Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Samsung Omnia
184 434 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
106 mesaje
din 08/01/2009
22 aprilie 2011, 12:06:44
pely, ms mult. e ok browserul. ce nu-mi place e sunetul din player pt flash video, gen youtube. se aude distorsonat. in fine, e ok. ms mult
MW Luver
155 mesaje
din 27/02/2010
Android 2.2
Am o mare problema cu internetu
App care folosesc net, nu merg(youtube,im,google maps) numai opera mere
Dacaa ajuta pe cineva google maps spune:Error [138]
Am schimbat si romu si tot nu mere.....
Are cineva solutia?Cadou de Paste
App care folosesc net, nu merg(youtube,im,google maps) numai opera mere
Dacaa ajuta pe cineva google maps spune:Error [138]
Am schimbat si romu si tot nu mere.....
Are cineva solutia?Cadou de Paste
MW Veteran
683 mesaje
din 09/02/2009
10 aprecieri
Opera Mini
Salut, caut si eu de ceva vreme o aplicatie cu care sa ma conectez la internet cu ajutorul web.n.walk-ului, cu ucweb merge sa ma conectez dar dupa ce inchid si redeschid aplicatia nu se mai conecteaza, opera luata de pe site.ul oficial nu se conecteaza nici opera mini nici cea mobile , internet explorerul nu merge, nici skyfire , boltul se instaleaza merge pe net dar dupa ce il inchid nu il gasesc unde se instaleaza, acum daca mai are cineva omnia si wnw il rog sa.mi spuna si mie cu ce se conecteaza le internet.
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
27 aprilie 2011, 20:47:29
Alecs 21-04-2011 20:37:42
Vindeti-va Omniile cat mai valoreaza ceva si treceti pe Android, aveti mii de aplicatii disponibile, flash 10 mereu la zi, merge si Skyfire (net superior versiunii WM). Pentru WM nici macar nu mai apar aplicatii ca lumea... si va da sfatul asta un user care a fost fan si developer WM ani de zile.MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Tu poti sa treci pe ce vrei, eu am dat un sfat din perspectiva personala, adica a unei persoane care nu vede atata stralucire la iphone 4.
MW Luver
122 mesaje
din 15/03/2009
28 aprilie 2011, 07:17:01 • actualizat 28 aprilie 2011, 07:21:24 (1 ori)
Cu scuzele de rigoare ca postez aici, dar vad ca aici mai intra lumea.Mai demult am luat un IGO care mergea atat PORTRAIT cat si LANDSCAPE automat(intorceam telefonul, iar imaginea IGO se intorcea si ea, fara a fi nevoit sa intru in setarile IGO pentru a alege portrait sau landscape).Mai poate urca cineva acel IGO , foarte multe link-uri sunt invalide ceea ce ma duce la ideea ca multi au uitat de Omnia si au trecut deja la alte telefoane.
MW Lurker
233 mesaje
din 12/08/2009
28 aprilie 2011, 17:50:37 • actualizat 28 aprilie 2011, 18:16:28 (1 ori)
salut cum fac sa pun fullscreen weather cum este aici http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=760055 ca mi am prins urechile. cand setez fullscreen cica nu mi gaseste folderul in my storage .
. solutii?
. solutii? MW Lurker
212 mesaje
din 08/01/2010
28 aprilie 2011, 18:40:25
pentru videocall se fac anumite setari ?
imi apare optiunea de video call ... dar nu apeleaza ?!
trebuie activat ceva de la vodafone ?:D
thanks
imi apare optiunea de video call ... dar nu apeleaza ?!
trebuie activat ceva de la vodafone ?:D
thanks
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
29 aprilie 2011, 02:13:53
uite ca eu am testat un iphone 4 al unui amic si sa nu spun de rezolutia lui si ce senzori de miscare are sau de miliardele aplicatilor, sunt sigur ca nici un alt telefon la ora actuala nu suporta si nu face atatea,cat despre android nu stiu multe doar cat m-am jucat cu un elgi ce avea acel sistem de operare dar nu ma prea incantat designul meniului si alte chesti prin el, iar omnia 7 l-am butonat umpic intr-un magazin dar nu, e mare de tot, mai bine un tablet :o
zic ce stiu,fiecare la alegerea lui si ce telefon isi va alege pe viitor.
zic ce stiu,fiecare la alegerea lui si ce telefon isi va alege pe viitor.
MW Lurker
233 mesaje
din 12/08/2009
29 aprilie 2011, 23:31:00
sal foloseste cineva neomix dark 3?
MW Luver
155 mesaje
din 27/02/2010
01 mai 2011, 18:41:57
ce ziceti de noul Sprint's Kyocera Echo dual-screen, mie imi place ideea.http://www.engadget.com/2011/02/07/sprints-kyocera-echo-dual-screen-android-phone-announced-we-go/
Începător
5 mesaje
din 09/05/2011
09 mai 2011, 18:35:47
Stie cineva un soft gen NaviComputer 0.95 pt QVGA eventual sa fie si .cab si eventual sa fie free full sau cu doftorie?
Merci !
Merci !
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
09 mai 2011, 20:31:35 • actualizat 09 mai 2011, 20:35:22 (2 ori)
Poti lua chiar NaviComputer de pe site-ul lor...
Merge cam pe toate rezolutiile(desi pe I900 iti trebuie WQVGA, nu QVGA):
Requirements
* Windows Mobile 6 operating system
* WVGA, VGA, WQVGA or QVGA touch display
* .NET Compact Framework 3.5 installed
* GPS receiver (internal or external)
* PC requirements for NaviMapper: .NET 3.5
* Active Sync / WMDC recommended for installation
E free, adica gratuit:
Support Development
NaviComputer is free to use for everyone.
If you like this software and use it regularly, please donate to support further development and encouragement.
Stiu ca ai spus ca vrei unul de genul asta, dar ceva mai bun de atat si gratuit nu cred ca mai exista. Daca vrei doar cab-ul pt el, il pot urca eu pe SM.
Merge cam pe toate rezolutiile(desi pe I900 iti trebuie WQVGA, nu QVGA):
Requirements
* Windows Mobile 6 operating system
* WVGA, VGA, WQVGA or QVGA touch display
* .NET Compact Framework 3.5 installed
* GPS receiver (internal or external)
* PC requirements for NaviMapper: .NET 3.5
* Active Sync / WMDC recommended for installation
E free, adica gratuit:
Support Development
NaviComputer is free to use for everyone.
If you like this software and use it regularly, please donate to support further development and encouragement.
Stiu ca ai spus ca vrei unul de genul asta, dar ceva mai bun de atat si gratuit nu cred ca mai exista. Daca vrei doar cab-ul pt el, il pot urca eu pe SM.
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter