca si TFT duc lipsa,dar nu prea cred...de ce sa le dai moka cand le poti vinde prin flamingo la preturi de aparate noi?
Mda, am primit si eu revista de la Bumerang, iar de pe gratuite.ro, reviste, cd-uri, un tricou, cateva mostre de parfum, un calendar de perete cu peisaje... cam atat! Nu am mai intrat de mult pe acolo. Mai stiti si alte surse de mokaciuni?
Azi dimineata m-am inscris si eu pe un site de asta. Nu mai stiu cum ii zice, in fine... Dupa inscriere, pentru a-mi fi trimise lucrurile, mi-au fost cerute unele detlii ca numele, adresa, telefonul, bla-bla. Printre care si numarul de credit card. Pai eu n-am de asta. Cum fac? O las balta, nu? Voua tot asa va cerea pe unde v-ati inscris?
Azi dimineata m-am inscris si eu pe un site de asta. Nu mai stiu cum ii zice, in fine... Dupa inscriere, pentru a-mi fi trimise lucrurile, mi-au fost cerute unele detlii ca numele, adresa, telefonul, bla-bla. Printre care si numarul de credit card. Pai eu n-am de asta. Cum fac? O las balta, nu? Voua tot asa va cerea pe unde v-ati inscris?