am instalat skyfire si nu merge sunetul??!!
stie cineva de ce??
multumesc
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Samsung Omnia
184 452 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
6 mesaje
din 31/10/2009
11 noiembrie 2009, 21:51:24
nu am reusit sa ma loghez nici cu skyfire...care poate fi explicatia/
?
?
MW Liker
79 mesaje
din 27/02/2009
12 noiembrie 2009, 12:10:52
salut
Am instalat un Rom 6.5 clasic de la Ryrzy cu MAnila, dar am o mica problema.... nu se schimba vremea. Ramane doar ce sa updatat ultima oara. ( chiar daca imi arata in taskul de vreme, vremea pe urmatoarele zile). Stie cineva cum sa fac sa mearga?
Multumesc
Am instalat un Rom 6.5 clasic de la Ryrzy cu MAnila, dar am o mica problema.... nu se schimba vremea. Ramane doar ce sa updatat ultima oara. ( chiar daca imi arata in taskul de vreme, vremea pe urmatoarele zile). Stie cineva cum sa fac sa mearga?
Multumesc
MW Luver
140 mesaje
din 02/09/2009
12 noiembrie 2009, 18:53:21
Trebuie sa verifici cu IGO daca ai semnal GPS ,si poti sa mai debifezi si sa bifezi(sau invers ,depinde cum le ai) la loc cele 2 taskuri cu download automatically si roaming si cred ca o sa mearga.
Începător
32 mesaje
din 05/05/2008
14 noiembrie 2009, 01:41:28
Salutare
Caut un joc... E asemanator cu Resco Bubbles,dar nu tre sa iei numere,tre sa bagi bila in gaura verde,ocolind alte gauri sau obstacole... Stie cineva despre ce vorbesc?
Caut un joc... E asemanator cu Resco Bubbles,dar nu tre sa iei numere,tre sa bagi bila in gaura verde,ocolind alte gauri sau obstacole... Stie cineva despre ce vorbesc?
MW Liker
71 mesaje
din 23/11/2008
14 noiembrie 2009, 14:00:05
Cauta Teeter_Omnia,este jocul de pe Diamond,adaptat la rezolutia lui Omnia.
Începător
32 mesaje
din 05/05/2008
14 noiembrie 2009, 15:01:05
valy_777p 14-11-2009 14:00:05
Cauta Teeter_Omnia,este jocul de pe Diamond,adaptat la rezolutia lui Omnia. 
Nu doar ca am trecut pe langa el de n ori da aveam si cab-ul pe tel... tot timpul am crezut ca e prostia aia de tetris...
Multzam!
MW Luver
141 mesaje
din 20/12/2008
14 noiembrie 2009, 16:30:22
sal, cine stie de un program asemanator cu cel de pe G1 de la Google,care citeste codul de bare de la produse si iti spune pretul,adaptat pt Samsung Omnia? ms in avans
Începător
31 mesaje
din 11/03/2009
15 noiembrie 2009, 13:13:58
Cine ma poate ajuta cu un S/N ptr MUNDU IM V 4.0.347.ASTEPT PM .MULTUMESC
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
15 noiembrie 2009, 20:32:28
Eu as avea nevoie de un program sa pot downoalda video clipuri de pe google.. ceva asemanator cum e veoh tv care se foloseste pentru pc (calculator), doar video clipuri. thank
Începător
18 mesaje
din 18/10/2009
16 noiembrie 2009, 22:51:40
Ma chinui de 2 zile sa instalez un program 'telecomanda' pt Laptop.Am incercat gremote toch remote si n am reusit.
Ma poate ajuta cineva cu un program si sfaturi!
Va multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu un program si sfaturi!
Va multumesc!
MW Lurker
392 mesaje
din 05/01/2009
18 noiembrie 2009, 12:58:00 • actualizat 18 noiembrie 2009, 12:58:34 (1 ori)
dannytelo 15-10-2009 11:08:41
[quote name="maja_ro" time="13-10-2009 13:51:00"]-legat de trial-ul de la iconsoft, mie nu mi-a aparut inca...folosesc skin-ul red hybrid 3, iar skin-ul default l-am sters
Nici mie nu mi-a aparut, am de aproape o luna instalat PhonEx-ul 2.0, si am folosit cam tot ce a aparut ca si skin, nu am avut probleme pana acum.

acum dupa mai bine de 2 luni a aparut TRIAL, si am zis sa-mi instalez iar inesoft daca face figuri cu TRIAL acest phonex, si cel mai ciudat
ca dupa ce am instalat inesoft, fara a dezinstala phonex, a disparut TRIAL-ul
deci ma bucur in continuare de phonex, poate asta este remediu'
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
18 noiembrie 2009, 17:54:40
cine imi spune si mie cum setez ce melodie sa puns sa-mi sune la mesage ?? ca nu mai pot folosi smileysms cu noul soft de la steff, il instalez dar nu gagesc nicaieri programu... de 3 zile ma chinuiesc sa ii dau de cap... intru unde il am instalat si nu il pot deschide.... si nici la programe nu e... atat am vazut ca la mesage primite imi arata smiley. deci ma poate ajuta cineva sa-mi schimb muzica de la mesage ? thank
MW Luver
128 mesaje
din 13/09/2009
18 noiembrie 2009, 19:38:46
Sa pui o melodie in mesaje :
iei melodia
o pui in windous
te duci la setari ton sms si o setezi;)
bafta!
iei melodia
o pui in windous
te duci la setari ton sms si o setezi;)
bafta!
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
18 noiembrie 2009, 21:01:06 • actualizat 18 noiembrie 2009, 21:07:56 (2 ori)
-daca o pui in windows atunci incarci memoria inutil
-pentru a putea pune o anumita melodie la sms,email trebuie sa pui acea melodie in My Storage(libera, fara sa o pui in vreun folder anume)
-la fel procedezi si daca vrei sa pui o melodie pentru tonul de apel, insa daca vrei sa pui pentru fiecare contact cate o melodie iti recomand sa faci un folder My Ringtones in care sa pui melodiile pentru tonurile de apel....o sa mearga si daca le lasi libere si nu le pui in My Ringtones(din My Storage) insa vei avea o harababura si daca iti place sa fi ordonat nu-i chiar placut
-melodiile pentru sms sau email trebuie lasate libere in My Storage(altfel nu le vei vedea in lista atunci cand setezi melodia) iar melodiile pentru apeluri pot fi lasate si libere si puse in My Ringtones din My Storage(folder pe care il creezi)
-cele de mai sus sunt valabile(in mare parte) in cazul in care nu folosesti iconsoft sau ceva asemanator
-pentru a putea pune o anumita melodie la sms,email trebuie sa pui acea melodie in My Storage(libera, fara sa o pui in vreun folder anume)
-la fel procedezi si daca vrei sa pui o melodie pentru tonul de apel, insa daca vrei sa pui pentru fiecare contact cate o melodie iti recomand sa faci un folder My Ringtones in care sa pui melodiile pentru tonurile de apel....o sa mearga si daca le lasi libere si nu le pui in My Ringtones(din My Storage) insa vei avea o harababura si daca iti place sa fi ordonat nu-i chiar placut
-melodiile pentru sms sau email trebuie lasate libere in My Storage(altfel nu le vei vedea in lista atunci cand setezi melodia) iar melodiile pentru apeluri pot fi lasate si libere si puse in My Ringtones din My Storage(folder pe care il creezi)
-cele de mai sus sunt valabile(in mare parte) in cazul in care nu folosesti iconsoft sau ceva asemanator
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter