Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
HTC HD2
87 147 vizualizări
3 267 răspunsuri
Linkuri topic "HTC HD2"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
20 mesaje
din 04/02/2010
15 iunie 2011, 14:38:41
Eu folosesc de o luna http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 si sunt foarte multumit.Bateria tine cam 1-1,5 zile utilizare medie(net, mail etc.). Nu va mai bateti capul cu aceasta problema, am citit zeci de thread-uri si concluzia e clara: nu exista android sa tina mai mult de o zi.
MW Lurker
340 mesaje
din 29/11/2008
16 iunie 2011, 10:38:38
vzembrod, aici te-ai uitat? http://www.htc.com/ro/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all
dst, nici telefoanele care au Android original nu le tine mai mult bateria?
dst, nici telefoanele care au Android original nu le tine mai mult bateria?
Începător
20 mesaje
din 04/02/2010
16 iunie 2011, 17:26:58
Ma refer la cele cu ecran > 4" daca le folosesti ca smartphone. Androidul in sine e un power hungry datorita sincronizarilor si update de tot felul. Dar, fara net e useless.
MW Liker
69 mesaje
din 27/12/2009
16 iunie 2011, 22:39:45
Salut,
Am si eu o problema.
Am un hd2 si aveam instalat pe el energy rom. Am incercat sa schimb si sa pun artemis, dar pe l-a jumatea instalarii a dat eroare. Dupa acea eroare numai reusesc sa pun nimic..nici wm nici android nand ..nimic. Merge ce merge si se blocheaza. Am incercat sa sterg cu task 29 , dar nu merge,,,se opreste pe la 30 la suta, scot bateria repronesc instalarea si se opreste pe la 8 la suta si tot asa.
Am si eu o problema.
Am un hd2 si aveam instalat pe el energy rom. Am incercat sa schimb si sa pun artemis, dar pe l-a jumatea instalarii a dat eroare. Dupa acea eroare numai reusesc sa pun nimic..nici wm nici android nand ..nimic. Merge ce merge si se blocheaza. Am incercat sa sterg cu task 29 , dar nu merge,,,se opreste pe la 30 la suta, scot bateria repronesc instalarea si se opreste pe la 8 la suta si tot asa.
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
17 iunie 2011, 08:45:07 • actualizat 17 iunie 2011, 08:46:11 (1 ori)
@balcanic Tine telefonul la incarcat vreo doua ore.
Pune MAGLDR 1.13. Urmeaza intocmai instructiunile lui Cotulla:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893618
Instaleaza Core Droid V 1.5 (atentie,nu altul ci acesta,V 1.5)
http://www.coredroidroms.com/site/index.php?limitstart=18
Succes! (Urmeaza instructiunile lui Sergio.)
Pune MAGLDR 1.13. Urmeaza intocmai instructiunile lui Cotulla:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893618
Instaleaza Core Droid V 1.5 (atentie,nu altul ci acesta,V 1.5)
http://www.coredroidroms.com/site/index.php?limitstart=18
Succes! (Urmeaza instructiunile lui Sergio.)
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Si inca o recomandare de la mine e sa folosesti Nand Toolkit atat pentru a face task29 cat si pentru instalat Magldr si CWR. E un super tool cu care faci toate acestea la un looc, try it! Si iti recomand sa folosesti un pc cu Windows7.
@Ascary, welcome back!
@Ascary, welcome back!
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
18 iunie 2011, 23:25:11 • actualizat 18 iunie 2011, 23:26:08 (1 ori)
am trecut de la dutys la Laurentius26 HD2 Platinum series
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044596
pare ok.il am de 3 zile instalat si sunt chiar multumit momentan
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044596
pare ok.il am de 3 zile instalat si sunt chiar multumit momentan
MW Lurker
340 mesaje
din 29/11/2008
19 iunie 2011, 17:49:52
Salut
Îmi poate spune cineva de ce nu pot instala aplicații altfel decît cele din Android Market? Am încercat sa folosesc instalerul (Open App Manager) telefonului pentru "yxplayer" si "swype" însă după ce dau clic pe butonul "install" și apoi vreau sa apăs "instalați", acesta din urma nu merge. In schimb, butonul din apropierea lui, "anulați" merge perfect.
Îmi poate spune cineva de ce nu pot instala aplicații altfel decît cele din Android Market? Am încercat sa folosesc instalerul (Open App Manager) telefonului pentru "yxplayer" si "swype" însă după ce dau clic pe butonul "install" și apoi vreau sa apăs "instalați", acesta din urma nu merge. In schimb, butonul din apropierea lui, "anulați" merge perfect.
MW Luver
141 mesaje
din 20/12/2008
20 iunie 2011, 00:24:28
Salut baieti! Am pus de cateva zile acest rom de android http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1130359 , vreau sa spun ca din cate zeci de rom-uri am incercat si testat,asta le intrece pe toate,viteza de reactie foarte buna,foarte lin, descarcarea din market merge extrem de repede,raspunde imediat la orice comanda.Pe o scara de la 1 la 9 ,i-as da un 8 ,nu i-am dat 9 ,poate doar din subiectivism. Respect!
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Symbian
Poti sa il pui pe megaupload in arhiva zip sau rar ? E in arhiva 7zip si nu il pot dezarhiva complet, iar pc-ul e defect.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
20 iunie 2011, 09:15:24
iceman1 20-06-2011 00:24:28
Salut baieti! Am pus de cateva zile acest rom de android http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1130359 , vreau sa spun ca din cate zeci de rom-uri am incercat si testat,asta le intrece pe toate,viteza de reactie foarte buna,foarte lin, descarcarea din market merge extrem de repede,raspunde imediat la orice comanda.Pe o scara de la 1 la 9 ,i-as da un 8 ,nu i-am dat 9 ,poate doar din subiectivism. Respect!Descrierea autorului este intriganta.. mersi pentru pont, am sa-l incerc si eu; il pun pe alt card si folosesc optiunea Boot AD SD din magldr pentru ca actualmente folosesc androidul pe nand, am renuntat la buildurile SD de ceva timp, ma cam enerva timpul lung de startup. Cine are chef de android nand si vrea un rom super-clean, recomand rom-urile lui pongster.
MW Lurker
340 mesaje
din 29/11/2008
20 iunie 2011, 21:19:58
iceman1, are Rom Base: Desire 3.32 FROYO. Oare nu ar trebui sa ne dorim un gingerbread? Întreb, ca la cunoștințele mele legate de Android eu nu pot decît presupune.
Poți reveni te rog cu ceva detalii legate de durata de viata a bateriei? Vad ca aici scrie ca Battery Consumption = 4-6 mAh. Presupun ca asta e bine pentru ca vad ca la mine Battery Monitor (mulțumesc Alecs)îmi spune în history ca Battery Consumption este intre 7 și 368 mAh, deseori trecînd de 100 mAh chiar și în stand by (Oxygen rom pe care l-ai avut si tu).
Merge "instalat" cu Portandroidul de care pomeneai cu ceva vreme în urma?
Multumesc pentru sugestie!
Poți reveni te rog cu ceva detalii legate de durata de viata a bateriei? Vad ca aici scrie ca Battery Consumption = 4-6 mAh. Presupun ca asta e bine pentru ca vad ca la mine Battery Monitor (mulțumesc Alecs)îmi spune în history ca Battery Consumption este intre 7 și 368 mAh, deseori trecînd de 100 mAh chiar și în stand by (Oxygen rom pe care l-ai avut si tu).
Merge "instalat" cu Portandroidul de care pomeneai cu ceva vreme în urma?
Multumesc pentru sugestie!
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Symbian
Ma poate ajuta cineva cu romul asta daca poate sa il puna in arhiva rar sau zip me megaupload ca nu pot sa il dezarhivez pe HD2 cu aplicatia 7zip pentru ca imi da eroare de memorie. Iar pc-ul e la doctor.
http://hotfile.com/dl/121315057/5827164/Jaguaralani_Gamers_Edition.7z.html
http://hotfile.com/dl/121315057/5827164/Jaguaralani_Gamers_Edition.7z.html
MW Luver
141 mesaje
din 20/12/2008
23 iunie 2011, 01:18:08
Sal,bateria la rom-ul asta nu prea ma multumeste,daca deschid dimineata wifi si navighez un pic,se duce bateria vazand cu ochii,pacat ca nu i-a facut ceva si in privinta asta, iar wifi cateodata se conecteaza ,alteori nu,cam deranjant.
@Alecs ,inca nu am bagat nici un nand pe el, se misca macar ceva mai bine pe nand? Se simte un plus de viteza? Chestia cu Android SD pe o parte imi convine ca le schimbi imediat, nu ´´risc´´ nimic,dar ma bate gandu sa trec si eu macar de curiozitate pe nand sa vad cum se misca. Respect!
@Alecs ,inca nu am bagat nici un nand pe el, se misca macar ceva mai bine pe nand? Se simte un plus de viteza? Chestia cu Android SD pe o parte imi convine ca le schimbi imediat, nu ´´risc´´ nimic,dar ma bate gandu sa trec si eu macar de curiozitate pe nand sa vad cum se misca. Respect!
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Se misca mai bine din multe privinte, mai ales in ce priveste timpul de startup, mai putine blocaje din cauza cardului, viteza mai mare in ansamblu.
Din punctul meu de vedere Android nand e o placere, daca reusesti sa te impaci cu durata de viata a bateriei. Zic ca e o placere pentru ca ai la dispozitie ClockworkMod, cu care faci o gramada de chestii tari.
Sa fiu mai explicit: pentru a baga Android pe nand trebuie sa stergi complet memoria interna cu Task29 (un pas de care m-am temut mult timp, pana la aparitia programului Nand Toolkit cu care faci task29 si cam toate operatiunile necesare pentru a baga android din doar cateva click-uri), apoi instalezi bootloader-ul Magldr, sau cLK (un bootloader mai simplu decat magldr, preferat tot mai mult de userii de pe xda). Dupa asta cauti ce tip de rom nand doresti: unul full (cu HTC Sense si alte aplicatii custom) sau unul light. Diferenta intre ele e urmatoarea: rom-urile full ocupa intre 250-400MB din memoria nand, adica aproape pe toata (pe cand HD2 T-Mobile are 1GB memorie, noi avem jumatate), iar rom-urile light au nevoie de un spatiu de 120-200MB. Astfel, daca bagi um rom full pe nand, nu mai ai spatiu pentru aplicatii, si aici intervine ClockworkMod, care e tot ca un bootloader, pe care il accesezi din Magldr. Sunt mai multe versiuni de clockwork mod, fiecare in functie de dimensiunea rom-ului pentru care optezi.
De ex, daca vrei sa bagi un rom light, dupa ce ai flashuit magldr, trebuie sa flashuiesti ClockworkMod de 150MB (adica versiunea de clockworkmod care face o partitie de 150MB pe nand dedicata rom-ului android). Dupa ce ai flashuit ClockworkMod, iti bagi rom-ul Android (in format zip) pe card, deschizi telefonul, intri in ClockworkMod (via Magldr) si iti apare o lista de optiuni printre care "Install zip from SD card", o selectezi, iti apar fisierele de pe card, alegi rom-ul si se instaleaza. Toate astea se petrec intr-o interfata tip ms-dos, ceea ce e foarte cool
Acum, la un rom care are nevoie de 150MB pe nand iti ramane spatiu destul si pentru aplicatii, insa ideea e sa iti creezi o partitie EXT pe card, care sa lucreze ca o "prelungire" a memoriei interne. Partitia ext e obligatorie la rom-urile full, care nu mai lasa loc pe nand,urmand ca aplicatiile sa se instaleze pe ext (procesul e automat, daca androidul "vede" partitia ext pe card, va trimite aplicatiile acolo) si recomandata la rom-urile light. Partitia Ext se poate creea din ClockworkMod, care are optiune "Partition SD Card" si o face imediat si simplu. Developerii recomanda partitiile EXT3 sau EXT4 de 1GB. Practic, o "bucata" de 1GB din cardul tau va fi taiata, devenind 'invizibila' atat in pc cat si in telefon. Cu programe ca Easeus Partition Master (pe pc) vei putea vedea aceasta partitie precum si spatiul liber de pe ea, ca dovada ca telefonul instaleaza aplicatii acolo.
Mai sunt multe alte facilitati, eu vroiam sa iti expun principalul. Procedurile sunt foarte simple odata ce ai toata informatia necesara la un loc. Se merita din plin Android pe nand, din perspectiva tuturor chestiilor cool pe care le poti face: de exemplu sa tii mai multe rom-uri zip pe card si sa le flashuiesti oricand ai chef, sa poti face full backup si restore separat pentru fiecare din ele... si toate astea din ClockworkMod. Pai HD2-ul meu nu cred ca mai pupa WM in viata lui
Din punctul meu de vedere Android nand e o placere, daca reusesti sa te impaci cu durata de viata a bateriei. Zic ca e o placere pentru ca ai la dispozitie ClockworkMod, cu care faci o gramada de chestii tari.
Sa fiu mai explicit: pentru a baga Android pe nand trebuie sa stergi complet memoria interna cu Task29 (un pas de care m-am temut mult timp, pana la aparitia programului Nand Toolkit cu care faci task29 si cam toate operatiunile necesare pentru a baga android din doar cateva click-uri), apoi instalezi bootloader-ul Magldr, sau cLK (un bootloader mai simplu decat magldr, preferat tot mai mult de userii de pe xda). Dupa asta cauti ce tip de rom nand doresti: unul full (cu HTC Sense si alte aplicatii custom) sau unul light. Diferenta intre ele e urmatoarea: rom-urile full ocupa intre 250-400MB din memoria nand, adica aproape pe toata (pe cand HD2 T-Mobile are 1GB memorie, noi avem jumatate), iar rom-urile light au nevoie de un spatiu de 120-200MB. Astfel, daca bagi um rom full pe nand, nu mai ai spatiu pentru aplicatii, si aici intervine ClockworkMod, care e tot ca un bootloader, pe care il accesezi din Magldr. Sunt mai multe versiuni de clockwork mod, fiecare in functie de dimensiunea rom-ului pentru care optezi.
De ex, daca vrei sa bagi un rom light, dupa ce ai flashuit magldr, trebuie sa flashuiesti ClockworkMod de 150MB (adica versiunea de clockworkmod care face o partitie de 150MB pe nand dedicata rom-ului android). Dupa ce ai flashuit ClockworkMod, iti bagi rom-ul Android (in format zip) pe card, deschizi telefonul, intri in ClockworkMod (via Magldr) si iti apare o lista de optiuni printre care "Install zip from SD card", o selectezi, iti apar fisierele de pe card, alegi rom-ul si se instaleaza. Toate astea se petrec intr-o interfata tip ms-dos, ceea ce e foarte cool
Acum, la un rom care are nevoie de 150MB pe nand iti ramane spatiu destul si pentru aplicatii, insa ideea e sa iti creezi o partitie EXT pe card, care sa lucreze ca o "prelungire" a memoriei interne. Partitia ext e obligatorie la rom-urile full, care nu mai lasa loc pe nand,urmand ca aplicatiile sa se instaleze pe ext (procesul e automat, daca androidul "vede" partitia ext pe card, va trimite aplicatiile acolo) si recomandata la rom-urile light. Partitia Ext se poate creea din ClockworkMod, care are optiune "Partition SD Card" si o face imediat si simplu. Developerii recomanda partitiile EXT3 sau EXT4 de 1GB. Practic, o "bucata" de 1GB din cardul tau va fi taiata, devenind 'invizibila' atat in pc cat si in telefon. Cu programe ca Easeus Partition Master (pe pc) vei putea vedea aceasta partitie precum si spatiul liber de pe ea, ca dovada ca telefonul instaleaza aplicatii acolo.
Mai sunt multe alte facilitati, eu vroiam sa iti expun principalul. Procedurile sunt foarte simple odata ce ai toata informatia necesara la un loc. Se merita din plin Android pe nand, din perspectiva tuturor chestiilor cool pe care le poti face: de exemplu sa tii mai multe rom-uri zip pe card si sa le flashuiesti oricand ai chef, sa poti face full backup si restore separat pentru fiecare din ele... si toate astea din ClockworkMod. Pai HD2-ul meu nu cred ca mai pupa WM in viata lui
Înapoi la HTC Touch Series
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter