Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
15 aprilie 2009, 22:16:15 • actualizat 15 aprilie 2009, 22:18:03 (1 ori)
blandu din timpul lui pretios s-a apucat de un site.Am trimis documente scanate,la poze m-am incurcat in arhive dar le trimit din nou si voi pune un cont in ron cat si in valuta. Vad ca bogdy a rezolvat cu dns-uriile domeniului.Multumesc pe aceasta cale celor doi useri Operatia e 4 mii euro din care eu am 1,8 aproximativ
Stii... important e sa fie bunavointa din partea tuturor! Si 3 euro daca ar da fiecare.. tot ar fi bine! Gandeste-te ca la 1000 de persoane daca s-ar strange X 3 = 3000 euro. Eu sper sa reusesti sa rezolvi cat mai repede cu ajutorul nostru!
@ Unickull Incearca sa contactezi o fundatie sau biserica: Te vor ajuta in promovarea cazului tau, punerea la dispozitie a unor numere de relefon cu suprataxa pentru donatii, eventual niste conturi bancare pentru donatii directe.
16 aprilie 2009, 10:00:41 • actualizat 16 aprilie 2009, 10:02:32 (1 ori)
ar fi bun un nr. sms pt donatii! Am cam tras chiulul cu site-ul (de fapt nu e chiar site...e o pagina gen blog) dar am stat peste program mereu sapt asta si am ajuns rupt acasa. Mine ar trebui sa ies devreme. O sa caut sa il fac maine. Nu o sa ma complic cu alte cms-uri. O sa il fac static fara module. Daca vrea cineva sa mai puna articole pe el poata sa imi dea mie textele ca sa le pun. Daca aveti bloguri puteti sa promovati cauza. Ma gandeam si la ceva mai neortodox gen spam pt o promovare rapida...dar sunt cam intors la faza asta. Ar putea sa faca mai mult rau decat bine. O sa cut sa fac si ceva inscriere in directoare cu toate ca nu o sa ajute asa mult. Cine are siteuri poate pune bannere. As incerca o promovare si afara ca sunt mai "saritori".
Ma simt foarte presat de timp si ma oftic. Siteul trebuia sa fie deja online si nu e...
O scurta lista cu cele mai vizitate bloguri nu ar fi rea.
La faza cu nr. de sms scurt, pentru donatii s-ar putea sa va ajut eu, dar nu promit nimic , pentru ca nu depinde in totalitate doar de mine. Astept si eu un raspuns, si daca ne ajuta D-zeu si am unda verde in acest sens, va anunt imediat ce am OK-ul!
Da dar la donatiile prin sms sau apeluri cu suprataxa etc. nu percep comision operatorii de telefonie? Eu zic ca tot mai bine e sa i se dea lui direct,intr-un cont sau mai stiu eu cum. Nu?
Asa va fi prin cont e mai simplu.Dureaza sa faci un contract cu un operator mobil.Anyway care va dona va fi trecut intr-o lista pe site daca se va putea asa ceva.Si eu sunt momentan tot pe drumuri mai accesez forumul cand am putin timp liber
Da dar la donatiile prin sms sau apeluri cu suprataxa etc. nu percep comision operatorii de telefonie?
In principiu cazurile sau cauzele umanitare sunt scutite de impozite, tva si alte taxe.
Pentru donatiile prin sms, catre aceste numere scurte cu suprataxa, nu e nevoie sa inchei un contract cu un anume operator de telefonie. Nu operatorii asigura acele numere de telefon.
cand va fi site-ul gata, cand vor fi si conturile gata ma voi apuca sa vorbesc si eu cu cativa bloggeri mai mari din Romania, sunt ferm convins ca vor accepta sa puna un articol despre acest caz!
Pentru donatiile prin sms, catre aceste numere scurte cu suprataxa, nu e nevoie sa inchei un contract cu un anume operator de telefonie. Nu operatorii asigura acele numere de telefon.
Stiu insa gandeste-te,eu trimit un msj de pe Cosmote si donez un euro (sa zicem),pai acel euro eu il platesc pe factura Cosmote,deci ei sunt cei care doneaza acei bani. Si am garantia ca o vor face sau ca suma va fi intreaga?