Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 12 ani
DSF
zZz ツ
Ultimul acum 6 ani
modoran
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Update Samsung Omnia ROM

126 505 vizualizări
3 496 răspunsuri
relu
MW Moderator
2382 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
11 iulie 2012, 23:53:41
Naspa, dar mai incearca ceva.
Descarca arhiva asta. In ea gasesti GrandPrix pt Windows XP si o parte de phone(PUIE1).
Incearca sa pui phone-ul ala pe telefon, folosind GrandPrix, dar neaparat pe XP.
In program selectezi Grandprix LV Image in partea de sus, iar dupa aia dai click mai jos pe Phone si selectezi partea de phone, conectezi omnia la computer cu cablul de date, ii pornesti, dai click in grandprix pe detect, si dupa ce te lasa dai click pe start downloading.

Daca nu merge nici asta, nu stiu ce sa-ti mai zic, decat sa mergi cu el la service, dar poate nu se merita pretul.
Publicitate
Publicitate
lysergide
Începător
8 mesaje
din 19/06/2012
12 iulie 2012, 13:11:47
O sa incerc si asa.Poate merge.Oricum iti multumesc.Revin cu detalii.
lysergide
Începător
8 mesaje
din 19/06/2012
27 iulie 2012, 14:52:15 • actualizat 27 iulie 2012, 14:52:44 (1 ori)
Am incercat si asa cum ai zis @relu,a mers s-a instalat partea de phone dar problema e ca s-a bulit partea de boot,cred, ca nu mai porneste.Imi ramane doar sigla samsung pe ecran. :))
relu
MW Moderator
2382 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
27 iulie 2012, 16:08:08
acum incearca sa instalezi un rom facut de steff, ca ale lui nu au si phone, doar pda...
dupa aia trebuie sa mearga...
lysergide
Începător
8 mesaje
din 19/06/2012
30 iulie 2012, 13:04:45
Am incercat si a mers.am reusit sa instalez room-ul dar tot pe win 7 si am constat ca nu s-a instalat partea de phone pe XP.o sa mai incerc pe Win 7 dar nu vrea sa se concteze imi da eroare mereu acolo cand face switch phone with usb.Mai incerc.
relu
MW Moderator
2382 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
30 iulie 2012, 13:10:41
aia ti-o da pt ca nu ai driverul ala instalat pe win7, sau nu il ai pe cel bun...
nik23
Începător
26 mesaje
din 19/05/2012
29 august 2012, 20:42:12
Sal. Am si eu un i900 luat de la cineva si este in limba germana. Cum pot sa il fac n engleza? am inteles de la cineva ca trebuie sa ii instalez alt rom. Aveti un tutorial ceva ? am windws 7 pe pc. Multumesc!
nik23
Începător
26 mesaje
din 19/05/2012
30 august 2012, 19:04:06
Va rog mult ajutati-ma ca nu mai merge deloc. Imi arata un telefon si cu semnu exclamarii intr-un triunghi galben. mi-a dat o eroare la phone in grandprix si a ramas blocat
relu
MW Moderator
2382 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
30 august 2012, 20:26:52
Baga din nou partea de phone prin grandprix.

Aici ai phone-ul PUIE1(alaturi de grandprix pt xp, dar de asta nu ai nevoie).
nik23
Începător
26 mesaje
din 19/05/2012
30 august 2012, 21:21:50
multumesc pentru ajutor. Am reusit. De la aia era dar in prima faza nu il mai detecta nici grandprix-ul si de aia m-am speriat
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
27 mai 2014, 18:03:31 • actualizat 27 mai 2014, 18:03:59 (1 ori)
Există vreun ROM original de la Samsung in limba romana pentru acest telefon ? 

Precizez ca am instalat fara probleme romul din primul post al lui DSF, sunt multumit si asa (cel original era in spaniola), dar as vrea daca e posibil ceva in limba romana. Precizez ca nu ma intereseaza wm 6.5 sau romuri modificate ("imbunatatite").

Multumesc
relu
MW Moderator
2382 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
27 mai 2014, 20:55:48
Nu exista un ROM(oficial sau nu) in limba romana pt Omnia.
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
27 mai 2014, 21:36:11
Ok, am înțeles.

Mai am o întrebare oarecum offtopic: acest telefon nu ar trebui să aibă 16 GB de memorie internă ? (așa scrie pe carcasă si pe toate site-urile specializate, telefonul e 100% original).

Mie îmi apare atat pe calculator cat și din aplicatia proprie a telefonului ca ar fi de aproape 100 MB, din care vreo 50 MB liberi. E telefonul defect sau care e smecheria ?

Cardul microSD extern e recunoscut fără probleme.
relu
MW Moderator
2382 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
27 mai 2014, 21:55:42
Are, dar e o partitie separata.
Publicitate
Publicitate
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
27 mai 2014, 22:12:59
Pai si cum se acceseaza ? Ca nu apare in file manager si nici pe calculator nu apare nimic altceva decat aia de aproape 100 MB (My Device) si cea cu cardul microSD (care apare evident doar daca e cardul introdus).
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
c0x900
acum 8 ani
5
530 vizualizări
Probleme Samsung Omnia update Firmware în Samsung Omnia  
Deschis de c0x900 ⋅ acum 9 ani
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.017⋅4⋅0