salutare
am tot cautat pe forumuri variante de rezolvare dar nu am reusit sau nu am inteles eu procedurile , am vrut sa fac update la acest model si la 4% sa oprit iar dupa ceva timp nu il mai reconoste pc-ul , telefonul este momentan in emergency mode si nu il pot scoate , am incercat home+volume down + power dar nu se reseteaza , va rog sa ma ajutai poate stie cineva rezolvarea.
Va Multumesc
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
problema lg p500
386 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "problema lg p500"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Luver
175 mesaje
din 06/01/2006

Şi la mine să blocat la 4% dar după un timp mi-a cerut să scot bateria și să introduc telefonul în usb.Ce să zic mai încearcă dacă nu trimite-l în service.

MW Luver
175 mesaje
din 06/01/2006

Poate să îmi spună cineva din ce cauza mi se tot blochează și se urmă se restarteaza telefonul în timpul unei convorbiri?Nu există convorbire să nu îmi facă probleme.
09 septembrie 2011, 11:57:37
daca te-a mancat sa te joci cu soft-ul telefonului
du-te la un service gsm si nu te mai uita la 20lei

MW Luver
175 mesaje
din 06/01/2006

LucaSorin nu mă mâncat...să mă joc cu softul,am făcut doar un update de soft oficial.
09 septembrie 2011, 20:17:16 • actualizat 10 septembrie 2011, 12:52:37 (1 ori)
Feli 09-09-2011 13:27:50
am făcut doar un update de soft oficial.
ca sa iti faci de lucru

Înapoi la LG
cine e aici?