Pate mai este fan de cai, asa ca scriu aici:
Dupa Buck Brannaman s-au inspirat in filmul:
, eu asa stiam ca dupa Monty Roberts. A aparut si o carte, cu acest nume, dar ca personaj principal Monty Roberts, si de fapt Monty Roberts a scris cartea. E o mica confuzie aici, dar cred ca numai din cauza asemanararii intre acesti doi maistri in calarie. Interesant ca au avut o copilarie asemanatoare, si de acea am scris ca imi aminteste de Monty Roberts. Si ca bonus despre Buck : http://brannaman.com/
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
filme-telefon.tk
763 vizualizări
16 răspunsuri
Linkuri topic "filme-telefon.tk"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
09 mai 2012, 18:30:48 • actualizat 10 mai 2012, 22:18:49 (4 ori)
Schimbat script pentru ca nu era accesibil de pe toate telefoanele...
Schimbat host ca era greoi...
Cam atat momentan.
Edit:
Filme adaugate noi:
This Means War
The Avengers
Wrath Of The Titans
American Pie Reunion
Insidious
Dragon Eyes
The Devil Inside
New Kids Nitro