Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 15 ani
McMaster
MW Addicted
Ultimul acum 6 ani
madalinul
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Webdesign

3 268 vizualizări
237 răspunsuri
Blandu
Art Director
6160 mesaje
din 25/08/2005
16 aprecieri
30 septembrie 2011, 11:50:36 • actualizat 30 septembrie 2011, 12:03:38 (2 ori)
Vezi că ești cauza câțiva ani în urmă. Flash-ul nu mai e la "modă" decât pentru chestii strict target-ate cum ar fi pagina unui anume produs.
Sa te joci cu php-si as-ul in acelasi proiect nu e nici usor nici foarte inteligent. Cat despre flexibilitate nu mai incape vorba. Chiar daca faci flash-ul sa citeasca instructiuni de afara (generate de php) tot o sa fie extrem de complicat sa modifici anumite chestii si te trezesti modificand proiectul si exportand pentru fiecare modificare.
Nu ca si cum.ai lucra cu php si js sau mai nou si foarte la moda, cu html 5 si css 3.0.
Flash-ul e pe duca si nu il vad redresandu-se.
Daca te uiti la site-ul dat exemplu de la WB, poate fi facut cu alte tehnologii mult mai flexibile si mult mai bine si usor acceptate de browsere si motoarele de cautare. Nu e prea mare fas in site.
Si fii atent la ce raspunsuri dai! Flash-ul nu se poate conecta direct la db!
Daca vrei sa faci ceva care sa sara din tipar, faci si cms-ul si toata baza de date din AS. Acum vine intrebarea care trebuie pusa pentru fiecare proiect in parte. Merita? Avand in vedere ca lucrezi enorm mai mult si rezultatele sunt mai slabe fata de alte solutii, raspunsul este categoric NU. Daca cel ce plateste este totusi diapus sa dea o caruta de bani si sa astepte de 10 ori mai mult, atunci merita.
Publicitate
Publicitate
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
27 iunie 2013, 17:07:59
http://www.timponline.ro/
Nu e pagina mea, e un ziar online din Bistrita pe care il citesc. De vreo cateva zile imi ingheata browserul cand deschid pagina asta. Cine se pricepe sa vada putin care e cauza.
TABela
MW Addicted
3952 mesaje
din 05/08/2008
75 aprecieri
27 iunie 2013, 17:35:07
Cred ca de aici vine buba: http://reporterdebistrita.ro/
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
27 iunie 2013, 17:48:37
Ce legatura are site-ul tau cu cel de care am intrebat eu?
P.S. Dupa ce am dezactivat flash-ul din browser site-ul(pus de mine) se incarca bine.
TABela
MW Addicted
3952 mesaje
din 05/08/2008
75 aprecieri
28 iunie 2013, 16:21:14
Aia-i buba ce am scris  :D
Cand ai dezactivat flashul ai dezactivat reclama ce venea de la adresa cu buba...
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
29 iunie 2013, 10:43:34 • actualizat 29 iunie 2013, 10:45:27 (1 ori)
Așa e, îmi consuma toată memoria ram și calculatorul nu mai raspundea la comenzi. Am instalat extensia asta în Firefox https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/requestpolicy/ și acuma aleg eu ce vreau să încarce browserul.
TABela
MW Addicted
3952 mesaje
din 05/08/2008
75 aprecieri
30 iunie 2013, 19:48:08
#sharemobile/download/727049
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
01 iulie 2013, 09:35:45
Uite de asta nu castiga DSF bani de pe urma site-ului :))
TABela
MW Addicted
3952 mesaje
din 05/08/2008
75 aprecieri
03 iulie 2013, 13:51:08
O mai uit pornita  :D L-am instalat pentru siteuri cu filme online.
Bandrei
MW Addicted
924 mesaje
din 11/03/2006
11 aprecieri
12 februarie 2014, 00:48:32
se mai ocupa cineva de build websiteuri?
madalinul
MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
02 martie 2014, 18:55:01
Acum am inceput si eu sa experimentez cu web designul dar am intampinat o problema...
Imi poate spune cineva de ce imi apare dunga aia alba sus deasupra de divul cu imaginea de fundal inchisa?

http://madalinul.com/test/

margin: 0;
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
02 martie 2014, 19:06:16 • actualizat 02 martie 2014, 19:07:40 (2 ori)
E din cauză că h2 are margin, care îţi împinge div-ul #main mai jos. În filme.css modifică declaraţia pentru #main h2 în

#main h2
{

padding-top: 15px;
text-align: center;
color: white;
margin: 0px;
}
2 apreciază
madalinul
MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
02 martie 2014, 19:56:21
:) si cat m-am chinuit cu paddinguri si alte prostii ... ms ovidiu
Înapoi la Creative Corner
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.016⋅4⋅0