Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 15 ani
DSF
zZz ツ
Ultimul acum 15 ani
ResuRRectoR
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Forum problems

650 vizualizări
41 răspunsuri
#31
ResuRRectoR
MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
SonyEricssonK500i
14 iulie 2005, 01:12:53 • actualizat 14 iulie 2005, 01:15:01 (1 ori)
I have posts in descending order and everytime I reply to smth, when it says click here to see your post, that link takes me to the first post in that topic rather than my post.
Publicitate
Publicitate
autor subiect #32
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
14 iulie 2005, 01:24:49
ResuRRectoR i know, that will be fixed on next update
#33
ResuRRectoR
MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
SonyEricssonK500i
14 iulie 2005, 01:29:54
Ok. I was just reporting in case you didn't knew.
#34
Krypton2
Începător
10 mesaje
din 22/07/2005
SonyEricssonF500i
25 iulie 2005, 00:35:07
I wonder how I can edit my posts that I place on a forum and my topics...
#35
BeNi
MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005
25 iulie 2005, 01:00:17
Krypton2, you can edit your posts from the html and xhtml version of the forum.
if you want to edit the name of the topic, just edit your first post in a topic created by you...
#36
Krypton2
Începător
10 mesaje
din 22/07/2005
SonyEricssonF500i
25 iulie 2005, 02:23:03
K, thanks.
#37
GeekanezZ
Începător
9 mesaje
din 25/07/2005
SonyEricssonF500i
25 iulie 2005, 04:34:30
If I use xhtml then I can't click on the forum topics!?
#38
RefleX
Începător
47 mesaje
din 28/04/2005
EricssonR520
25 iulie 2005, 14:32:36
What error does appear?
#39
GeekanezZ
Începător
9 mesaje
din 25/07/2005
SonyEricssonF500i
25 iulie 2005, 15:36:06
The next error appears : there is something wrong with the link.take another link...
autor subiect #40
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
25 iulie 2005, 15:47:07
GeekanezZ that's interesting because i have tested xhtml version on a K500i (unbranded version of F500i) and worked fine
#41
GeekanezZ
Începător
9 mesaje
din 25/07/2005
SonyEricssonF500i
25 iulie 2005, 16:02:47
I'm now using wml, but thats very slow, is it possible to fix that problem? It says always that there is something wrong with the link I want to open... Maybe it work if I something change in my options...
#42
ResuRRectoR
MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
25 iulie 2005, 16:06:28
My opinion xHTML rullz  :D
Înapoi la Trash
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.017⋅4⋅0