Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Deblocare Samsung C6625
872 vizualizări
0 răspunsuri
Linkuri topic "Deblocare Samsung C6625"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
26 mesaje
din 06/02/2008
24 octombrie 2009, 12:47:18 • actualizat 24 octombrie 2009, 12:49:01 (1 ori)
Salut! Mi-am cumparat de la Vodafone un tel Samsung C6625, dar este blocat in retea, cand introduceam un SIM din alta retea imi cerea un cod pentru deblocare. Am cautat pe net tot felul de coduri pentru deblocare, dar dupa multe incercari mi-a aparut pe ecran codul PUK si dedesupt sa introduc noul cod pin. El functioneaza inca, dar tot pe vdf. Aveti cumva idee cum as putea afla codul PUK fara a fi nevoit sa apelez la serviciile vodafone. Stiti cumva vreun program care genereaza sau dezactiveaza aceste coduri? Astept sfaturile voastre si sper sa-mi fie favorabile. Merci!
Înapoi la Discuții tehnice Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter