Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mie imi toate felurile de la manele la rock. si-n plus fiecare asculta cei place dar totusi am dat o sugestie si daca ai ceva impotriva manelelor tine greata ptr tine ca noi manelisti nu place.ok
03 septembrie 2005, 22:24:12 • actualizat 03 septembrie 2005, 22:25:09 (1 ori)
@Playmate:ai dreptate
Constitutie: Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public,sunt inviolabile.
Ideea nu este de unde provin banii, ci faptul in sine ca au fost donati pentru o cauza buna in loc sa-si faca palate si sa-si cumpere kilograme de aur. Mie imi plac manelele dar nu toate, doar cele care merita a fi ascultate, dar nu ezit nici sa ascult rock sau hip-hop, dance, etc...
se asculta rock? Ia cautati THREE DAYS GRACE,eu n-am auzit de ei pana acum 3zile dar au super piese. DISTURBED e numai pt cunoscatori iar pe muzica de Enya am cele mai misto vise... plus linkin park-sunt fan!
Intrebare intrebatoare:ce faceati daca nu stiati engleza? Nu va placea nici o melodie straina? Si mie imi plac unele manele(dau repeat la acm-numele tau de azi il...pt ca imi aduce aminte de o fata),pana ascult melodia originala...no ofense,dar cele mai misto sunt furate/preluate/remixate/traduse.