Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
oameni buni, oameni buni! spuneti-mi ca-s tampit, dar verificati asta: oare care e afacerea cui a facut mig33, de ne imbie cu sms atat de ieftin? eu am trimis aseara un sms clasic, iar adineauri cost controlul imi zice ca am de dat 0.5usd!..!
16 martie 2006, 14:21:09 • actualizat 16 martie 2006, 14:21:32 (1 ori)
trebuie sa fie ceva cu ym de pe mig33. Cand pun parola gresita spune ca e gresita si cand o corectez da eroarea aia "Unable to connect to server.Java.lang.exception. HTTP response code 502"! Poate e de la orange! @johannes la tine merge ym de pe mig33?
Apropo , azi dimineata in jurul orelor 06.00 a aparut o versiune de mig mai imbunatatita , are 64 kb , si are si YM pe ea ! Dati o actualizare a aplicatiei , am vazut ca nu mai da eroarea aia cand incercai sa suni cu prefix de romania !
E super noua versiune. Dar ... nu mai vor astia sa dea la invitatie decat 1$. La niciunul. Da a bagat yahoo si e mai bine asa. Plus ca acum pot sa transfer creditu )