LG u880
142358#*# (test menu)
1 Version info
2 device test
3 port setting
4 modem setting
5 module test set
6 sim test
7 call test
8 factory reset
9 aging test
10 BD addr.
*854#46 (engeneering menu)
1 debug start
2 debug end
3 F3 log on
4 F3 log off
277634#*# (TEST MENU)
*748#96 (DEBUG)
23#*#(SOME CRAP)
codes for new fireware
142358#*# (test menu)
*854#46 (engeneer menu)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Coduri telefoane mobile
44 675 vizualizări
288 răspunsuri
Linkuri topic "Coduri telefoane mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
4 mesaje
din 05/02/2008
07 februarie 2008, 23:31:59 • actualizat 07 februarie 2008, 23:41:11 (1 ori)
LG/U880
care e faza cu debug 
master ms.daca mai gasesti mai pune.ceva care sa permita aplicatiilor(gen player) sa aiba acces la fisiere nu sunt

master ms.daca mai gasesti mai pune.ceva care sa permita aplicatiilor(gen player) sa aiba acces la fisiere nu sunt
Windows CE
Am o intrebare,desi probabil este un domeniu la care nici unul dintre noi nu are acces.funzarind tv-ul in seara asta,pe otv,la prea mult mediatizatul caz elodia,un avocat sau procuror(nush exact),a promis ca va spune public un cod in emisiunea viitoare,cod din care afli daca telefonul este sub urmarire...adica tastezi tu un cod si asculti(din cate am inteles ar trebui sa-ti dai seama daca ai sau nu telefonul pus sub urmarire).ce parere aveti?detineti informatii despre asa ceva?ca nu pot eu sa stau maine sau poimaine seara sa ma uit pe otv pentru ca sunt la serviciu!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
08 februarie 2008, 22:09:50
tot ce se poate,daca afli zi si noua...
si eu citeam mai acum vreo 3 ani pe net cum ca la niste antichitati de nokia mergea sa le pui intr-o camera si ascultai cu ele si inchise...
acum,cat e sf,cat e realitate... nah. dar oricum stai linistit. orice operator mobil te poate localiza imediat pe baza celulelor,iti poate asculta convorbirile ,si cam tot ce faci la tel. bine nu jocuri,poze si alte prostii... dar teoretic traficul cu reteaua poate fi interceptat
si eu citeam mai acum vreo 3 ani pe net cum ca la niste antichitati de nokia mergea sa le pui intr-o camera si ascultai cu ele si inchise...
acum,cat e sf,cat e realitate... nah. dar oricum stai linistit. orice operator mobil te poate localiza imediat pe baza celulelor,iti poate asculta convorbirile ,si cam tot ce faci la tel. bine nu jocuri,poze si alte prostii... dar teoretic traficul cu reteaua poate fi interceptat
Symbian
mie-mi spui...dupa celula imediat te localizeaza cu o marja de eroare de cativa metri...si convorbirile pot fi ascultate aproape de oricine e mai sus pus la voda/orange/cosmote...pot fi citite msj primite,trimise...vizualizate apeluri,ascultate apeluri.... Intr-un cuvant vreau si eu
17 februarie 2008, 12:57:15
un cod pentru aflarea orelor vorbite stiti cumva?
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
*#92702689#
17 februarie 2008, 15:26:53
saru-mana Sam..raman dator!
SymbianSeriousSam 17-02-2008 13:51:54
*#92702689#MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
21 decembrie 2008, 09:22:52
E cu un post mai sus de unde a postat sam codul.
e pentru aflarea timpului vorbit
Citeste macar cu cateva posturi mai sus altadata
e pentru aflarea timpului vorbit
Citeste macar cu cateva posturi mai sus altadata
Symbian
stiam asta! Dar nustiu ce inseamna 135, ore sau minute ?
Symbian
Am aflat sunt ore, dar daca resoftez telefonul apare la zero?
Symbian
nop nu se reseteaza
am schimbat eu softul... Am bagat cu limba romana softul si nu sa resetat...
am schimbat eu softul... Am bagat cu limba romana softul si nu sa resetat...
MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
21 decembrie 2008, 09:45:25
Da. Eu am un 6120 care pe 25decembrie implineste 1 an.
Am eu doar l-am resetat si mi-a aparut la 0. Tu daca-l resoftezi, evident ca-ti apare la 0
Am eu doar l-am resetat si mi-a aparut la 0. Tu daca-l resoftezi, evident ca-ti apare la 0
Symbian
emmy vb si tu sa te afli in treaba sau mi se pare? Ala vb de life time nu de cronometrul ala ce merge resetat
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter