Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
04 martie 2011, 10:41:17 • actualizat 04 martie 2011, 10:46:32 (1 ori)
eusebiu,arhiva ta cu certif si helloOX v2.04 semnat pt telf tau #/file.php?id=606378 si pt sagittarius aici #/file.php?id=606379 alink_81,am facut cerere si pt tine.Cand apar certif ti le dau intr-o arhiva cu helloOX v2.04 semnat pt telf tau
05 martie 2011, 19:37:29 • actualizat 05 martie 2011, 19:39:39 (1 ori)
Aligato26, Imi poti spune te rog de ce cand descid apllicatia HelloOX im apare instaling map drivers,rom patcher, dupa care imi apare apllyng patcher si ramne asa (ca si cand asi instala un program ) lam lasat 2 ore asa si nu sa instalat sau sa apara ceva. Ma poti ajuta te rog cu aceasta problema. Mersi mult.
eu zic ca patchul pentru installserver.exe nu e compatibil cu executabilul din telefonul tau. foloseste hellocarbide + Xplore ca sa copiezi fizierul installserver.exe din C:\sys\bin pe card si sa imi trimiti fisierul sa vad daca pot sa rescriu patchul hellocarbide se foloseste asa: deschizi Xplore, apesi tasta de meniu deschizi hellocarbide, dai options si Menu1. o sa iti apara un mesaj Done... probably sau ceva de genul si dai yes. pe urma intri in task manager(ti apasata tasta de meniu) si deschizi xplore. acum ai acces in folderul c:\sys\bin