Marius 06-07-2009 20:13:18
Acum o sa fie mult mai bine cu Tytn-ul.Abia astept sa-l am.

Nu a mai fost disponibil si nu m-a mai interesat sa cumpar un telefon. Acum am reluat cautarile si nu am gasit nimic care sa fie intr-o stare buna si la un pret acceptabil, asa ca cerintele se schimba:
-sistem de operare (nu mai conteaza ca e wm sau symbian);
-sa fie bunicel pentru muzica (in casti!!!);
-sa nu aiba un display mai mic de 2.2 (nici nu mai conteaza rezolutia, minim 176x220);
-sa tina bateria mult;
-sa aiba un design frumos.
Nu stiu ce telefon sa-mi iau, caut de o saptamana SPV E650 si am gasit numai "rable" la 300-400 lei (zgariate, folosite ca naiba), iar cele care arata bine costa in jur de 500 lei (un pret EXTREM de mare).
Gasisem acum un Siemens SX1 cu 70 lei(nou nout), poate ca o sa-l iau pentru colectie...dar tot imi trebuie un telefon mai de Doamne ajuta.
Ar fi bun si un Mteor, am gasit la 360 lei...dar tot mi se pare prea mult (nu as vrea sa dau mai mult de 300 lei, asta doar daca e in stare impecabila).
Mi-as fi luat si un SPV c600 daca as gasi unu' pe la vreo 200 lei care sa arate si sa functioneze bine.
Mai devreme ma uitam si la Nokia E50...
Trebuie sa-mi iau neaparat un telefon ca C500-le nu mai tine mult, ba nu se mai aude...ba nu mai merge tasta de navigatie (are deja vreo 2 ani de cand il am).
Ce sa cumpar?

Are cineva vreun telefon de vanzare care sa indeplineasca cerintele de mai sus?