Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Aprecieri
1 apreciază
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

HTC TyTN - Test Points pentru JTAG

724 vizualizări
Scris de EviL la 21 august 2008, 13:29:53
In cazul in care spl si / sau ipl de pe telefonul dumneavoastra s-au deteriorat din orice motiv (instalare firmware necorespunzatoare pentru modelul dumneavoastra , defectiune cauzata de unele softuri, etc) acesta nu va mai intra in bootloader , ceea ce duce la imposibilitatea de a-l flashui sau repara (in cazul home userilor obisnuiti).

Totusi exista o metoda prin care telefonul poate fi readus la viata si anume prin desfacerea lui si lipirea unor conectori in anumite puncte (numite Test Points) apoi "injectarea fortata" a bootloaderului SPL / IPL . - metoda numita de altfel JTAG

*despre "injectarea fortata" a bootloaderului SPL / IPL va voi vorbi intr-un articol viitor , momentan vreau sa va prezint doar test point-urile pentru un htc tytn / hermes.


Avem aici locatia unde gasim test point-urile
/data/files/oldpubfiles/htc_hermes_jtag_location.jpg


Iar aici avem detaliat locul unde se vor conecta acestia
/data/files/oldpubfiles/htc_hermes_jtag_pins.jpg

Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 0

Acest articol nu are nici un comentariu.

Aricolul "HTC TyTN - Test Points pentru JTAG" are un scor de 5 din 5 (1 voturi)
Tutorialul a fost creat la .
versiunea desktop
0.011⋅2⋅0