si dupa accea imi dispare cardul din my computer si trebuie sa-l scot si sal bag dinou ca sa mil arate am incercat cu multe programe dar in zadar . Vreau sa stiu daca exista o metoda. Va rog ajutatima....
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Problema Card MicroSD2gb
810 vizualizări
1 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Problema Card MicroSD2gb"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
2 mesaje
din 07/12/2012
07 decembrie 2012, 19:36:08
Deci am un card de telefon 2gb microSD si am incercat de nenumarate de ori sa-l formatez dar nici cum nu functioneaza , daca intru in el mi se si blocheaza PC , am incercat sal formatez de pe diferite telefoane dar tot asa . ! ba chiar cand bag cardul in telefonul meu se si blocheaza telefonul. Aceasta este erroarea care imi arata
si dupa accea imi dispare cardul din my computer si trebuie sa-l scot si sal bag dinou ca sa mil arate am incercat cu multe programe dar in zadar . Vreau sa stiu daca exista o metoda. Va rog ajutatima....
si dupa accea imi dispare cardul din my computer si trebuie sa-l scot si sal bag dinou ca sa mil arate am incercat cu multe programe dar in zadar . Vreau sa stiu daca exista o metoda. Va rog ajutatima.... zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
08 decembrie 2012, 01:57:09
Înapoi la Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter