Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mobile Tracking System
63 761 vizualizări
3 420 răspunsuri
Linkuri topic "Mobile Tracking System"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
15 mesaje
din 11/12/2006
Windows CE
Cand mai trec pe acolo, trag pe dreapta si butonez.... ;-)
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
24 ianuarie 2007, 23:32:06 • actualizat 24 ianuarie 2007, 23:32:45 (1 ori)
Excellent! 
Finally am si eu pe cineva pe Vodafone sa ma ajute.
BTW, ai observat ca unele locatii au si harta atribuita?

Finally am si eu pe cineva pe Vodafone sa ma ajute.
BTW, ai observat ca unele locatii au si harta atribuita? Începător
15 mesaje
din 11/12/2006
25 ianuarie 2007, 13:47:10
Da, am vazut chestia cu harta... Noroc cu GPS-ul tau..
Azi am mai descoperit celule neinregistrate in urmatoarele zone:
- B-dul Ramnicu Valcea - Str. Racari (pe asta am inregistrat-o eu)
- pe o strada intre Calea Vitan si Calea Dudesti
- Piata Alba Iulia
- Calea Calarasi intersectia cu str. Paleologu
Cu exceptia primei celule, nu am putut sa le inregistrez pentru ca ma grabeam la birou.
Dar, fiind pe traseul meu (aproape) zilnic, le inregistrez in zilele urmatoare.
Si acum o intrebare: cum punem pozele aferete celulelor? Am facut de Craciun o poza la o celula descoperita in Mall Vitan (pe care am si inregistrat-o) dar nu am putut sa urc poza in MTS. Cred ca am trimis-o pe mail cu descrierea aferenta...
Claudiu
Azi am mai descoperit celule neinregistrate in urmatoarele zone:
- B-dul Ramnicu Valcea - Str. Racari (pe asta am inregistrat-o eu)
- pe o strada intre Calea Vitan si Calea Dudesti
- Piata Alba Iulia
- Calea Calarasi intersectia cu str. Paleologu
Cu exceptia primei celule, nu am putut sa le inregistrez pentru ca ma grabeam la birou.
Dar, fiind pe traseul meu (aproape) zilnic, le inregistrez in zilele urmatoare.
Si acum o intrebare: cum punem pozele aferete celulelor? Am facut de Craciun o poza la o celula descoperita in Mall Vitan (pe care am si inregistrat-o) dar nu am putut sa urc poza in MTS. Cred ca am trimis-o pe mail cu descrierea aferenta...
Claudiu
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
25 ianuarie 2007, 14:26:33
Pozele se fac din Options - Info Location - Take Picture. Ele se salveaza automat de catre MTS dupa numele locatiei. Tot ce trebuie sa faci este sa le arhivezi pe toate intr-un singur fisier si sa le trimiti la support at fightersoft punct ro si sa specifici numele operatorului.
Eu am bagat aproximativ 1000 de celule pe Vodafone (acum am trecut la acoperirea 3G in paralel cu 2G). Problema este ca Vodafone are mai multe celule ca Orange - cam cu 500 mai multe ca Orange pe Bucuresti. Partea buna este ca ofera o localizare mai precisa.
Eu am bagat aproximativ 1000 de celule pe Vodafone (acum am trecut la acoperirea 3G in paralel cu 2G). Problema este ca Vodafone are mai multe celule ca Orange - cam cu 500 mai multe ca Orange pe Bucuresti. Partea buna este ca ofera o localizare mai precisa.
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
25 ianuarie 2007, 17:13:29 • actualizat 25 ianuarie 2007, 17:14:16 (1 ori)
#/file.php?id=554
4 celule...
acu nu mai apar CID-urile pe MTS/server?am facut 4 poze,nu stiu sigur daca erau sau nu in BD.
4 celule...
acu nu mai apar CID-urile pe MTS/server?am facut 4 poze,nu stiu sigur daca erau sau nu in BD.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
25 ianuarie 2007, 19:48:25
Vai ce bine arata pozele pe C100.
Dar for future reference sa le faci landscape in loc de portrait pentru ca arata aiurea in semnaturi. Le-am urcat, thanks.
Tocmai am acoperit full metroul pe Vodafone (orice statie, indiferent de magistrala) si am verificat ca sunt bagate in MTS toate statiile cu acoperire Orange.
Dar for future reference sa le faci landscape in loc de portrait pentru ca arata aiurea in semnaturi. Le-am urcat, thanks.Tocmai am acoperit full metroul pe Vodafone (orice statie, indiferent de magistrala) si am verificat ca sunt bagate in MTS toate statiile cu acoperire Orange.
Începător
44 mesaje
din 19/06/2006
28 ianuarie 2007, 16:57:49
eu nu pot sa fac poza. imi zice ca nu am .net framework 2.0. Am wm2003 si nu stiu daca merge instalat .net framework 2.0. Presupun ca merge sa vad pozele locatiilor deja existente nu?
Începător
44 mesaje
din 19/06/2006
28 ianuarie 2007, 17:24:09
stargate 01-09-2006 16:41:31
Serverul de streaming este back online. Acum se poate folosi din nou functia Watch TV din MTS.MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CEmarionny 28-01-2007 17:24:09
stargate 01-09-2006 16:41:31
Serverul de streaming este back online. Acum se poate folosi din nou functia Watch TV din MTS.Începător
44 mesaje
din 19/06/2006
28 ianuarie 2007, 18:03:51 • actualizat 28 ianuarie 2007, 18:05:15 (1 ori)
Rauldark 28-01-2007 17:55:29
Cu aplicatia asta merge streaming-ul?Diferit de cel de la Orange?Scuze daca s-a mai postat dar e cam mult de citit.MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Ok dar tot streaming-ul de la Orange sau programe diferite?Poate ca totusi nu s-a scos.At.imi bag si eu aplicatia
Începător
44 mesaje
din 19/06/2006
28 ianuarie 2007, 18:23:04
Rauldark 28-01-2007 18:14:39
Ok dar tot streaming-ul de la Orange sau programe diferite?Poate ca totusi nu s-a scos.At.imi bag si eu aplicatia 
O sa ne lamureasca el cand intra pe forum. MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Ok thanks.Sper sa mearga totusi
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
28 ianuarie 2007, 19:59:14
marionny, pentru a face poze trebuie neaparat sa ai .NET CF 2.0 instalat. Din pacate WM2003 smartphone edition nu suporta .NET CF 2.0 (wm2003 pocket pc suporta). De vazut poze, sigur ca se poate - Options - Info Location - Picture.
Toata povestea cu streamingul in MTS este un pic mai complicata. Obviously nu are nici o treaba cu localizarea, dar cand am prezentat prima oara public cele doua proiecte: Star Media Center si Mobile Tracking System la ForumIT (Izvorul Muresului), Realitatea TV a dat la stiri. Bineinteles ca s-a creeat o confuzie si din reportaj se intelegea ca este o singura "inventie" care face asta. Dupa aceea o gramada de ziare si alte televiziuni au preluat stirea - vedeti http://www.fightersoft.ro/press/index.htm . Practic am fost fortat sa adaug partea de vizualizare streaming in MTS pentru a stabiliza lucrurile. Cand s-a mai linistit situatia, am scos facilitatea de streaming din MTS - care nu facea nimic altceva decat sa lanseze automat WMP pe adresa serverului SMC.
In ceea ce priveste streamingul am sa fac cateva clarificari. De cativa ani lucrez la un engine de streaming din surse live (tuner, camere) dar si fisiere sau computer desktop. In ultimul an, am optimizat engineul si acum este posibil streamingul pe telefoane mobile la o calitatea nemaintalnita in ciuda faptului ca se face la viteze specifice GPRS. Serverul SMC ruleaza 24/24/7/7 dar nu este configurat pentru streamingul pe telefoane mobile din cauza resurselor limitate. Practic aceeasi masina tine serverul MTS, MobileShareul si serverul SMC. Cine doreste totusi sa vada cu ce se mananca SMC poate sa viziteze http://www.fightersoft.ro/smcenter/index.htm - sunt toate canalele din grila Astral disponibile - si acestea se pot schimba de catre viewers printr-un sistem de supunere la vot. Toate informatiile le gasiti pe siteul de mai sus.
Toata povestea cu streamingul in MTS este un pic mai complicata. Obviously nu are nici o treaba cu localizarea, dar cand am prezentat prima oara public cele doua proiecte: Star Media Center si Mobile Tracking System la ForumIT (Izvorul Muresului), Realitatea TV a dat la stiri. Bineinteles ca s-a creeat o confuzie si din reportaj se intelegea ca este o singura "inventie" care face asta. Dupa aceea o gramada de ziare si alte televiziuni au preluat stirea - vedeti http://www.fightersoft.ro/press/index.htm . Practic am fost fortat sa adaug partea de vizualizare streaming in MTS pentru a stabiliza lucrurile. Cand s-a mai linistit situatia, am scos facilitatea de streaming din MTS - care nu facea nimic altceva decat sa lanseze automat WMP pe adresa serverului SMC.
In ceea ce priveste streamingul am sa fac cateva clarificari. De cativa ani lucrez la un engine de streaming din surse live (tuner, camere) dar si fisiere sau computer desktop. In ultimul an, am optimizat engineul si acum este posibil streamingul pe telefoane mobile la o calitatea nemaintalnita in ciuda faptului ca se face la viteze specifice GPRS. Serverul SMC ruleaza 24/24/7/7 dar nu este configurat pentru streamingul pe telefoane mobile din cauza resurselor limitate. Practic aceeasi masina tine serverul MTS, MobileShareul si serverul SMC. Cine doreste totusi sa vada cu ce se mananca SMC poate sa viziteze http://www.fightersoft.ro/smcenter/index.htm - sunt toate canalele din grila Astral disponibile - si acestea se pot schimba de catre viewers printr-un sistem de supunere la vot. Toate informatiile le gasiti pe siteul de mai sus.
Topicuri similare
›
whiteboy
acum 16 ani
219
10 562 vizualizări
›
DSF
acum 17 ani
124
3 463 vizualizări
cine e aici?