Salut,
Am si eu o problema. Am instalat un player pe omnia si vreau sa-l dezinstalez, numai ca dupa ce ii dau remove din programs sta cu bulina pe mijloc si nu face nimic. Trebuie sa dau reset la telefon ca sa-l fac din nou activ. Cum scap de programul ala?
Multumesc
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
dezinstalare program
1 025 vizualizări
6 răspunsuri
Linkuri topic "dezinstalare program"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
SAMSUNG-SGH-i600
Ai putea sa il stergi din registrii ( te invata altcineva de pe aici pt ca e cam greu si nu as vrea sa te invat gresit ), sau ai putea sa ii dai un hard reset si sa stergi toate programele ...

Putea sa folosesti functia cautare si sa postezi in topicul dedicat Samsung Omnia ... Data viitoare mai multa atentie.
Bafta !

Putea sa folosesti functia cautare si sa postezi in topicul dedicat Samsung Omnia ... Data viitoare mai multa atentie.
Bafta !
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
07 mai 2009, 02:17:10
Incearca sa folosesti Pocket Mechanic sau SKTools.
Începător
6 mesaje
din 07/05/2009
07 mai 2009, 02:17:18
Ca de obicei la incepatori. Am vrut sa dau reply pe topicul de aplicatii si am apasat pe new topic 
Multumesc pt raspuns

Multumesc pt raspuns
Începător
6 mesaje
din 07/05/2009
07 mai 2009, 03:04:41
Am instalat sktools dar am o nelamurire. Cand dau la installed programs nu-mi arata programelul ala care l-am bagat. Daca ma duc in meniul telefonului la unistallul standard mi-l arata...ce sa mai fac..sau ce fac gresit?
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
07 mai 2009, 03:23:12 • actualizat 07 mai 2009, 03:26:33 (1 ori)
incearca asa:
1.
conectezi telu la pc si din activesync dai sa se dezinstaleze programul din telefon
sau
2.
-intra in device/program files/ sau my storage/program files, depinde unde l-ai instalat si stergi de acolo folderul cu programul
-dai soft reset la telefon
-apoi instalezi clear temp
-deschizi ClearTemp/menu/select all si dai sa stearga tot(fara teama ca nu sterge decat ce trebuie) si ar trebui sa te intrebe daca sa stearga icoana programului tau, la care dai ok
-ar mai fi si varianta sa intri in registrii si sa modifici acolo dar daca esti incepator mai bine nu te apuca, s-ar putea sa strici ceva
-eu asa rezolv problema cu programele care desi dau sa se dezinstaleze raman inca acolo
sper sa rezolvi
1.
conectezi telu la pc si din activesync dai sa se dezinstaleze programul din telefon
sau
2.
-intra in device/program files/ sau my storage/program files, depinde unde l-ai instalat si stergi de acolo folderul cu programul
-dai soft reset la telefon
-apoi instalezi clear temp
-deschizi ClearTemp/menu/select all si dai sa stearga tot(fara teama ca nu sterge decat ce trebuie) si ar trebui sa te intrebe daca sa stearga icoana programului tau, la care dai ok
-ar mai fi si varianta sa intri in registrii si sa modifici acolo dar daca esti incepator mai bine nu te apuca, s-ar putea sa strici ceva
-eu asa rezolv problema cu programele care desi dau sa se dezinstaleze raman inca acolo
sper sa rezolvi
Începător
6 mesaje
din 07/05/2009
07 mai 2009, 11:48:08
Ok, pna la urma am rezolvat-o cu un hard reset. O sa fiu mai atent la ce instalez sa nu mai apara probleme. Multumesc pt ajutor si o zi buna
Înapoi la Samsung Omnia
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter