Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Dap ,e o regie totala , da buni actori au romanii astia ) stiti ca plang si palmuiesc a dracu de bine ) (am vazut niste secvente) da un actor de exemplu l am vazut in mai multe 'episoade' sa zic asa, o PORCARIE,,,CA SI TRADATI IN DRAGOSTE!!! Personaje fictive!!!
mai or fi si la ernest... dar parca si acum am pe un dvd episodul ala cand a sarit ala de la 2 cand l-au prins cu nevasta altuia in casa
daca a fost regizat l-au platit calumea pe ala sa sara de la balcon
probabil asa au facut ,dar eu stiam ca a fost de la etajul 1, si a cazut in spatele blocului pe iarba,, )) mai ca a si ploat in ziua aia,/da nu mi mai amintesc multe ,poate sa si gresesc,
22 septembrie 2008, 23:37:51 • actualizat 22 septembrie 2008, 23:40:28 (2 ori)
cel mai usor iti dai seama de pe fata lor . se vede clar cand esti suparat pe bune si cand la misto. chiar daca faci spectacol si la misto...se vede diferenta fata de cazul real. acolo e mai multa implicare,pun mai mult suflet
+la test de fidelitate de la fuste mini au trecut la tzatze goale ca sa aiba si ei o audienta ceva... mai nou... azi era aia ..."va place sa faceti sex cu mai multi barbati deodata?" ce intrebare de test de fidelitate e aia? mai degraba zici ca e casting xxx mai lipsea sa o intrebe si cum...
Eu cred ca cei de la TVR prea s-au intins.Adica,TVR 1 e ok.TVR 2 si el.TVR Cultural nu ma uit (prea multa cultura =)) ) Dar ce rost mai aveau TVR 3 si TVR Info? Ca si asa nu prea o sa fie vizionate.Poate au destule resurse,ca doar e televiziune care apartine statului. Mie imi plac Carcotasii.E umor de bun gust.Si Mondenii,de asemenea.