Stiu de aplicatie, o am instalata. Faza e ca daca face asa pe un site, face pe mai multe. Si asa si e...
Uite.. sa comparam. Acum am deschis topicul asta (varianta mobila) pe Z10. Scrollul e asa cum trebuie sa fie. Ma duc pe linkul cu lista de topicuri pe crackberry si se vede ca parca agata acolo vreo 0.1-0.3 secunde constant rezultand un scroll laggy. Asa e si la tine? Ca altii nu simt lucrul asta si nu stiu ce sa zic.. ori nu au termen de comparatie, ori nu ii deranjeaza. Pe mine ma deranjeaza pt ca m-am obisnuit cu acel scroll fluid ca prin unt
.Anyway, se vede ca browserul nu prea e optimizat, consuma mult CPU si de aici apare problema si cu laggul si consumul de energie ridicat.
Lagul la scroll e prezent si in aplicatia Adobe Reader, la facebook agata mai mult.
Nu inteleg de unde inconsistenta asta.. de exemplu in celalte aplicatii (gen hub, contacte, etc) merge excelent scrollul. Observ ca majoritatea aplicatiilor cu care vine Z10-le sunt dezvoltate chiar de Blacbkerry (adobe reader, facebook, twitter, etc)
Ah, ce versiune ai? Eu am 10.2.1.2102 (instalat prin calea oficiala OTA).
MW pe Facebook
MW pe Twitter
Android 4.3.1