Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 14 ani
Hotoman
MW Addicted
Ultimul acum 12 ani
ytt
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Samsung Galaxy Note

12 239 vizualizări
316 răspunsuri
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
14 august 2012, 13:29:36
ce versiune de soft ai acum in telefon ?
daca ai 4.... si eventual nu este sau este oficial,atunci vezi ca am postat eu un link cu softuri originale pt note,ia o versiune in limba romana de la vodafone si instalezo pe telefon ( ia un 2.3.6 ) , dar inainte sa faci asta obligatoriu stergi totul din telefon,si dai wipe inclusiv la davil ( sau cum io zice ) cache ,dupa ce pui softul prin usb cu odin verifici,recomand ca softul pt telefon sa fie dintrun singur fisier
dupa ce pui softu asta il hackeresti si din cmw dai iarasi wipe si reset la tot si pui 4... cat vrei tu tot de pe acelasi site
daca nu te descurci vino pana in dublin si til fac eu,e la o aruncatura de bat  :D
Publicitate
Publicitate
beecks
MW Luver
191 mesaje
din 27/12/2010
Android 2.3.6
14 august 2012, 18:03:07 • actualizat 14 august 2012, 20:33:29 (1 ori)
Deci cind am luat tel de la reparat iua pus softul original adica GT-N7000ZBDTIM 2.3.6
Iam pus si alt soft dar nu merge.
Iam pus 2.3.6 germania cind formez *272*imei#ii dau instal la DBT se instaleaza dar tot asa face.daca intru pe aplicatia sammobile la fel imi arata product code:no activ
Si la 2.3.6 DBT isi face agior. 4.0.4 si dupa daca fac *272* imi arata DBT dar ne se poare instala nimik

firenze-dublin ar fi o ideie in vacanta :))
beecks
MW Luver
191 mesaje
din 27/12/2010
18 august 2012, 17:31:50
luciane am facut cum ai zis dar nu merge si software originale de pe sammobile
dan_me
Începător
34 mesaje
din 26/06/2012
26 august 2012, 22:07:17 • actualizat 26 august 2012, 22:08:56 (1 ori)
Am descoperit de unde. Era tot de la Total Recall. Cand esti pe el si apesi volumul apare Ringer volume care de fapt e Incoming call volume preschimbat. ca sa te induca in eroare si sa iti provoace daune. Tu apesi pe el frumos si linistit, el te sapa si iti reduce volumul de sonerie ca sa se razbune. Oricand te suna cine te mai suna, degeaba te suna ca nu stii ca te suna, implicit nu poti raspunde doar daca apesi din intamplare la momentul cand te suna butonul de preluat apel, ceea ce din calcule sumare se poate intampla odata la 15.000.000.000 ani, timpul mediu necesar creatorului sa faca sa apara Android.
dan_me
Începător
34 mesaje
din 26/06/2012
27 august 2012, 20:39:58
Iar a revenit. Total Recall atenteaza din nou la siguranta mea nationala prin diverse mijloace obscure. Ce'mi face acum. Nimeni nu isi inchipuia de cat cod diabolic sta in interiorul lui ascuns de lumina soarelui. Adica ce face. OK spun ca eu nu pastrez secretele. Total Recall sta si te pandeste cand iti activezi wi-fi si in momentul ala te'a terminat. Iti taie instanteneu recordingul si nu mai ai ce face nici unde sa spui. Oricum afli dupa aia dar ce e mai rau, ca poti sa nu afli si sa ramana ani de zile ascuns.
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
27 august 2012, 20:52:06 • actualizat 27 august 2012, 21:24:50 (4 ori)
atat de renumitul IGO , versiunea ce functioneste full pe rezolutia lu` note n7000 , link : download

--== enjoy it  ;) ==--

la record pt cei cu versiunea 4.. e o kestie ce se instaleaza din cmw si iti apare optiunea de record atunci cand suni sau vorbesti cu cineva  ;) ,gen

http://dl.xda-developers.com/attachdl/a8771631e9b5ff83dda3d647c9d99ce4/503bbae4/1/1/0/8/1/3/4/Screenshot_2012-06-04-10-42-48.jpg

http://dl.xda-developers.com/attachdl/ea86b3e10a7f98e090223bd2281299dd/503bb993/1/1/0/8/7/8/2/Screenshot_2012-06-05-19-33-43.jpg

link oficios cu detaliile aferente

--== enjoy it  ;) ==--

rog nu cereti detalii in romana,engleza e obligatorie
dan_me
Începător
34 mesaje
din 26/06/2012
28 august 2012, 03:33:54 • actualizat 29 august 2012, 01:14:55 (3 ori)
Bun, merci, face banii, cand am iti trimit. Inca nu imi dau seama daca e adevarat, presupun ca toata lumea poate visa sa aiba IGO full screen si sa fie decat o iluzie in masa, il instalez azi, nu cumva trebuie copyate intai hartile Lucian?
Se vorbeste ca pe WinCE merg mai fluent astea de gps, sa vedem cum se misca IGO for Note pe Note, nimeni nu are curaj?

Nu iti apar cele 2 imagini, nu vom sti vreodata ce vor fi fost sa fie.
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
29 august 2012, 02:44:52
nimic din ce ai scris nu are valoare,nici macar vreun sens
igo e testat pe notele meu si merge full screen,nu am testat recorderul la care am pus poze,am mai zis asta,totusi am citit ca ar functiona perfect pe ICS
beecks
MW Luver
191 mesaje
din 27/12/2010
29 august 2012, 23:20:15
lucian imi dai si mie igo te rog frumos?
dan_me
Începător
34 mesaje
din 26/06/2012
30 august 2012, 01:12:46 • actualizat 30 august 2012, 01:20:47 (1 ori)
Lasa mai bine sa nea dea hartile cele mai recente.

Tu nu ma intelegi Lucian tu nu intelegi ca, tu nu intelegi, pozele nu apar, nici nu stiu ce arata, e asa de greu in asa situatii cand n'ai scapare. Am dat refreshuri la gramada si nu apare nici macar o poza si nici cealalta.
Dar imi imaginez ce au vrut sa arate, le stiu de pe alt site, nu mai prezinta importanta.

IGO merge dar noi nu avem hartile, crezi ca si le poate lua si de pe net apoi sa'i ramana offline cand ai nevoie?
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
30 august 2012, 20:31:08 • actualizat 30 august 2012, 20:40:53 (2 ori)
link pt igo am pus mai sus,hartile sunt mari si sunt pe filelist;iar daca nu se vad aici pozele ,poti intra pe linkul oficios ce l-am postat si le vezi de acolo,totodata acolo sunt jucariile pt download si instal din recovery dar si instructiunile.precizez ca nu am testat,da poate testeaza cineva si ne spune si noua cum ii merge.acolo unii spun ca trage din linie sunetu si se aude clar,momentan am total recalu special pt note ca versiune si nu am probleme

am o singura problema,si anume de 2 zile bateria arata ca se incarca chiar daca nu e pus la incarcat;am curatat mufa de la telefon cu un ac,dar tot asa arata.chiar daca inchid telefonu tot arata ca se incarca,adica arata ca se incarca,se opreste,iar se incarca,iar se opreste si tot asa,asta cand e inchis telefonu.cand e deschis telefonu arata ca se incarca,se opreste,clipeste bateria,iar se incarca,iar se opreste,iar clipeste si tot asa...cred ca mi s-a bulit mufa usb de la telefon.is curios daca a mai avut sau are altcineva problema asta.

sunt oarecum sigur ca nu e de la soft,dar nu sunt 100 % sigur
dan_me
Începător
34 mesaje
din 26/06/2012
31 august 2012, 04:48:32 • actualizat 31 august 2012, 05:57:25 (5 ori)
E vorba de http://filelist.ro ?

Daca as sti ca pot reveni la ROM-ul oficial ca sa pot updata apoi de la Samsung ce vreau, as incerca acel recorder... dar cica scrie doar partial in ROM, e periculos rau, poate da nastere la mini black holes ce ies din difuzor, de aia nu a pus Samsung 2 difuzoare, acum incep sa ma prind, deci nu ma bag decat dupa ce o sa stiu ce fac... si e o gramada de studiat.

Sigur, adica nu am avut problema ta dar ma astept de cand l'am cumparat sa mi se strice microusb-ul, de aia introduc/scot extrem de fin si cat pot de rar, nu ca asa consider ca ar trebui, ca asa s'a gandit Samsung sa proiecteze ca sa ne faca sa ne fie frica sa umblam cu smartphonu, in loc sa fim fericiti ca suntem selectati din populatia globala ca fiind cei ce detin N7000, un grup binecuvantat de D-zeu, trebuie sa stam tristi si speriati pentru ca Samsung nu ia in seama dorintele noastre... sa nu puna el 2 difuzoare sa aud si eu spatial un sunet, pana nu am vazut nu am crezut.

La mine intra foarte greu si clar ca se forteaza PCB-ul pe care e prins microusb, dar acum ma uit din nou la linkul de la tine sau prin tine oricum,
http://www.youtube.com/watch?v=UFDr3PQMTxw&feature=player_embedded
unde arata de la minutul 3:25 ca nu e prins de PCB-ul mainboard, e unul mic sub alt PCB mic pentru speaker, deci nu ar fi nici greu de schimbat nici expensive.

Spune si mie te rog, l'ai incarcat si din masina, daca da ce masina marca/model si ce adaptor de masina ai folosit, un link sau marca/model daca poti... pentru ca am citit de cazuri cand unele masini bagau varfuri de tensiune la oprirea contactului mai ales, si ca ar fi stricat acele MP3 playere de 2 lei... cand am vazut cat sunt de proaste am zis mai bine imi iau cu tot cu GPS, apoi cand vad ca nu pot instala ce vreau etc am zis ca iau tableta si daca nu am gasit cu GSM cu tot am ajuns la acest N7000 cu un ecran superb ca daca era mai mic nu il luam.

Vad ca are 7 contacte in interior, din cum ai descris ma pot gandi ca e vreun traseu broken, daca nu a iesit panglica aia ce leaga mini-PCB de charging controller sau de ce o leaga el stie, daca nu poate fi chiar controllerul de ce nu, asta cred ca e un integrat ce nu il gasesti.

...si apoi am un pont ca sa incarcam N7000 wireless. Aci nu am vazut dar la tine ai toate sansele sa gasesti incarcatoare prin inductie, exista dar nu am vazut special de telefon, Samsung nu si'a dat interesul dar trebuie sa fie, ce stiu eu e ca englezii au inceput sa le proiecteze, au scos unele care isi iau energia electrica chiar din undele ce ne inconjoara de mica intensitate indiferent ca sunt de diverse freq, am vazut cu ochii mei si nu te mint, jur ca e adavarat ca nu as spune. Pentru a incarca un smartphone trebuie sa fie de ajuns, deci se baga mini-bobina aia in telefon, care prinde toate radiourile si statiile de TV si ce mai e, si in loc sa le dea sa le auzi le transforma in curent, asta ar insemna ca tot timpul N7000 va sta la incarcat foarte multumit de tratatia oferita si vei avea liber microusb-ul sa bagi oricand un stick.
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
31 august 2012, 20:44:36
filelist.ro

am incarcat numai de la incarcatorul original

acest telefon nu se incarca prin wireless,si nici nu se va incarca pt ca are un consum mare

la mine e mufa usb de belea,va trebui sa il desfac cand am timp si daca gasesc sa cumpar alta mufa usb

sunt foarte multi ce au aceasta problema sau au avuto,intr-un final o sa aibe toti aceasta problema
dan_me
Începător
34 mesaje
din 26/06/2012
01 septembrie 2012, 00:31:51
Pe filelist.ro cica acum e cu invitatie si trebuie sa'ti afisezi mailul pe facebook pt a o primi, cred ca o sa primesc la reclame dupa aia de nu o sa mai pot duce, o fi si alta metoda sa ma registrez?

Dar ca sa'mi fac si eu o idee, deci la masina nu l'ai conectat, nici nu stii vreun caz, daca afli spune si aci sa stim ca merge sau ca nu, si cu ce adaptor, merci...
...ca mi'e cam frica de variatiile alea de tensiune, am avitat pana acum, e cam riscant, daca as sti ca adaptorul auto Samsung e ceva de plasticul lui poate as da o gramada de bani pe el.
Am deja un adaptor auto cu 2 USB si LED alb si nu l'as schimba.

Chiar daca Note nu merge incarcat wireless ar fi foarte interesant daca gasesti adaptoare wireless universale sau ceva de genul, mai ales din alea care isi iau energia din mediu, sunt si cele care si'o iau de la un emitator ce trebuie sa stea langa, conectat la priza.
Publicitate
Publicitate
LucianGL
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
01 septembrie 2012, 22:20:11
daca tot lauzi atat cele incarcatoare aeriene,pune ceva linkuri cu denumiri si poze sau detalii,asta ca sa stiu dupa ce sa ma uit ; ca daca chiar sunt ,probabil ca voi gasi ceva
Înapoi la Android OS
Topicuri similare
TABela
acum 9 ani
3
1 075 vizualizări
Samsung Galaxy Note 3 N9000 N9002 N9005 în Android OS  
Deschis de Hotoman ⋅ acum 12 ani
oaua
acum 13 ani
0
447 vizualizări