Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Si eu m-am gandit la treaba cu Windows Media Player. Sa vad cum pot obtine informatia necesara din el. Pe M3100 desi nu am implementat GSM suport inca (lipsa de timp) am implementat un set nou si foarte interesant de facilitati. Stay tuned.
Merci Evil si stargate! Semnatura merge, n-am net suficient de bun ca sa o schimb acum, dureaza circa 5-6 minute sa imi deschida un topic pe mobilewave.
dupa cum zice si numele aplicatiei Mobile Tracking = "(auto) autotransport, camionaj, (cf) linii ferate, montare a liniei ferate, (nav) trasare a drumului (pe harta de navigatie), (tele) trasare/ urmarire/ definire continua a coordonatelor unei tinte mobile, reglaj exact (mentinere a unei diferente de frecventa constante), urmarire (in radiolocatie), functionare sincrona a circuitelor de acord, comanda dinamica a stralucirii (in tv), pista video, drum al capului video pe banda magnetica, centrare a pistei, dispozitiv de acord decalat, depistare, remorcare." System .... nu vad nimic rau in adaugarea acestei functii daca este posibil ....
Dumnezeule mare,dar cate din astea merg pe 3100?in afara de latitudine,longitudine si viteza nu merge altceva!Sa speram la cele de mai sus?
Eu o sa vin la CERF maine (azi). Mi-ar face placere sa ne intalnim maine mai multi sa chatuim si poate o punem de o prezentare in premiera a noilor facilitati ale MTSului.
soryn, merge mult mai mult. Ai putina rabdare sa scriu documentatia.
Eu o sa vin la CERF maine (azi). Mi-ar face placere sa ne intalnim maine mai multi sa chatuim si poate o punem de o prezentare in premiera a noilor facilitati ale MTSului.
soryn, merge mult mai mult. Ai putina rabdare sa scriu documentatia.
se pare ca sunt singurul care vine azi,adica sambata. asta e... macar cum dau de voi? sa stiu ca nu am fost degeaba
12 mai 2007, 10:09:04 • actualizat 12 mai 2007, 10:10:30 (1 ori)
nu am mts lolo...altfel? hai ca si in epoca de piatra se gaseau aia fara mts ah ..si zi pe la ce ora...ca eu acum sunt prin regie..daca ies la 41 cred ca in 40 min sunt acolo