Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
02 iunie 2006, 19:58:29 • actualizat 02 iunie 2006, 20:09:50 (1 ori)
mai fratilor ,nu pot sa o pun pe filehost , ca sunt si yo cu unlimited si nu imi merge poate ne ajuta cineva cu net,da net adevarat nu ca a nostru de jucarie,de la orange )
Lămuriți-ma si se mine cum e cu dezarhivarea pe tel. De ce primesc mesajul de eroare "Archive header CRC error" si nu reușesc sa dezarhivez unele arhive? De exemplu, din toată seria de arhive cu programe pentru SPV pusă de blandu pe Mobile Share nu reușesc sa dezarhivez decât prima parte, pentru restul ma aleg doar cu eroarea de mai sus... Nu stiu, poate greșesc eu pe undeva... Am căutat pe forum si din tot ce am citit pe aici nu am reușit sa ma lămuresc.
@seraf, doua posibilitati: 1. nu s-a downloadat tot fisierul (ceea ce se intampla frecvent in ultima vreme pe orange..) 2. a fost arhivat cu o versiune mai noua de rar care foloseste alt algoritm de comprimare
Prima varianta pică, am verificat si au exact dimensiunea specificată pe site. Oricum, le-am descărcat înainte de inceputul harababurii de pe netul portocalei... Cât despre a două posibilitate, de ce prima parte a seriei o pot dezarhiva fără probleme?