Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
29 aprilie 2006, 11:56:12 • actualizat 29 aprilie 2006, 11:57:47 (1 ori)
modoran 02-04-2006 12:32:15
Cat de legala este brandarea telefoanelor si ce zic operatorii de acest subiect?cosmote practica chestia asta?
Este legala,asta pt ca producatorii le fac ei pt marile retele. Telefoanele branduite Orange nu sunt facute de Orange,ei doar dau comanda,marca banu si gata. Telefoane Cosmote inca nu am vazut dar deh, in Romania sunt inca mici si in Grecia nu am ajuns inca...
apropo, cum se scoate bara aia pusa de Orange la moto v360, dar la sagem myx5-2? E cea mai enervanta. E buna pt începători, dar cu timpul mai mult încurcă.
Super topicu!Intradevar e tare nasoala chestia cu brand-uirea telefoanelor de catre operatori.Am observat si eu ca lipsesc anumite functii,fata de flash-ul original ala telefonului,si sunt destul de multe si e chiar iritant....cel putin pe mine unu ma dispera.Achizitionezi un tel. care a fost pe vodafone observi imediat saracia aia de meniu simpla si mai mereu pe prima pagina undeva pe la baza dispaly-ului..vodafone live..........oaaaaaa deja iti vine sa il spargi,numai resoftarea te mai scapa.Chiar si la orange mai nou cu meniul ala ciudat,zau...antipatic tare!
apropo, cum se scoate bara aia pusa de Orange la moto v360, dar la sagem myx5-2? E cea mai enervanta. E buna pt începători, dar cu timpul mai mult încurcă.
La motorola v360 se scoate foare usor bara de la orange. Ai nevoie de MotoMidMan. Este un program pt instalarea si dezinstalarea aplicatiilor java. Trebuie sters din telefon SynerJ.jar de doua ori pt ca dupa prima data ramane ceva acolo. E bine sa faci un backup la ea in caz de ai probleme cu telelefonul si trebuie sa apelezi la garantie!
07 iulie 2006, 23:15:52 • actualizat 07 iulie 2006, 23:38:21 (2 ori)
Ptr SonyEricsson incercati http://www.davinciteam.com/ 1 log account: €10.00 2 log account: €19.00 5 log account: €40.00 10 log account: €65.00 What we can do for your phone: • change language region • change firmware revision • change customisation, e.g. provider branding • unlock your phone for other provider cards • mute the camera shutter sound • change SMS tones • unlock Vodafone MP3 restrictions • read usercode from the phone • program CDA • program GDFS • change firmware colour to original (e.g. on badly unlocked phones) nu necesita cablu service sau blackbox
Eu am observat la telefoanele pe care le-am detinut, aduse de afara ca sunt diverse probleme de soft, mai ales legate de conectarea la internet...sunt scrise softurile telefoanelor cu setarile de internet ale operatorului respectiv (si nu pot fi sterse) asa ca de multe ori telefoanele n-au mai vrut sa se conecteze cu cele de aici!
18 septembrie 2006, 15:56:59 • actualizat 18 septembrie 2006, 15:58:23 (1 ori)
si eu am un sagem myx 6-2 brandat in orange si am observat ca nu pot sa setez videostremingul si nici magar numi merge cu setarile de la orange, alte chestii enrevante sunt: peste tot in galerie(inafara de card) apare download de pe orange world, la browser in favorite am o lista intreaga cu serviciile orange, nu pot seta un logo la operator, iar butonul dreapta care ar trebuie sa poata fi setat are doar optiunea foto. daca il resoftez cum as putea sa pastrez bara cu contacte, apeluri,sms