borfas- dupa ce dezarhivezi trebuie sa copiezi folderul in folderul teme din locul unde ai instalat wad2, apoi in wad dai change theme si o sa apara si tema adaugata de tine in lista, trebuie s-o selectezi
- daca nu apare noua tema in lista atunci apesi menu si scan for themes si ar trebui sa o gaseasca
- ca sa faci o tema sa se instaleze cu un singur click atunci dupa ce ai pus la punct tema si functioneaza perfect trebuie sa intrii asa: settings/general/export theme si apoi alegi un nume pentru tema si locul unde sa o exporte......pe urma intrii acolo unde ai ales s-o exporti si trebuie sa gasesti un fisier cu extensia wadesktop, este tema care printr-un simplu click pe ea se va instala(importa)
- din lipsa de timp nu mai stau sa atasez imagini...daca tot nu reusesti o sa-mi rup din timp si pun si imagini
dannytelo- tema aia imi ia foarte mult timp s-o realizez, daca as avea doua zile la dispozitie cred ca as putea s-o fac insa cum lucrez pana tarziu imi poate lua si o luna
P.S. incepand cu 1 februarie, timp de vreo 5 saptamani n-o sa prea am timp, trebuie sa ma pun sa citesc codul rutier, mi-a fost suspendat permisul pentru viteza