Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 14 ani
wapavo
MW Veteran
Ultimul acum 8 ani
TABela
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Limbaje de Programare ( C++, Java, HTML, PHP, etc.)

17 376 vizualizări
610 răspunsuri
emmy
MW Addicted
2890 mesaje
din 27/04/2006
23 aprecieri
07 decembrie 2011, 16:41:48 • actualizat 07 decembrie 2011, 16:51:05 (1 ori)
--deleted--
am rezolvat
Publicitate
Publicitate
whiteboy
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
14 decembrie 2011, 22:12:17
explicati-mi va rog cum functioneaza matricele(array) in c++ :| nu am fost la 2 cursuri si nu mai inteleg nimic :)).
daca nu aveti timp, lasati un site unde este explicat bine.
multumesc.
vlad99
MW Lurker
229 mesaje
din 11/04/2011
30% warn
15 decembrie 2011, 00:34:42
"Imi cer scuze daca scriu in locul nepotrivit"
Imi pueti pune aici o carte html?
Am avut inainte dar am formatat pc-u
Mersi anticipat!
tzapu
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
16 decembrie 2011, 03:18:58
whiteboy 15-12-2011 00:12:17
explicati-mi va rog cum functioneaza matricele(array) in c++ :| nu am fost la 2 cursuri si nu mai inteleg nimic :)).
daca nu aveti timp, lasati un site unde este explicat bine.
multumesc.
done
whiteboy
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
16 decembrie 2011, 11:55:41
multumesc foarte mult @tzapu! :)
tzapu
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
06 ianuarie 2012, 00:42:27 • actualizat 06 ianuarie 2012, 00:42:51 (1 ori)
Ce fac liniile pana la 30 din fisierul asta?
Urmatoarele linii am inteles ce fac (asta)
emmy
MW Addicted
2890 mesaje
din 27/04/2006
23 aprecieri
16 ianuarie 2012, 17:39:09
M-ar interesa niste tutoriale video in C(nu C++). Daca se poate si in romana, ar fi perfect ca asa as intelege complet. Dar m-as multumi si in engleza.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc.
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
16 ianuarie 2012, 19:17:08
Tutorialele video sunt cel mai prost mod de a à­nvata C. Foloseste niste carti decente.
vlad99
MW Lurker
229 mesaje
din 11/04/2011
30% warn
16 ianuarie 2012, 19:21:19 • actualizat 16 ianuarie 2012, 19:21:53 (1 ori)
Vreau si eu niste carti pdf de HTML,C si C++
Cine ma poate ajuta?:D
emmy
MW Addicted
2890 mesaje
din 27/04/2006
23 aprecieri
16 ianuarie 2012, 19:22:21
ok. atunci niste carti online despre C. Profu nu explica cum trebuie si vreau sa invat in particular.
Multumesc.
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
16 ianuarie 2012, 20:27:14
Thinking in C++ by Bruce Eckel vol 1 & vol2:
http://www.ibiblio.org/pub/docs/books/eckel/

Tutoriale online:
http://www.cplusplus.com/reference/

http://www.learncpp.com/
emmy
MW Addicted
2890 mesaje
din 27/04/2006
23 aprecieri
16 ianuarie 2012, 21:45:09
saru`mana :coolup:
szmirika
MW Addicted
2549 mesaje
din 27/07/2005
27 aprecieri
18 aprilie 2012, 20:11:47 • actualizat 18 aprilie 2012, 20:13:01 (3 ori)
Mai baieti , stiti cum as putea sa numertez automat niste linkuri?
am un html cu multe linkuri si vreau sa adaug in numele linkului numere
<a href="http://Linkulmeu1">link1</a><br>
<a href="http://linkulmeu2">link2</a><br>
<a href="http://linkulmeu3">link3</a><br>
<a href="http://linkulmeu4">link4</a><br> etc.
Sa le numerotez automat nu sa stau eu sa le numerotez ca am multe.
mersi!
Draculea
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
18 aprilie 2012, 22:05:34
<?php
$N = 20; //numarul de linkuri pe care le vrei

for($i=1;$i<=$N;$i++)
echo '<a href="http://linkulmeu'.$i.'">link'.$i.'</a><br \>';
?>
Publicitate
Publicitate
Blandu
Art Director
6160 mesaje
din 25/08/2005
16 aprecieri
20 aprilie 2012, 04:04:00 • actualizat 20 aprilie 2012, 04:06:04 (1 ori)
Php pentru numerotarea unor link-uri? De ce nu o lista ordonata?
<ol>
<li></li>
<li></li>
</ol>
Pentru automatizare poti folosi find and replace.
Înapoi la Creative Corner
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.018⋅4⋅0