Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
69 mesaje
din 24/09/2006
Symbian
Deocamdata pe symbiane aplicatii,jocuri apar tot la saptamana pe wm nu prea ai pareriile se impart normal ca nu va zici un user ce are wm ca symbianul e cel mai bun sau viceversa ar trebui puse intrebari pe un ensantion de 1000 de persoane care au folosit amandoua teluri si aflat rezultatele sau mai bine zis nu exista asa ceva pe net un studiu facut de cei ce se ocupa cu asa ceva?
24 septembrie 2006, 20:57:10 • actualizat 24 septembrie 2006, 21:06:11 (1 ori)
Pmpl! Tot aici ati ramas mai copii?
)Am cateva zile de cand nu am mai intrat aici si ma gandeam ca ati mai scris ceva interesant dar vad ca tot babe ati ramas.
Nici un argument si aceleasi posturi repetate si reformulate la nesfarsit.
De fapt mie mi-a luat cam 2 luni sa-mi dau seama ca de fapt voi intrati pe acest doar pentru ca sa va contraziceti si nu pentru a lua informatii.
Si acum motivul pentru care m-am logat in seara asta!
Mai nou la telefoanele din Seria60 poti sa aduci noi functii aplicatiilor care ruleaza pe pyton doar cu un simplu text editor care il ai instalat in telefon.Asta ca sa moara de ciuda masochistii cu registrii. pmpl Pentru mai multe informatii http://www.leninsgodson.com/courses/pys60/intro.htm Aceste tutoriale le recomand in special celor cu WM pentru ca sunt mai dezghetati,pentru ca cei cu symbiane care intra aici majoritatea au cardul de memorie plin cu manele si aplicatiile in instalate in memoria telefonului! Aici aveti si dovada la ce am spus mai sus despre pyton pe 60 http://rowap.at.openlaboratory.net/camera?command=options Daca pana acum aveati doar o singura optiune de descarcare a imaginilor de pe camera telefonului meu acum puteti sa setati camera sa faca pozele la o anumita rezolutie sau calitate.
Noapte buna!
Asta pentru cei care nu vor sa intre pe cele 2 lincuri de mai sus
Capabilities of Python for Series 60:
• GUI: Menu, Forms, Listboxes, Input fields, Dialogs, Notes
• Graphics: - color, font and style attributes, - direct-screen drawing, - displaying images and icons
• Key-down and key-up events
• Sockets: TCP/IP, Bluetooth (RFCOMM, OBEX)
• Messaging (SMS)
• Networking (HTTP, FTP, ...)
• Acess to file system, file reading, XML, RSS
• Acess to camera, telephone
• Acess to calendar, contacts, sysinfo
• Location (cell-id)
• Content handler
• Python extensions can be written in C++
• Make standalone applications
)Am cateva zile de cand nu am mai intrat aici si ma gandeam ca ati mai scris ceva interesant dar vad ca tot babe ati ramas.
Nici un argument si aceleasi posturi repetate si reformulate la nesfarsit.
De fapt mie mi-a luat cam 2 luni sa-mi dau seama ca de fapt voi intrati pe acest doar pentru ca sa va contraziceti si nu pentru a lua informatii.Si acum motivul pentru care m-am logat in seara asta!
Mai nou la telefoanele din Seria60 poti sa aduci noi functii aplicatiilor care ruleaza pe pyton doar cu un simplu text editor care il ai instalat in telefon.Asta ca sa moara de ciuda masochistii cu registrii. pmpl Pentru mai multe informatii http://www.leninsgodson.com/courses/pys60/intro.htm Aceste tutoriale le recomand in special celor cu WM pentru ca sunt mai dezghetati,pentru ca cei cu symbiane care intra aici majoritatea au cardul de memorie plin cu manele si aplicatiile in instalate in memoria telefonului! Aici aveti si dovada la ce am spus mai sus despre pyton pe 60 http://rowap.at.openlaboratory.net/camera?command=options Daca pana acum aveati doar o singura optiune de descarcare a imaginilor de pe camera telefonului meu acum puteti sa setati camera sa faca pozele la o anumita rezolutie sau calitate.
Noapte buna!Asta pentru cei care nu vor sa intre pe cele 2 lincuri de mai sus

Capabilities of Python for Series 60:
• GUI: Menu, Forms, Listboxes, Input fields, Dialogs, Notes
• Graphics: - color, font and style attributes, - direct-screen drawing, - displaying images and icons
• Key-down and key-up events
• Sockets: TCP/IP, Bluetooth (RFCOMM, OBEX)
• Messaging (SMS)
• Networking (HTTP, FTP, ...)
• Acess to file system, file reading, XML, RSS
• Acess to camera, telephone
• Acess to calendar, contacts, sysinfo
• Location (cell-id)
• Content handler
• Python extensions can be written in C++
• Make standalone applications
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
24 septembrie 2006, 21:12:55
ok .. ok...si pana la urma cum instalez si eu java pe s60ul meu?
tot asa face
tot asa face
24 septembrie 2006, 21:46:23
Mai cintule cum *** mea se face de de fiecare data cand postez in acest forum la nici 10 minute imi raspunzi tu imediat?
De azi o sa-mi pun ceasul sa sune la 4 dimineata si o sa postez sa vad daca o sa-mi raspunzi si atunci! lolo
si acum pe bune!
Si mie imi plac telefoanele,imi place sa ma contrazic cu cei mai prosti ca mine
,imi place sa forjez telefonul pana il simt ca i se incalzeste procesorul in causul palmei si multe alte chestii d'astea dar la mine toate astea sunt doar un hobi(la inceput era putina obsesie)si sunt sigur ca va ramane asa.
Te intreb acum!
1.Cate ore stai zilnic pe wap/net?
2.De ce stai pe net?
3.****
4.Cand ai de gand sa intri si tu in randul barbatilor? Adica sa dai si tu la **** macar odata.
Sa nu mai iei acum pe mine cu vrajeala ca ai gagici si alte alea ca ma apuc sa-ti fac o analiza la activitatea ta de pe wap....
Raspunde-mi la intrebarile astea sincer si iti dau cuvantul meu ca cu prima ocazie cand o sa dau prin Bucuresti o sa-ti instalez java aia.
)
EDITED BY MOD: cenzurat!
De azi o sa-mi pun ceasul sa sune la 4 dimineata si o sa postez sa vad daca o sa-mi raspunzi si atunci! lolo si acum pe bune!
Si mie imi plac telefoanele,imi place sa ma contrazic cu cei mai prosti ca mine
,imi place sa forjez telefonul pana il simt ca i se incalzeste procesorul in causul palmei si multe alte chestii d'astea dar la mine toate astea sunt doar un hobi(la inceput era putina obsesie)si sunt sigur ca va ramane asa.Te intreb acum!
1.Cate ore stai zilnic pe wap/net?
2.De ce stai pe net?
3.****

4.Cand ai de gand sa intri si tu in randul barbatilor? Adica sa dai si tu la **** macar odata.
Sa nu mai iei acum pe mine cu vrajeala ca ai gagici si alte alea ca ma apuc sa-ti fac o analiza la activitatea ta de pe wap....
Raspunde-mi la intrebarile astea sincer si iti dau cuvantul meu ca cu prima ocazie cand o sa dau prin Bucuresti o sa-ti instalez java aia.
)EDITED BY MOD: cenzurat!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
24 septembrie 2006, 21:57:24
hahaha ,habar nu ai cum se rezolva si o dai in diverse. m
ti-am zis,daca aveam net faceam filmulet si uploadam sa vezi ca am facut pas cu pas ce ai zis si nimic. Cand or mai trece ploile poate ma duc la service cu el.
PS: stai linistit ca NU AM nici o gagica
Poate daca aveam imi mai bagam picioarele in ele de telefoane ,dar asa ...
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
24 septembrie 2006, 23:45:59
Spawn 24-09-2006 21:46:23
...imi place sa ma contrazic cu cei mai prosti ca mine
...MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
25 septembrie 2006, 00:38:30 • actualizat 25 septembrie 2006, 01:42:12 (1 ori)
EROR
MW Addicted
1224 mesaje
din 13/01/2006
25 septembrie 2006, 01:02:28
Viata ta e praf asa ca nu am de ce ma lua,nu mai injura tu pe aici,ca si cum ai fi cine stie ce smardoi si parca vad ca esti un distrus cu telefon in mana,de stai sa scrii pe unde apuci.Poti sa-ti bagi si ce n-ai(de fapt sigur n-ai) in telefonul tau,mie nu mi se rupe nimic de el.Ti-am zis eu de magarusul ala,saracu nu mai traieste,da va faceam o poza impreuna de zicea lumea ca sunteti gemeni
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
25 septembrie 2006, 01:11:36 • actualizat 25 septembrie 2006, 01:41:11 (1 ori)
EROR
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
25 septembrie 2006, 01:47:09 • actualizat 25 septembrie 2006, 01:52:57 (1 ori)
@mIRCea vezi ca in curand se da warn si pt injuraturile cenzurate.. ca deja cam abuzezi..
- apoi tu ai inceput cearta, daca ai chef de misto te rog paraseste topicul. Unii oameni s-au saturat de atata misto..
- spv nu o fi perfect, dar pana la "jeg" mai e mult si bine
- daca unii sunt pasionati de telefoane care e problema ta? mai exista in lumea asta oameni pasionati de masini, gadgets, calculatoare, cs, etc.
- oricat de rival imi e domnul meu Iubitel
, ii dau dreptate, te porti ca un pusti de 14 ani. penibile fazele astea.. cu oligrofren si "get a life"
- calculatorul e un obiect.. atunci de ce iti petreci atata timp cu el? stiu o intrebare aiurea.. la fel ca si afirmatia asta: "e un obiect, nu o poersoana! GET A LIFE!!!!"
PS: nu m-am suparat ca ai facut jeg spv c600
- dar ma deranjeaza afirmatii penibile, zise doar la misto.
PS2: cu un smartphone iti trebuie RABDARE si MULT TIMP. Dar cum pt tine smartphone-urile sunt doar niste telefoane.. tu ai avut spv c600 vreo 1-2 saptamani si gata ai tras concluzia - un jeg. La fel si cu celalte symbian-uri. Ce zici de cei care au un smartphone de o vreme si nu se plang?
vadca ti-ai sters mesajele intretimp..
@Spawn.. era necesar?
Deci va rog nu va mai certati atata
. Nu puteti sa postati fara sa atacati si fara sa faceti misto?
---
Propun ceva: sa facem o lista cu punctele forte si o alta lista cu lipsurile celor doua OS smartphone. Dar sa fim sinceri
Incep eu:
WM 5.0 +
- stabil (atata timp cat nu bag un program cu bug-uri)
- performant (cel putin la capitolul multimedia)
- registrii (tweak-uire OS)
- homescreen super customizabil (suporta pluginuri, etc)
- client e-mail destul de bun
- browserul intern bun si rapid
- usb mass storage
- cautarea prin contacte e geniala (ex: daca scriu 466 va afisa pe ion si nr care incep cu 466 - cauta prin nume/prenume si numar. f practic)
WM 5.0 -
- lipsa copy-paste nativ (se poate adauga functia copy-paste prin programe 3rd-party)
- lipsa upload la browserul IE
- lipsa contor trafic gprs nativ (se pot instala programe 3rd-party)
- daca sunt prea multe scurtaturi in meniul Start, dureaza cam mult pana se incarca icoanele in memorie
- suporta 32 procese simultane (conform lui stargate)
- booteaza cam intr-un minut
- nu prea se gasesc jocuri WM 5.0 native
- partea de telefonie nu e tocmai grozava
Atat mi-a venit in minte momentan
- apoi tu ai inceput cearta, daca ai chef de misto te rog paraseste topicul. Unii oameni s-au saturat de atata misto..
- spv nu o fi perfect, dar pana la "jeg" mai e mult si bine
- daca unii sunt pasionati de telefoane care e problema ta? mai exista in lumea asta oameni pasionati de masini, gadgets, calculatoare, cs, etc.
- oricat de rival imi e domnul meu Iubitel
, ii dau dreptate, te porti ca un pusti de 14 ani. penibile fazele astea.. cu oligrofren si "get a life"- calculatorul e un obiect.. atunci de ce iti petreci atata timp cu el? stiu o intrebare aiurea.. la fel ca si afirmatia asta: "e un obiect, nu o poersoana! GET A LIFE!!!!"
PS: nu m-am suparat ca ai facut jeg spv c600
- dar ma deranjeaza afirmatii penibile, zise doar la misto.PS2: cu un smartphone iti trebuie RABDARE si MULT TIMP. Dar cum pt tine smartphone-urile sunt doar niste telefoane.. tu ai avut spv c600 vreo 1-2 saptamani si gata ai tras concluzia - un jeg. La fel si cu celalte symbian-uri. Ce zici de cei care au un smartphone de o vreme si nu se plang?
vadca ti-ai sters mesajele intretimp..
@Spawn.. era necesar?
Deci va rog nu va mai certati atata
. Nu puteti sa postati fara sa atacati si fara sa faceti misto?---
Propun ceva: sa facem o lista cu punctele forte si o alta lista cu lipsurile celor doua OS smartphone. Dar sa fim sinceri
Incep eu:
WM 5.0 +
- stabil (atata timp cat nu bag un program cu bug-uri)
- performant (cel putin la capitolul multimedia)
- registrii (tweak-uire OS)
- homescreen super customizabil (suporta pluginuri, etc)
- client e-mail destul de bun
- browserul intern bun si rapid
- usb mass storage
- cautarea prin contacte e geniala (ex: daca scriu 466 va afisa pe ion si nr care incep cu 466 - cauta prin nume/prenume si numar. f practic)
WM 5.0 -
- lipsa copy-paste nativ (se poate adauga functia copy-paste prin programe 3rd-party)
- lipsa upload la browserul IE
- lipsa contor trafic gprs nativ (se pot instala programe 3rd-party)
- daca sunt prea multe scurtaturi in meniul Start, dureaza cam mult pana se incarca icoanele in memorie
- suporta 32 procese simultane (conform lui stargate)
- booteaza cam intr-un minut
- nu prea se gasesc jocuri WM 5.0 native
- partea de telefonie nu e tocmai grozava
Atat mi-a venit in minte momentan
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
25 septembrie 2006, 02:04:46
nu stau non-stop la pc. aaa, prin pc imi fac si afacerile!
daca se ia cineva de pc-ul meu nu ma supar, ete nah...
pt mine toate sunt telefoane, imi place sa le schimb cat mai des posibil! nu "pun suflet" in relatia cu telefonul ca unii...
si, da, m-a cam luat valul. gata, m-am distrat, promit ca nu fac prostioare
si pt frumusetea topicului sterge cateva pagini
daca iubitel si frike au pica pe mine, asta e! eu nu am nimic cu ei
si sincer, daca imi vor cere ajutorul, ii voi ajuta! nu bag in seama texte aruncate pe net de altii din invidie/nervi!
daca se ia cineva de pc-ul meu nu ma supar, ete nah...
pt mine toate sunt telefoane, imi place sa le schimb cat mai des posibil! nu "pun suflet" in relatia cu telefonul ca unii...
si, da, m-a cam luat valul. gata, m-am distrat, promit ca nu fac prostioare

si pt frumusetea topicului sterge cateva pagini
si sincer, daca imi vor cere ajutorul, ii voi ajuta! nu bag in seama texte aruncate pe net de altii din invidie/nervi!
MW Addicted
2012 mesaje
din 29/04/2005
4 aprecieri
Windows CE
wm avantaje: se poate updata softul fara prea mult creier.
are activesync. il poti conecta la pc usor prin usb bluetooth sau irda
se incarca din usb
isi ia internet singur de la pc
dezavantaje nu imi trec prin cap acum, dar sunt destule ...
are activesync. il poti conecta la pc usor prin usb bluetooth sau irda
se incarca din usb
isi ia internet singur de la pc
dezavantaje nu imi trec prin cap acum, dar sunt destule ...
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
DSF,spuneai ca WM 5.0 suporta 32 de procese simultane.WM 6.0 care a avut lansarea pe 15 septembrie suporta 32000 de procese simultane!http://blogs.msdn.com/mikehall/archive/2006/09/17/760076.aspx Si upload nu se poate face cu browserul intern dar se poate face cu un program aditional.Vedeti topicul screenshot-uri din telefoanele noastre unde am pus 2 screenshoturi cu c600-le.
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
25 septembrie 2006, 09:20:04 • actualizat 25 septembrie 2006, 09:48:58 (1 ori)
---- ca utilizator wm5 tre sa recunosc ca mai are un minus pe langa cele enumerate
atunci cand esti apelat dureaza cam mult pana reactioneaza! daca-mi da cineva bip, n-am sa-l pot taxa never!
++++ sa-i mai dau si eu un plus -coolcamera il transforma intr-un webcam super. se misca mai bine webcam-uri distinate pt asa ceva!
jocurile 3D merg f. bine
aaaaa.... si inca un minus - nu exista "ctrl+alt+del" sau "alt+tab"
Dar hai sa vedem si caliatile si defectele symbian!!!
atunci cand esti apelat dureaza cam mult pana reactioneaza! daca-mi da cineva bip, n-am sa-l pot taxa never!
++++ sa-i mai dau si eu un plus -coolcamera il transforma intr-un webcam super. se misca mai bine webcam-uri distinate pt asa ceva!
jocurile 3D merg f. bine
aaaaa.... si inca un minus - nu exista "ctrl+alt+del" sau "alt+tab"
Dar hai sa vedem si caliatile si defectele symbian!!!
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
25 septembrie 2006, 10:08:04
mIRCea 25-09-2006 02:04:46
) :P
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter