Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Jocuri pe telefonul mobil in stil PSP si Nintendo DS, prin Electronic Arts

977 vizualizări
Scris de Marius la 09 noiembrie 2007, 16:10:50
/data/files/oldpubfiles/news/NSFEA.jpg

Broadcom si Electronic Arts au semnat recent o intelegere prin care popularele jocuri EA Mobile adopta solutiile Broadcom. Noile titluri din lumea jocurilor mobile vor fi optimizate pentru procesorul mobil multimedia VideoCore III, de la Broadcom.
Procesorul suporta continuturi HD, iar performanta sa grafica este echivalanta cu cea a consolelor portabile, ca Playstation Portable sau Nintendo DS. Accelerarea hardware grafica 3D va permite developerilor sa creeze jocuri pentru telefonul mobil, care vor depasi chiar performantele celor mai populare console. Vom avea de-a face cu grafica 3D de inalta rezolutie, care va tenta utilizatorii sa descarce si sa joace mai mult jocuri mobile. Solutia VideoCore III de la Broadcom include acceleratoare grafice 2D si 3D si o tehnologie audio imbunatatita.
Procesorul este optimizat pentru accelerare hardware a standardului graficii - OpenGL ES 2.0 3D si suporta jocuri 3D cu grafica detaliata, dar si o performanta de renderizare de pana la 32 de milioane de triunghiuri pe secunda. Broadcom promite peste 6 ore de gaming prin intermediul unei baterii de telefon mobil standard, in vreme ce utilizatorii multimedia vor beneficia de peste 50 de formaturi suportate, dar si de codecuri si rezolutii de top. Jocurile mobile pot fi de asemenea jucate pe televizoare cu rezolutie HD prin intermediul unui cablu HDMI, care va imbunatati experienta oferite de noile titluri.

Primele telefoane mobile care vor folosi solutia VideoCore III vor fi disponibila pe piata incepand cu anul 2009, deci mai avem de asteptat pana la destronarea consolelor portabile.

sursa: mobilissimo
S-ar putea sa te intereseze
1
491 vizualizări
Fly MC100 - sunet de calitate si jocuri Nintendo
28 februarie 2008, 01:32:38 ⋅ știre scrisă de admin
1
474 vizualizări
Angajatii abonati la Orange pot fi urmariti prin mobil
23 martie 2008, 16:31:51 ⋅ știre scrisă de Marius
0
179 vizualizări
PayPal introduce plata de pe telefonul mobil
22 iulie 2007, 15:45:52 ⋅ știre scrisă de Marius
Comentarii articol 0

Acest articol nu are nici un comentariu.

Știrea a fost scrisă în .
versiunea desktop
0.032⋅3⋅0