Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Windows Mobile 6.5 pe i-mate JASJAR(a.k.a. HTC Universal, SPV M5000)
1 696 vizualizări
17 răspunsuri
Linkuri topic "Windows Mobile 6.5 pe i-mate JASJAR(a.k.a. HTC Universal, SPV M5000)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Windows CE
Mai,e putin nepotrivit pt 64 RAM,insa pe deviceurile mai noi,care au cel putin 128,nu cred ca vor fi probleme. Va rula excelent!
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
15 februarie 2009, 12:06:42
stiu stiu, dar vreau sa zic ca merge foarte bine si pe cele vechi, ceea ce m-a mirat si pe mine, dar daca deschizi o aplicatie ceva nu prea mai iese
.
. MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
01 aprilie 2009, 17:27:27
am pus de curand un beta(29915), raman cu 26-30 RAM dupa restart... merge mai frumos fata de prima data
acuma sa vad cum sta cu autonomia, la fel ca inainte?
acuma sa vad cum sta cu autonomia, la fel ca inainte?
Înapoi la i-mate PocketPC
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter