Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Eliminarea intrebarilor de securitate la aplicatiile JAVA (Jbed WM)

749 vizualizări
Scris de breakx la 20 aprilie 2009, 16:36:41
Utilizatorii Jbed cunosc foarte bine chestia destul de enervanta a cererii de permisie la internet a aplicatiilor java si mai ales Jbed nu tine minte setarea pentru data viitoare cand este rulata aplicatia.

Voi incerca sa explic pas cu pas cum se poate dezactiva aceasta:

Acum inlocuieste textul "untrusted" cu textul "tckmax". Adauga un spatiu intre x (din tckmax) si virgula. Linia "domain=untrusted, \" poate aparea de mai multe ori in fisierul selector.utf, fiecare corespunde diferitelor aplicatii java instalate in Jbed.

Daca totusi editarea hex ti se pare prea grea exista cineva care a facut o aplicatie desktop care poate face acest lucru automat, aceasta se gaseste aici

Skipping the Connection Permission Prompt (Only applies to JBed)
Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 2
13 mai 2009, 15:28:29
breakx
autor articol
Mmm ...mie mi-au mers ambele metode, cu editarea hex si cu fix-ul de pe pdaphonehome.com ...am folosit un htc tytn II cu diferite rom-uri si cu diferite versiuni de jbed ...probabil ai gresit undeva sau poate nu merge pe device-ul/rom-ul/jbed-ul pe care le folosesti tu.
11 mai 2009, 16:09:12
whiteboy
nu prea mi-a iesit... :|
Tutorialul a fost creat la .
versiunea desktop
0.012⋅3⋅0