Am si eu o mica problema. un telefon LG-A225 dupa ce a primit o melodie cred ca a luat un virus ca de atunci numai probleme face.
Cand asculti o melodie canta 2-3 minute si se opreste spune "eroare de existenta". Si se opreste. Stie cineva de ce ?
Astept:
Raspuns URGENT !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Problema URGENT.
259 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Problema URGENT."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
2890 mesaje
din 27/04/2006
23 aprecieri
21 noiembrie 2011, 21:32:29
Incearca chestii elementare: sterge melodia respectiva(sau toata muzica), da-i un master reset.

Începător
28 mesaje
din 19/08/2009
22 noiembrie 2011, 07:57:24
ce virus sa aiba? nu are sistem de operare atacabil (symbian , android, win mobile, etc)
probabil melodia are bitrate-ul variabil, si prea mare...
probabil melodia are bitrate-ul variabil, si prea mare...

MW Addicted
3952 mesaje
din 05/08/2008
77 aprecieri

poate a salvat gresit piesa, sau posibil de caractere in descriere in metadata la piesa, sau in denumire. Posibil sa fie piesa protejata. Nici nu va putea sterge asa de simplu. Cu un ceva program mobil explorer.jar se pot schimba permisiunile. Hard resset ajuta la stergerea datelor corupte si protejate. Daca are telul card de memorie si acolo ai salvat, formateazal daca nu poti altfel sa stergi piesa.

Începător
2 mesaje
din 01/12/2011
01 decembrie 2011, 22:36:16
sal am si eu o chinezarie de telefon SMARTPHONE xsp1 si nu stiu codu de la restore factory setting
( ...ma poate ajuta care
(

Înapoi la LG
cine e aici?