Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2006, 18:10:40
Pai normal ca te oftici,ca dai o caruta de bani, ai probleme cu el,dai de un service de-i injuri pe aia cate zile or avea.Si toate astea pentru ca ai ales NOKIA. Eu l-am luat de la internity pe al meu,de la reprezentant Nokia autorizat,am zis ca e mai sigur. Ete fas... Am avut problema cu browserul din prima zi. Dupa aia am mai descoperit cateva. Cateodata de nu-ti vine sa dai cu el de pamant... noroc ca e rezistent.Aici nu ma plang
NokiaN70-1
) un exercitiu simplu:un user de WM sa spuna ce functie/program ii e indispensabil si symbian nu are acea functie sau nu o poate suplini cu soft.
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
31 august 2006, 18:17:38
Am inteles ca la Symbian odata picat softul doar o noua resoftare il mai aduce la viata pe cand la WM exista Hard Resetul.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2006, 18:19:16 • actualizat 31 august 2006, 18:23:41 (2 ori)
arata-mi un symbian care reda film cu 1,4 mb pe secunda si merge perfect . in afara de n91 cu hard disk. desi...nu as prea pune bani nici pe ala.
hahaha.si ce incerci tu aici e vrajeala. pai vorbim de telefonul in sine sau de ce programe sunt dedicate fiecarei platforme. symbian logic ca are mai mult software pentru ca este mai vechi ,insa wm abia acum incepe sa fie cunoscut. si nu prea am vazut lume sa injure wm. pe cand symbiane.... he he....
numai pe forum cred ca sunt vreo 3 cu NOKIA SUX la semnatura.si cred ca toti au avut si symbian
ps:si eu am si symbian si stiu cum e.am butonat si 3250 n70 6680,dar totusi mai stabil si mai bun e c600. nu la poze inca,dar la altele da. 6680 cand a aparut parea asa de extraordinar...si totusi cand l-am butonat a fost asa o dezamagire. pmpl. si ngageul meu merge mai repede in meniuri ca 6680
hahaha.si ce incerci tu aici e vrajeala. pai vorbim de telefonul in sine sau de ce programe sunt dedicate fiecarei platforme. symbian logic ca are mai mult software pentru ca este mai vechi ,insa wm abia acum incepe sa fie cunoscut. si nu prea am vazut lume sa injure wm. pe cand symbiane.... he he....
numai pe forum cred ca sunt vreo 3 cu NOKIA SUX la semnatura.si cred ca toti au avut si symbian
ps:si eu am si symbian si stiu cum e.am butonat si 3250 n70 6680,dar totusi mai stabil si mai bun e c600. nu la poze inca,dar la altele da. 6680 cand a aparut parea asa de extraordinar...si totusi cand l-am butonat a fost asa o dezamagire. pmpl. si ngageul meu merge mai repede in meniuri ca 6680
NokiaN70-1
Nu e vrajeala. Eu vreau sa zic,ca difera conceptia. Acelasi lucru poti face pe ambele...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2006, 18:26:25
ah...si inca ceva ce CHIAR CONTEAZA. Pe WM ai windows.Ai registrii.
Pentru cine stie sa umble in registrii e super,ca mai poti castiga si performanta si il poti customiza si dincolo de ce ofera meniul standard.
Pentru cine stie sa umble in registrii e super,ca mai poti castiga si performanta si il poti customiza si dincolo de ce ofera meniul standard. zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
wurdulak:
- regiștri :-D
- usb mass storage (am înțeles că versiunea mai nouă de symbian știe de acest lucru)
- nu-mi mai vine acum în minte
și ai văzut managere de fișiere pe un WM? nu. am văzut mai multe pe symbian dar nici unu nu întrece pe cele disponibile pt WM. are la funcții. inclusiv zip integrat
să nu vorbim de partea media. tcpmp da lecții la orice player de pe symbian. mă opresc aici deocamdată.
când formezi un nr, WM e f practic, o idee super au avut cei de la microsoft. la fel și când ești în contacte. mai butonați și voi un smartphone WM.
- regiștri :-D
- usb mass storage (am înțeles că versiunea mai nouă de symbian știe de acest lucru)
- nu-mi mai vine acum în minte
și ai văzut managere de fișiere pe un WM? nu. am văzut mai multe pe symbian dar nici unu nu întrece pe cele disponibile pt WM. are la funcții. inclusiv zip integrat
să nu vorbim de partea media. tcpmp da lecții la orice player de pe symbian. mă opresc aici deocamdată.
când formezi un nr, WM e f practic, o idee super au avut cei de la microsoft. la fel și când ești în contacte. mai butonați și voi un smartphone WM.
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
31 august 2006, 18:31:05
Nu uitati ca firma ce produce WM apartine celui mai bogat om din lume, aici se investesc bani si e oarecum la inceput acest sistem de operare mobil.
MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
Nokia7270
Eu as spune, ai registstri, ai mai multe sanse sa dai tot sistemul peste cap... Mai ales daca nu stii in ce te bagi. WM sunt f sensibile. Parerea mea.
Aaaa... Nokia sux
Aaaa... Nokia sux
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
da MARU, dar dacă îl dai peste cap există rezolvare: hard reset. simplu
.
și da ai dreptate în legătură cu nokia, it really sux!
)
.și da ai dreptate în legătură cu nokia, it really sux!
) 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2006, 19:11:54
am fost zilele trecute si mi-am mai luat un cablu miniUSB - USB de la diverta.si tot aveam telefonul la mine ii zic lu ala ca il iau daca imi face proba. Sa vedeti ce fata a facut ala cand m-a vazut ca usb mass storage fara nici un driver,doar prin conectarea cablului.
daca mai luam si true conectul de acasa sa umblu cu mouseul si tastatura de la pc pe ecranul telefonului chiar ca se mira ala.
ah...si marimea.da.smarphoneurile sunt mai mici decat aproape oricare dintre s60uri. PPCurile sunt mari ca sunt touch screen,dar oricum pe unele din alea ai si gps incorporat.Or fi mari,dar lasa mult in urma symbian. ia ziceti voi,ce symbian e mai bun ca htc tytn(spv 3100) ?
daca mai luam si true conectul de acasa sa umblu cu mouseul si tastatura de la pc pe ecranul telefonului chiar ca se mira ala.ah...si marimea.da.smarphoneurile sunt mai mici decat aproape oricare dintre s60uri. PPCurile sunt mari ca sunt touch screen,dar oricum pe unele din alea ai si gps incorporat.Or fi mari,dar lasa mult in urma symbian. ia ziceti voi,ce symbian e mai bun ca htc tytn(spv 3100) ?
MW Veteran
526 mesaje
din 25/01/2006
Symbian
pai usb mass storage si la mine pe n-gage si stiu si la citeva s40 la care merge tot asa direct fara drivere,cd'uri ! Asa ca nu numai wm stie asta dar si symbian si o parte din s40!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
pe win 98? :-)
MW Veteran
526 mesaje
din 25/01/2006
Symbian
N'gageul meu nu stiu daca merge ,voi incerca! insa pe un lg 1100 si nu mai stiu cit am incercat pe xp dar in manual scria toate versiunele de win pana acum (win 98,win me,win 2k,win32.32,winxp) ! Recunosc treaba cu registrii la wm ! Exact ca la win pc ,se pot face multe lucruri!
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
01 septembrie 2006, 16:04:19
pt cei cu tel symbian am si eu o intrebare
Ce sistem de operare folositi pe pc-ul d-stra
Ce sistem de operare folositi pe pc-ul d-stra

Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter