Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Din cate stiu, niciun telefon nu salveaza fisierele primite prin bt pe Storage! cauta Sniper si vei rezolva aceasta problema, insa la camera nu stiu ce sa zic! muti si tu pozele mereu! sau folosesti SKSchema, dar tre sa stii sa umblii cu ea!
e posibil sa gasim pe ebay! sapt trecuta am facut comanda de un acc pt tytn 2. daca totul e ok as mai putea face o comanda la care e posibil sa participe si soryn. daca esti interesat lasa-mi in pm un nr de tel! eu am dat 95 ron si e made in china(original e 200 ron)
Va adresez o intrebare: daca las mai mult de 4 h PPC'ul fara baterie in el e normal sa poata fi deschis doar prin hardreset? E o problema de Rom? am asa : ROM version - 11.11.11.11 WWE ROM date - 9/26/2007 Radio version - 02.69.11 Protocol version - 4.1.13.30 ExtROM - TAURHO5.1
si nu prea e pe placul meu pt ca deja devine exagerat sa-I dau 1 hardreset la 2 zile
Nu e bine.Dar si mie mi-se intampla asa.Daca il las fara baterie vre-o 3-4 ore ,isi da hard reset. Nu e din ROM,eu cred ca e de vina bateria de backup!Probabil nu tine prea mult. Dar de ce ii scoti bateria?
pai nu am incarcator/adaptor de casa, am miniUSB-ul [dar nu am PC'ul bun, s'a ars sursa] si adaptor auto! I-I scot bateria pt ca folosesc incarcator universal! Cam cat e un incarcator de casa? dar o baterie wiza16?
sunt o porcarie incarcatoarele universale! nu prea le-as recomanda, mai ales ca voltajul nu este foarte stabil! mai mult de 30-40 lei nu cred ca poate fi! e miniUsb, nu?
da, e miniUSB! nici eu nu recomand incarcatoarele universale dar in lipsa celui original e folositor! + ca deja aveam incarcatorul de mai mult timp! cu ce telefon se mai potriveste bateria de la Qtek 9100 ?
Fa rost de un incarcator de Motorola,merge perfect. Eu am de Motorola V3r. La astea universale , am patit sa nu se incarce,adica se aprinde-a ledul dar nu incarca. PS. Raspunde-mi la pm in legatura cu antivirusul ptr. nokia....