Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
download-ezi app , o deschizi , alegi HTTP , dai CONTINUIE si apoi REGISTER si acolo urmaresti pasii , vezi la numar pui in format "407......." Succes !
Eu am avut 8 conturi. Intram doar sa trim mesaje internationale. Dar surpriza e ca am intrat acum 3 sapt si mi.a disparut tot creditul! Pe toate conturile. Pe unul imi cumparase cineva! 5e. . Nu era moca. Is niste animale! HOTI PRIMA CLASA!
Eu am mai mult de 40 conturi... Nici nu mai știu exact! Nu prea am mai folosit mig33 în ultima vreme. Şi eu cred ca se întâmplă ceva dubios cu creditul, mi s-a părut și mie ca s-a cam împuținat, dar am crezut ca doar mi se pare mie...!
Ma..cand ne-ntalnim si noi acolo mai multi? ( pacat insa ca nu stiu daca se pote sa creem un "room" al nostru ) apropo, adaugati-ma si pe mine in lista... JohnnyD merci!
voua va merge ultima varianta de mig beta 5.05 parca... io tot cu 5.01 ma chinui, e oarecum instabila....alta intrebare este de unde pot cumpara credit?
voua va merge ultima varianta de mig beta 5.05 parca... io tot cu 5.01 ma chinui, e oarecum instabila....alta intrebare este de unde pot cumpara credit?
De unde ai luat tu versiund 5.05 ca pe wap.mig33.com este 3.05 nu 5.05 si imi merge perfect