Am dat un nume mai generic topic-ului pentru a nu fi limitat numai la problema pe care o am acum:
Am un HTC Touch HD care vede (software) receptorul gps, insa stau in aer liber in camp deschis si nu-mi vede niciun satelit. Banuiesc ca este panglica (cablul coaxial care vine de la antena radio la receptor). Stiti cumva unde as putea sa ma duc cu el sa mi-l faca pentru ca am manualul de service da mi-e un pic frica sa umblu eu in el (in ultima instanta asta voi face) dar ideea e ca ma si cam grabesc. Deci? Idei? In primul rand ca este posibil sa imi trebuiasca un nou cablu coaxial, probabil cel vechi este dus.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Antena/Receptor GPS la HTC-uri
548 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Antena/Receptor GPS la HTC-uri"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Nokia6131
Esti sigur ca problema e hardware si nu software?Ai flashuit recent un rom modat? sau e originalul?incearca o versiune de radio mai recent.poate e doar softul mai greoi si nu capteaza satelitii
17 iunie 2009, 00:20:06
Am incercat mai multe softuri. Nu prea mai are ce sa fie...Recomanda-mi un radio anume daca stii ... te rog.
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Nokia6131
Sincer am ramas in urma cu noutatiile,lucrez si doar seara mai pot studia ce e new pe net.dar vezi pe xda(sunt cei mai buni).formuleaza in engleza problema ta si posteaza acolo.dar parerea mea e ca ai nevoie de soft.acum vezi ce zic si ei.
17 iunie 2009, 23:04:33
Sunt membru activ xda...stiu cu ce se mananca wm-ul...nu-i problema. O sa mai incerc niste radio-uri
Înapoi la Discuții tehnice PPC
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter