ceva cpu macar 400mhz. si daca ar avea si 64mb ram ar fi bine.
M700 e bunicel de exemplu,dar poze mediocre
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Discutii despre pocket pc
20 060 vizualizări
1 071 răspunsuri
Linkuri topic "Discutii despre pocket pc"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
26 februarie 2008, 03:02:31
ete x500, pret second 9 mil - 11 mil, GPS + GSM + PocketPC, bluetooth, wi-fi! mai multe detalii aici
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
da dar . . . eten. si oricum . . . m700 era 13mil si ceva la liber nou la orange acum ceva timp.
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
07 martie 2008, 23:59:40 • actualizat 08 martie 2008, 00:01:51 (1 ori)
recent am achizitionat un pocket pc asus.
sunt ultra multumit si uimit de mega multitudinea programelor, ultra configurabilitatii si personalizarii acestui sistem.
ma bucur ca am schimbat sistemul de operare, nici nu stiu ce sa mai instalez
de unde sa incep, tot ce se scrie pentru acest sistem este pe cat de original, pe atat de util, lucruri pe care NU le-am vazut la niciun dispozitiv symbian pana acum.
acum un sfat obiectiv, din partea unui fost utilizator inrait de symbian
nu mai stati pe ganduri, luati-va de preferat un pocket pc si veti ramane uimiti de cate programe aveti disponibile pentru el dar si cat de bine sunt gandite si implementate in sistem.
va spun sigur ca nu veti regreta.
am asteptat destul urmatorul program "original" si mind blowing de la developerii symbian.
acum cand folosesc windows mobile imi dau seama ca symbian este cu mult in urma.
cateva programe pentru care nu veti vedea ceva asemanator pentru symbian sunt pocket mechanic, wisbar, video si audio playere cu o tona de optiuni, etc.
am observat de ceva timp ca programmerii nu mai sunt asa de interesati de symbian ba chiar mai mult, orice apare nou pentru windows mobile, este imediat disponibil, mai mult sau mai putin "free" pe un site oarecare.
am asteptat coreplayer-ul si jukebox pentru symbian uiq 4 luni pana cand l-am putut folosi.
flash playerul nici nu mai zic.
vor ajunge actiunile 1 cent bucata la sony ericsson pana veti avea o versiune de flashlite.
mi-a placut symbian, insa windows mobile este mai eficient si mult mai interesant.
over and out
sunt ultra multumit si uimit de mega multitudinea programelor, ultra configurabilitatii si personalizarii acestui sistem.
ma bucur ca am schimbat sistemul de operare, nici nu stiu ce sa mai instalez
de unde sa incep, tot ce se scrie pentru acest sistem este pe cat de original, pe atat de util, lucruri pe care NU le-am vazut la niciun dispozitiv symbian pana acum.acum un sfat obiectiv, din partea unui fost utilizator inrait de symbian

nu mai stati pe ganduri, luati-va de preferat un pocket pc si veti ramane uimiti de cate programe aveti disponibile pentru el dar si cat de bine sunt gandite si implementate in sistem.
va spun sigur ca nu veti regreta.
am asteptat destul urmatorul program "original" si mind blowing de la developerii symbian.
acum cand folosesc windows mobile imi dau seama ca symbian este cu mult in urma.
cateva programe pentru care nu veti vedea ceva asemanator pentru symbian sunt pocket mechanic, wisbar, video si audio playere cu o tona de optiuni, etc.
am observat de ceva timp ca programmerii nu mai sunt asa de interesati de symbian ba chiar mai mult, orice apare nou pentru windows mobile, este imediat disponibil, mai mult sau mai putin "free" pe un site oarecare.
am asteptat coreplayer-ul si jukebox pentru symbian uiq 4 luni pana cand l-am putut folosi.
flash playerul nici nu mai zic.
vor ajunge actiunile 1 cent bucata la sony ericsson pana veti avea o versiune de flashlite.
mi-a placut symbian, insa windows mobile este mai eficient si mult mai interesant.
over and out

好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
08 martie 2008, 00:09:42
pana nu demult laudai nokia...vad ca ti-a luat ochii asusul ala...
sa vezi ce impact o sa ai cand o sa iei un htc in mana
da nu unul de acum 5 ani MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
08 martie 2008, 00:14:49
nu nokia, ci symbian 
si nu e nevoie sa testez altceva momentan, la performante de sistem, este chiar peste multe eten-uri, htc-uri si alte dispozitive
inafara de 3G+ si qwerty, in benchmark-uri a devansat cateva vedete din gama pocket pc. plus ca nu-mi plac partile mobile.

si nu e nevoie sa testez altceva momentan, la performante de sistem, este chiar peste multe eten-uri, htc-uri si alte dispozitive

inafara de 3G+ si qwerty, in benchmark-uri a devansat cateva vedete din gama pocket pc. plus ca nu-mi plac partile mobile.
MW Lurker
318 mesaje
din 27/08/2007
Windows CE
@Geeo: sa-l stapanesti sanatos! si bun venit in randul celor cu Windows Mobile
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
08 martie 2008, 00:28:06
multumesc la fel Andi 
I'm here and I'm staying here from now on

I'm here and I'm staying here from now on
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Mai rar vezi useri entuziasmati ca Geeo!Welcome to the club!
Ma bucur de fiecare cand cineva lasa balta symbian,rasnita aia care vrea sa se cheme sistem de operare.Anyway,chiar in materie de pocket pc iti recomand totusi Htc-urile,care fac deja traditie.Anul acesta or sa apara cateva modele noi si mult peste cele actuale si ne cam luam adio de la rezolutia 240/320..
Ma bucur de fiecare cand cineva lasa balta symbian,rasnita aia care vrea sa se cheme sistem de operare.Anyway,chiar in materie de pocket pc iti recomand totusi Htc-urile,care fac deja traditie.Anul acesta or sa apara cateva modele noi si mult peste cele actuale si ne cam luam adio de la rezolutia 240/320.. MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
08 martie 2008, 00:31:48
multumesc pentru sugestie.
o parte din delay-ul trecerii mele la WM a fost pretul ridicat al dispozitivelor.
cand creste bugetul, ies la cumparaturi
o parte din delay-ul trecerii mele la WM a fost pretul ridicat al dispozitivelor.
cand creste bugetul, ies la cumparaturi
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
08 martie 2008, 00:51:26
Welcome to the real world of smart devices 
Cand ai vreme si chef sa bagi si un post pe topicul Symbian VS Windows Mobile, ca inca sunt oameni care considera symbianu de top (datarita cuvantului nokia de pe al lor telefon.)

Cand ai vreme si chef sa bagi si un post pe topicul Symbian VS Windows Mobile, ca inca sunt oameni care considera symbianu de top (datarita cuvantului nokia de pe al lor telefon.)
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
08 martie 2008, 01:00:40
pai cred ca dau un copy paste la ce am scris in postul de mai devreme
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
A,Geeo,inca ceva..spuneai ca nu-ti plac partile mobile,chestia asta am mai auzit-o si sa stii ca e o idee preconceputa.Cel putin la htc-urile cu qwerty,tastatura este robusta si se tine bine pe sine iar utilitatea ei e incontestabila,touchscreen-ul fiind aproape inutil cand vrei sa scrii repede si ,mai ales,cand te afli in miscare.Eu unul cad scriu la qwerty imi merg degetele de nici nu le mai vad
.Deci nu e cazul sa te temi de partile mobile,uite tytn 2 e foarte reusit la partea asta,unele dispozitive anterioare au unele mici deficiente,pentru unii neglijabile,pt altii nu.De ex pe mine ma deranja ca la inchiderea tastaturi pe tytn-ul meu aceasta nu se fixa bine iar cele doua parti ale tel se miscau usor intre ele.Problema am rezolvat-o singur cu doua bucatele mici de hartie amplasate in interiorul sinelor de ghidaj,la capete
.In rest,nimic de reprosat.
.Deci nu e cazul sa te temi de partile mobile,uite tytn 2 e foarte reusit la partea asta,unele dispozitive anterioare au unele mici deficiente,pentru unii neglijabile,pt altii nu.De ex pe mine ma deranja ca la inchiderea tastaturi pe tytn-ul meu aceasta nu se fixa bine iar cele doua parti ale tel se miscau usor intre ele.Problema am rezolvat-o singur cu doua bucatele mici de hartie amplasate in interiorul sinelor de ghidaj,la capete
.In rest,nimic de reprosat. MW Veteran
710 mesaje
din 27/10/2005
08 martie 2008, 14:19:41
imi spuneti si mie va rog cum fac cu temele?am descarcat de pe nectun plug-in-urile necesare si skin-urile.la skinuri e usor ca sunt cab dar la plug-in apar ca formate necunoscute...astea cum fac sa le folosesc/instalez?
iar cand conectez m3000-ul la pc prin usb nu pot sa folosesc conexiunea net a pc-ului,dar prin bluetooth merge.cum fac sa mearga si prin usb?
iar cand conectez m3000-ul la pc prin usb nu pot sa folosesc conexiunea net a pc-ului,dar prin bluetooth merge.cum fac sa mearga si prin usb?
MW Addicted
1204 mesaje
din 21/04/2006
Windows CE
ah ... vezi in active sync la settings trebuie sa fie ceva in genu this computer is connected to internet parca
Înapoi la PocketPC
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter