Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
nu mai vb in necunostinta de cauza!!! eu am butonat unul si chiar imi place! scoate f bine pozele razvan. sa nu mai zic de filmat! diplay-ul e mare si luminos si se vede f bine pe el (are functie fullscren). iti iei un card reader sau cablu de date si gata.
nea, n-am degand sa-mi iau..si-a luat cineva si... Sincer, nu ma pasioneaza Motorola, dar oricum....un tel. fara bluetoothu pt. mine e ca o tastatra fara mouse )
23 august 2006, 09:59:22 • actualizat 23 august 2006, 13:16:49 (1 ori)
Niste setari wap/gprs si mms pt acest telefon stie cineva? Am sunat la ServClienti si au spus ca trebuie sa ma duc la Orange Shop...dar e tocmai la GL si n_am drum... . . . . / / . . . . / / . . . . am rezolvat...
27 decembrie 2006, 21:39:05 • actualizat 28 decembrie 2006, 17:08:31 (1 ori)
M-a mancat in ... sa pun un skin pe motorola v1050 si am folosit P2K Commander ... am procedat astfel :
1.am copiat 2 fisiere ("mma_dcp" si "mma_ucp") in tel in (P2k:/a/mobile/system/) 2.am facut un folder in P2k:/a/mobile/skins/ "nou"si am copiat mai multe fisiere acolo ... nu a mers si am sters folderul (nou)din skins dar alea 2 fisiere din system nu le mai vad deloc si nu am de unde sa le sterg ...
are cineva aceste 2 fisiere sa le bag din nou in tel ?poate le inlocuieste pe celelalte pls...
am un prieten care are exact acelasi model de tel da nush cum sa copii fisierele din telu lui in al meu ca in P2K Commander nu-mi apar aceste fisiere (
nu pot decat sa sun d p tel noroc de comenzile rapide .. nu mai are meniu deloc; dak apas pe menu nu apare nick sad.gif
sunt disperat nush ce sai fac ... ma poate ajuta cineva ? treb sa resoftez telu ? (cum?) (suntem de sarbatori si am nevoie fff de tel)
Asa m-a mancat si pe mine in ... Si am schimbat iconitele la un k750 si am ramas fara meniu... Si de sarbatori... Am dat 30 lei la un service si gata! Daca vrei sa ii schimbi tu softul, vezi ca am pus eu pe un topic o adresa cu firmware pt v1050!
cine imi da si mie o adresa cu aplicatii ,ma intereseaza un mp3 player si un site de unde pot lua drivere si programele telefonului!va rog si va multumesc mult!