Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mobile Tracking System
63 761 vizualizări
3 420 răspunsuri
Linkuri topic "Mobile Tracking System"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
24 mesaje
din 29/10/2006
Windows CE
options/info location/edit/ get cell info dar nu te ajuta cu nimic daca stii cine a bagat-o
MW Addicted
924 mesaje
din 11/03/2006
11 aprecieri
Windows CE
e bagata de geo2000
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
mie mi-a venit o idee geniala cu mts pe partea de traking! o integrare a gsm-ului si a gps-ului intr-o harta!
Începător
24 mesaje
din 29/10/2006
Windows CEBlandu 13-04-2007 23:34:47
mie mi-a venit o idee geniala cu mts pe partea de traking! o integrare a gsm-ului si a gps-ului intr-o harta!MW Addicted
924 mesaje
din 11/03/2006
11 aprecieri
Windows CE
ar fi calumea blandu daca sar putea integra oare sa modific celula?
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
pune in fata descrierii un UC mare si scrie locatia ta la sfarsit!
ozn, ma gandeam la o chestie un pic mai altfel! o harta proprie mts care pe langa faptul ca functioneaza ca orice alt sistem de navigatie prin gps, invata celulele gsm! adica adauga mai multe locatii pe aceeasi celula! dupa ce sistemul invata destul sa se poata vedea pe harta, la o precizie mai mica ce-i drept, cum se misca un user fara gps!
ozn, ma gandeam la o chestie un pic mai altfel! o harta proprie mts care pe langa faptul ca functioneaza ca orice alt sistem de navigatie prin gps, invata celulele gsm! adica adauga mai multe locatii pe aceeasi celula! dupa ce sistemul invata destul sa se poata vedea pe harta, la o precizie mai mica ce-i drept, cum se misca un user fara gps!
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Exista cazuri cand relieful influenteaza foarte mult raza unei celule - de ex pe targoviste - sinaia se prinde vf paduchiosu intr-o veselie. blandu, in raportul de tracking ai harta pt celula respectiva chiar daca nu ai gps atasat. ce trebuie sa fac este un fel de animatie video somwhow.
Începător
24 mesaje
din 29/10/2006
Windows CE
@ blandu daca eram "iscusiti" discutam despre asta la intalnire. stargate a facut faza cu harta de ceva time.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
da stargate dar eu ma refer la o harta in aplicatie care cu un gps atasat sa fie la fel ca tom tom, igo etc iar fara sa arate la o scara mai larga, un punct mai mare in miscare daca e cazul! si sa fie posibil sa dai trak la alt user si sa il vezi pe harta! stiu ca e mai complicat dar partea asta ar putea fi comerciala!
Începător
24 mesaje
din 29/10/2006
Windows CE
sa speram ca se va putea in timp faza asta. stiu ca e in plan.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
aham! marfa! pai la intalnire nu mi-au venit toate ideile!
propun urmatoarea intalnire la un laser shooting! ;-)
propun urmatoarea intalnire la un laser shooting! ;-)
Începător
24 mesaje
din 29/10/2006
Windows CE
din pacate nu a adus nimeni vorba. intr-o luna si ceva la next contest dezbatem sub asta.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
da, mts va incepe sa aibe din ce in ce mai multe facilitati de navigatie, pe langa cele de localizare. all in good time.
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
14 aprilie 2007, 09:36:56 • actualizat 14 aprilie 2007, 09:43:26 (1 ori)
primesc mai multe mailuri pe tel,de importanta variata....n-ai putea face un sistem de "mark as favorite" sau cam asa ceva?eventual sa le si mute intr-un loc separat/dedicat mesajelor importante...sa nu se amestece cu restul...
din 50 mailuri primite pe zi,doar 10 sa zicem ca ma intereseaza si urmeaza sa le dau curs-raspund sau actionez....ideea mi se pare buna si economiseste timp,nu mai iei mailurile din nou la citit...la prima vedere,daca are importanta,dai flag/mark
deci,se poate?
din 50 mailuri primite pe zi,doar 10 sa zicem ca ma intereseaza si urmeaza sa le dau curs-raspund sau actionez....ideea mi se pare buna si economiseste timp,nu mai iei mailurile din nou la citit...la prima vedere,daca are importanta,dai flag/mark
deci,se poate?
Începător
31 mesaje
din 08/03/2007
15 aprilie 2007, 01:08:14
Cred ca pe un Nokia N95 merge brici MTS pe GPS
dau cu parerea ...
Dupa ultimele stiri e in plan ca TOATE modelele noi de Nokia sa aiba in dotare cipuri GPS
http://www.cablurigsm.ro/stiri/toate-modelele-nokia-vor-avea-GPS.html
Sa vezi atunci explozie de useri MTS
dau cu parerea ...Dupa ultimele stiri e in plan ca TOATE modelele noi de Nokia sa aiba in dotare cipuri GPS
http://www.cablurigsm.ro/stiri/toate-modelele-nokia-vor-avea-GPS.html
Sa vezi atunci explozie de useri MTS
Topicuri similare
›
whiteboy
acum 16 ani
219
10 562 vizualizări
›
DSF
acum 17 ani
124