Un nou keyboard pentru Omnia AICI
Este testat, si merge super.
Spor!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Samsung Omnia
184 434 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
08 martie 2009, 21:14:19
Da, e tare, il aveam deja... dar trebuie luate si modificate niste fisiere separate ca sa iti apara fonturile bine si la celelalte skinuri.
Eu folosesc skinul black/blue si cu niste modificari la marimea tastelor... e perfect. Si culmea, ca desi tastele nu sunt mai mari decat la tastatura qwerty standard, tastatura asta merge mult mai bine.
Eu folosesc skinul black/blue si cu niste modificari la marimea tastelor... e perfect. Si culmea, ca desi tastele nu sunt mai mari decat la tastatura qwerty standard, tastatura asta merge mult mai bine.
MW Luver
124 mesaje
din 19/12/2008
08 martie 2009, 21:40:36
poti sa-mi spui mai multe despre modificari, ca mi-am prins urechile prin fisierele aplicatiei si nu mi-am dat seama de nimic.
Merci.
Merci.
MW Lurker
392 mesaje
din 05/01/2009
09 martie 2009, 15:09:13 • actualizat 09 martie 2009, 15:11:19 (3 ori)
Am o problema care apare cand dau un restart la tel:
save
X The file 'save cannot be opened.
Either it is not signed with a trusted certificate,
or one of its components cannot be found.
If the problem persists, try reinstaling or restoring this file.
si inca doua mesaje la fel doar ca in loc de save, sunt custom si content, cred ca este vb de 3 foldere, care le-am gasit in Programs, si erau goale, si cum nu le mai vazusem acolo le-am sters. ca nu stiu cum au aparut acolo! cineva ideii!! ultima aplicatie care am pus-o este keyboard pentru Omnia aia FingerKeyb, nu stiu daca are legatura cu asta, dar inainte nu imi aparea eroarea asta sau poate nu dadusem restart pana la aplicatia asta!
Ce sa-i fac sa scap de asta!? ca am facut la loc cele 3 foldere si le-am pus inapoi dar tot degeaba!!!!
save
X The file 'save cannot be opened.
Either it is not signed with a trusted certificate,
or one of its components cannot be found.
If the problem persists, try reinstaling or restoring this file.
si inca doua mesaje la fel doar ca in loc de save, sunt custom si content, cred ca este vb de 3 foldere, care le-am gasit in Programs, si erau goale, si cum nu le mai vazusem acolo le-am sters. ca nu stiu cum au aparut acolo! cineva ideii!! ultima aplicatie care am pus-o este keyboard pentru Omnia aia FingerKeyb, nu stiu daca are legatura cu asta, dar inainte nu imi aparea eroarea asta sau poate nu dadusem restart pana la aplicatia asta!
Ce sa-i fac sa scap de asta!? ca am facut la loc cele 3 foldere si le-am pus inapoi dar tot degeaba!!!!
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
09 martie 2009, 15:23:00 • actualizat 09 martie 2009, 15:23:50 (1 ori)
@melon:
Iei arhiva asta:#/file.php?id=303147 si in ea ai cab-ul de instalare postat si de tine, plus 2 arhive cu niste fisiere txt.
Intri in arhiva mod_2_fix_black_skins.rar si ai acolo 3 fisiere .txt cu care trebuie schimbate cele din folderul de instalare, in skins.
Spre exemplu, daca vrei ca sa iti afiseze bine fonturile la tastatura black/blue iei fisierul skin-00-sheme-BlackBlue.txt, il deschizi si selectezi tot textul, dai copy, dupa care intri unde ai instalat tastatura, in folderul skins si trebuie sa gasesti acolo un fisier cu aceeasi denumire, il deschizi, selectezi din nou tot textul si dai paste, dupa aceea salvezi tot in format .txt (el te va intreba daca vrei sa salvezi in .doc, si ii dai no).
Ai fi putut la fel de simplu sa dai overwrite la fisierul respectiv, fara a intra sa-l modifici, dar dintr-un motiv nedescoperit de mine inca, nu merge asa. Dai un reset... si ar trebui sa ai totul ok.
La fel poti face si cu celelalte.
Daca vrei sa ai tastele putin mai mari, si fara sagetile acelea, ai acolo arhiva mod_7_portrait_large_keys_no_arrows.rar si la astea poti da copy/paste si overwrite tot in skins.
Spor!;)
Iei arhiva asta:#/file.php?id=303147 si in ea ai cab-ul de instalare postat si de tine, plus 2 arhive cu niste fisiere txt.
Intri in arhiva mod_2_fix_black_skins.rar si ai acolo 3 fisiere .txt cu care trebuie schimbate cele din folderul de instalare, in skins.
Spre exemplu, daca vrei ca sa iti afiseze bine fonturile la tastatura black/blue iei fisierul skin-00-sheme-BlackBlue.txt, il deschizi si selectezi tot textul, dai copy, dupa care intri unde ai instalat tastatura, in folderul skins si trebuie sa gasesti acolo un fisier cu aceeasi denumire, il deschizi, selectezi din nou tot textul si dai paste, dupa aceea salvezi tot in format .txt (el te va intreba daca vrei sa salvezi in .doc, si ii dai no).
Ai fi putut la fel de simplu sa dai overwrite la fisierul respectiv, fara a intra sa-l modifici, dar dintr-un motiv nedescoperit de mine inca, nu merge asa. Dai un reset... si ar trebui sa ai totul ok.
La fel poti face si cu celelalte.
Daca vrei sa ai tastele putin mai mari, si fara sagetile acelea, ai acolo arhiva mod_7_portrait_large_keys_no_arrows.rar si la astea poti da copy/paste si overwrite tot in skins.
Spor!;)
Începător
5 mesaje
din 20/11/2008
11 martie 2009, 11:30:36
steff195 24-02-2009 21:08:53
Eu raman tot la Inesoft Phone 4.4.Resco Contacts e tare, dar inca mai sunt lucruri de rezolvat la ea.
am instalat si eu Inesoft Phone 4.4 dar nu inteleg de ce imi afiseaza numele contactelor de forma: "nume, prenume" si nu "prenume nume" cum afiseaza normal
stie cineva cum pot modifica acest lucru?
multumesc!
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
11 martie 2009, 12:18:23
Era acolo o setare, nu mai stiu unde... studiaza-l si tu, cu siguranta o sa mai descoperi chestii interesante.
MW Lurker
340 mesaje
din 29/11/2008
11 martie 2009, 18:55:09 • actualizat 11 martie 2009, 19:00:27 (1 ori)
Steff, o intrebare:
Am instalat si eu FingerKeyboard, am copiat continutul din txt-urile postate de tine insa nu apare ca aici: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487677 .
Asa cum se vede in fotografiile respective, literele apar in josul butoanelor iar cifrele apar sus. La mine literele sint mari, practic pe tot butonul astfel incit cifrele nu se mai vad. Ceva sugestii?
Revin. Folosind un alt skin, BlueGrey pentru care nu aveam fisier de modificat, se vede bine, asa cum apar in fotografiile de mai sus.
Am instalat si eu FingerKeyboard, am copiat continutul din txt-urile postate de tine insa nu apare ca aici: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487677 .
Asa cum se vede in fotografiile respective, literele apar in josul butoanelor iar cifrele apar sus. La mine literele sint mari, practic pe tot butonul astfel incit cifrele nu se mai vad. Ceva sugestii?
Revin. Folosind un alt skin, BlueGrey pentru care nu aveam fisier de modificat, se vede bine, asa cum apar in fotografiile de mai sus.
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
11 martie 2009, 19:13:48 • actualizat 11 martie 2009, 23:55:24 (4 ori)
Nu stiu daca am specificat ca trebuie dat restart dupa ce se fac modificarile... altfel nu merge. 
L.E.: Si vin si cu o aplicatie noua, cel putin pentru mine, poate mai trebuie cuiva. Se copiaza undeva pe My Storage si se ruleaza de acolo csdevctrl.exe
AutoLock for PPC v.5.0.
Pentru blocarea automata a tastaturii... si in plus faza tare e ca functioneaza ca si S2U2 pentru deblocare, numai ca aici deblocarea se face pe orice parte a ecranului de la stanga la dreapta si invers (!)... Numai ca trebuie setat cu atentie.
Requirements: PPC WM5, WM6
Overview: An auto locking program which utilizes the Windows Locking for partial locking (phone related keys are active) or complete locking (no keys are active).
It can be considered as an add-on to other programs which provide the User Interface, an 'In Call Locker' with some goodies as mentioned later on which may or not depend on whether the device is locked (with any program that uses the Windows locking).
The locking can be activated at the following events:
1. After a specified period of idle time (no screen tapping or touching the keyboard).
2. After the device has waken up.
3. During a call ("In-Call Locking" Partial or Full).
Also for any of the first 2 events (idle or wake up) the program can run a specified executable/registered file together with any command line arguments that might be required.
Version History:
14/02 - V5.00 - Changed the logic of locking before sleep, added display off option, using standard wince registry settings.
Download:
http://www.ziddu.com/download/3536822/csdevctrl-v5.00.zip.html
ori
http://www.uploadjockey.com/download/753524/csdevctrl-v5.00.zip

L.E.: Si vin si cu o aplicatie noua, cel putin pentru mine, poate mai trebuie cuiva. Se copiaza undeva pe My Storage si se ruleaza de acolo csdevctrl.exe
AutoLock for PPC v.5.0.
Pentru blocarea automata a tastaturii... si in plus faza tare e ca functioneaza ca si S2U2 pentru deblocare, numai ca aici deblocarea se face pe orice parte a ecranului de la stanga la dreapta si invers (!)... Numai ca trebuie setat cu atentie.
Requirements: PPC WM5, WM6
Overview: An auto locking program which utilizes the Windows Locking for partial locking (phone related keys are active) or complete locking (no keys are active).
It can be considered as an add-on to other programs which provide the User Interface, an 'In Call Locker' with some goodies as mentioned later on which may or not depend on whether the device is locked (with any program that uses the Windows locking).
The locking can be activated at the following events:
1. After a specified period of idle time (no screen tapping or touching the keyboard).
2. After the device has waken up.
3. During a call ("In-Call Locking" Partial or Full).
Also for any of the first 2 events (idle or wake up) the program can run a specified executable/registered file together with any command line arguments that might be required.
Version History:
14/02 - V5.00 - Changed the logic of locking before sleep, added display off option, using standard wince registry settings.
Download:
http://www.ziddu.com/download/3536822/csdevctrl-v5.00.zip.html
ori
http://www.uploadjockey.com/download/753524/csdevctrl-v5.00.zip
MW Lurker
340 mesaje
din 29/11/2008
11 martie 2009, 20:43:10
Da, dupa restart merge... multumesc.
MW Lurker
392 mesaje
din 05/01/2009
12 martie 2009, 16:19:55
Un soft pentru recuperari nr de tel de pe sim gasiti aici:http://www.dump.ro/fisiere/simcarddatarecovery3-0-1-5-rar/99823/p1rriJ794bQY3LZP se instaleaza pe pc!
MW Lurker
340 mesaje
din 29/11/2008
12 martie 2009, 19:00:43
Pentru cei care au Inesoft Phone 4.4 (care apropo, este excelent; printre altele poti seta ca telefonul sa te atentioneze ca ai un apel sau sms pierdut).
La primirea apelurilor imi apare interfata Inesoft. In schimb, in momentul in care apelez pe cineva, apare interfata clasica a telefonului si deloc cea Inesoft.
Trebuie setat ceva sar pus si simplu asa e normal? Am intrat in setari si am schimbat cite ceva dar fara rezultatele dorite. Nu am insistat mai mult pentru ca am vrut sa vad daca asa face la toti.
La primirea apelurilor imi apare interfata Inesoft. In schimb, in momentul in care apelez pe cineva, apare interfata clasica a telefonului si deloc cea Inesoft.
Trebuie setat ceva sar pus si simplu asa e normal? Am intrat in setari si am schimbat cite ceva dar fara rezultatele dorite. Nu am insistat mai mult pentru ca am vrut sa vad daca asa face la toti.
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
12 martie 2009, 19:39:32
da si la mine e la fel....numai cand apelez apare interfata standard a telefonului...in rest..cand primesc apeluri sau intru in agenda este cu interfata inesoft....poate ca exista vreo setare sa mearga sa schimbi si cand suni dar asta nu stiu....asteptam sa vedem ce spun si ceilalti...
MW Lurker
392 mesaje
din 05/01/2009
13 martie 2009, 11:30:22
Nu cred ca exista vreo solutie sa apara tot insesoft cand apelezi ca si la mine e la fel!!! dar daca tot suntem la inesoft, eu am alta problema imi zice ca imi expira in 3 zile,... cand accesez agenda sau altceva de la inesoft!!! exista un serial number pe undeva,...sau o varianta care nu cere sa inregistrez inesoftul
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
13 martie 2009, 12:49:29 • actualizat 13 martie 2009, 12:54:24 (2 ori)
Mie imi apare interfata Inesoft ca sa apelez, la mine apare interfata standard a telefonului imediat ce am apasat sa sun pe cineva, cand se initiaza apelul. Daca de asta era vb, nu cred ca se poate modifica ceva, am tot rascolit setarile si nimic.
Ca o alta chestie, pentru cei care folosesc versiunea aranjata "Unliu" sa stiti ca veti avea probleme cu ea in scurt timp. Nu va mai afisa interfata selectata cand primiti un apel, si de asemenea, nu va va mai merge smart dialing-ul. Eu am patit-o. Cautati si folositi versiunea tsrh.
Anyway, intre timp a aparut versiunea 4.5.
Poate la versiunea asta nu mai apare la fel.
Imbunatatiri ar fi:
# New: Set the Contact Manager's address book as the standard.
# New: Search function sorts results by fields in which the search words were found: Last name, first name, company followed by other fields
# New: Telephone dial window automatically shows those numbers which are frequently called
# New: Telephone dial window keeps the same sequence of numbers as in the contact window
# New: Telephone dial window is standardly opened for contacts with ony one contact number
# New: Increased screen resolution from 144 to 288 pixels for Windows Mobile 2003 devices;
# New: Preentered filters are deleted as soon as Address Book is minimised or closed and reopened or refreshed
# New: Standard Outlook plug-ins for Windows Mobile 5 devices
Caller ID:
# New: Displays caller number and title
# New: Thorough options menu
# New: Options for vibrate once connection has been established or the line is busy
# New: Display all categories. Ringtones can be assigned to categories, allowing private calls to be distinguished from business calls, etc.
Il puteti lua de aici: #/file.php?id=304600
Ca o alta chestie, pentru cei care folosesc versiunea aranjata "Unliu" sa stiti ca veti avea probleme cu ea in scurt timp. Nu va mai afisa interfata selectata cand primiti un apel, si de asemenea, nu va va mai merge smart dialing-ul. Eu am patit-o. Cautati si folositi versiunea tsrh.
Anyway, intre timp a aparut versiunea 4.5.
Poate la versiunea asta nu mai apare la fel.Imbunatatiri ar fi:
# New: Set the Contact Manager's address book as the standard.
# New: Search function sorts results by fields in which the search words were found: Last name, first name, company followed by other fields
# New: Telephone dial window automatically shows those numbers which are frequently called
# New: Telephone dial window keeps the same sequence of numbers as in the contact window
# New: Telephone dial window is standardly opened for contacts with ony one contact number
# New: Increased screen resolution from 144 to 288 pixels for Windows Mobile 2003 devices;
# New: Preentered filters are deleted as soon as Address Book is minimised or closed and reopened or refreshed
# New: Standard Outlook plug-ins for Windows Mobile 5 devices
Caller ID:
# New: Displays caller number and title
# New: Thorough options menu
# New: Options for vibrate once connection has been established or the line is busy
# New: Display all categories. Ringtones can be assigned to categories, allowing private calls to be distinguished from business calls, etc.
Il puteti lua de aici: #/file.php?id=304600
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter