Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
17 ianuarie 2009, 13:23:10 • actualizat 17 ianuarie 2009, 13:25:45 (1 ori)
Buna ziua la toata lumea ...
Mi-am luat si eu un Fujitsu Siemens Loox N560 ieri . Am cautat diferite chestii pentru el dintre care si un upgrade la WM 6.1 ( Momentan am WM 5 ) . Am gasit un link aici : http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=139&t=56372 .
Am incercat upgrade-u cu programelu` care mi-l dau acolo si imi apare asa :
Si dupa ce dau next imi apare asta :
As vrea si eu un tutorial pentru instalare WM 6.1 pe N560 sau eventual de ce imi face asa la asta .
Hey am vazut ca mi-ai raspuns pe softpedia dar ... dupa cum ti-am zis , tot nu merge .
Si poate stie cineva ( Chiar daca nu prea mi-a raspuns nimeni pe aici ) , cand vreau sa-l flashuiesc imi intra in bootloader si dupa pe ecranu PDA-ului imi zice : FLASH IS PROTECTED/LOCKED ~X( ... am si uitat . Oricum ceva de genu` . A mai patit cineva ?
ce-ai mai putea face (asta cred ca e problema) e sa il decertifici. Cu alte cuvinte, el acum are o siguranta, prin care nu te lasa sa faci nici un fel de update de rom, si chestia aia trebuie inlaturata. Cum? trebuie rescris spl-ul insa nu am nimic pt fujitsu.
18 ianuarie 2009, 23:00:39 • actualizat 18 ianuarie 2009, 23:01:26 (1 ori)
din pacate pt fujitsu nu. ar trebui facut dump de rom-ul actual, deschis cu un editor hexa, si modificat ceva in el in genul "master boot record" de la PC. Care anume? nu stiu la fujitsu.