Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
31 iulie 2009, 19:49:46 • actualizat 31 iulie 2009, 19:51:22 (1 ori)
e adevarat ca a ajuns un fel de social network pe aici in ultimul timp dar...nu e rau atat timp cat pastreaza audienta zic eu.
sunt multe topicuri unde se posteaza la greu care nu au legatura cu itul insa nici "azi am mancat varza cu mititei" nu este. Vezi religie ,paranormal , alea despre stiinta... Sunt oarecum offtopic dar nu total nefolositoare
aproape toti cei mai vechi au un numar consistent de posturi in free zone
31 iulie 2009, 20:30:15 • actualizat 31 iulie 2009, 20:36:04 (1 ori)
Cint 31-07-2009 19:49:46
e adevarat ca a ajuns un fel de social network pe aici in ultimul timp dar...nu e rau atat timp cat pastreaza audienta zic eu.
sunt multe topicuri unde se posteaza la greu care nu au legatura cu itul insa nici "azi am mancat varza cu mititei" nu este. Vezi religie ,paranormal , alea despre stiinta... Sunt oarecum offtopic dar nu total nefolositoare
da ai dreptate
Cint 31-07-2009 19:49:46
citeste an stiinta¶normal la cunostinte despre natura fulgerul
Per asamblu aveti dreptate,sa raspund la o intrebare "are dsf nevoie de moderatori",sa zicem ca nu desi cei existenti au problemele lor si dau pe aici cand au timp liber,altii deloc.Pana atunci avem si noi userii de rand un "mic drept" de a sugera un nr. de moderatori din randul nostru.Daca nu e luat in considerare inseamna ca in afara de utilizatori virtuali nu avem alte drepturi,daca e luat in considerare inseamna ca suntem respectati
Da. Si nu cred ca mozii trebuie neaparat sa aiba vechime mare si postari multe, ci calitatea posturilor. Eu l-as alege si pe whiteboy. Are activitate multa.
mersi mult... da nu imi place sa fiu moderator/admin ...etc... daca vreau sa ajut ajut si singur fara sa am ceva functie. imi ajunge ca sunt "Surfer"
cint ar trebui pus moderator si daca nu vrea. are cele mai multe posturi. el e mult timp online si asta conteaza mult pentru ca poate sa rezolve certurile si sa sanctioneze pe cine trebuie la timp. calitatea posturilor nu conteaza, moderatorul nu tre sa fie savant ci sa faca cand si ce trebuie.
baieti.. daca vreti sa inaintati demersul asta catre "conducere"... fiti on-topic.. scrieti numele userului sau userilor care vreti sa ii propuneti si atat.. lasati scuzele gen nu vreau sa fiu moderator ca nu merit.. daca adminul va va contacta inseamna ca meritati. Sunt sigur ca cea mai mare parte care spun ca nu vor sa fie moderatori... de fapt doresc. Insa luati aminte.. de vreme ce devii moderator, ai 2 optiuni: ori esti un moderator corect si nu mai ai prieteni pe forum decat ceilalti moderatori (pt ca lumea la judecat se pricepe cel mai bine.. veti fi sanctionati imediat de useri care ii considerati prieteni cu remarci gen "gata o ajuns moderator si ii trateaza pe toti de sus") .. a doua optiune ori esti un moderator "corupt", subiectiv, care face discriminari si isi pastreaza unele relatii de prietenie cu cativa useri si isi mai face o groaza de "dusmani" ... deci ganditi-va bine .. v-o spun in calitate de prieten si din propria experienta pt ca si eu am pierdut multi "amici" o data ce am devenit moderator si nu a fost prea placut .. Ciao!
Eu unul chiar nu as vrea sa fiu moderator aici. Sunt deja pe alt forum si stiu cum e,am o groaza de facut si acolo. Aici desi mi-ar place nu as avea timp suficient si nici neutralitatea necesara. Deci,poate altadata